Автор Тема: Космическа измама: Да предупредим гражданите!  (Прочетена 6258 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Космическа измама
от д-р Стивън Гриър
Директор на Проект Разкритие


Представете си следното. Сега е лятото на 2001 г., и някой идва да ви представи сценарии за филм или книга, като в тях се разказва за терористичен заговор, целящ унищожението на 110 етажните сгради на Световния Търговски Център и част от Пентагона с помощта на отвлечени самолети на гражданската авиация.

Разбира се, че ще се засмеете, и ако сте филмов режисьор или главен редактор, ще  го отхвърлите, като отговора ви ще е, че е смешно и неправоподобно, дори и за роман или култов филм. След всичко, как може един граждански самолет да бъде засичан от радарите, след като първите два ВЕЧЕ са ударили кулите близнаци, да продолее въздушните защити, през пиков час, посред бял ден, и да се вреже право в Пентагона! Да не забравяме, че това е държава, която пръска по един (1) млрд. $ на ден за защита. Това е напълно нелогично и абсурдно!

За съжаление, има някои от нас, които са навътре в нещата - далеч по-тежки събития ще предстоят - и не се смеем.

Хората ще приемат много насериозно новината, ако им бъде казано, че ги грози опасност от отвън, заради което е крита тайната за НЛО - плана за измама ще е трагедия, която ще засенчи събитията от 9/11.

Свидетелствата на стотиците държавници, военни и корпоративни вътрешни хора доказаха следното: НЛО съществува, едни са строени от нашите "тъмни" държавни проекти, а други принадлежат на извънземни цивилизации, и тази група (Тъмното правителство) държи всичко това в тайна, за да може технологията на чуждоземните апарати да бъде крита - до правилното време. Тази технология може - и наистина ще замени нуждата от петрол, газ, въглища, ядрената енергетика и много други сегашни енергийни източници.

Това е 5 трилионна индустрия - енергетика и транспортация - в момента е високо централизирана и скъпа. Това са нещата, които въртят целия индустриален свят. Те са майката на всички интереси. Не става дума за пари, както вие и аз мислим, а за гео-политическа мощ - същата централизирана такава, която поддържа сегашния световния ред. Света е в състояние на несвършващи войни, безкрайна бедност, за голяма част от земните жители, и глобална природна екокатастрофа.

Колкото ужасяваща да е играта, има по-опасна: Контрол чрез страх! Както Вернер фон Браун беше казал 4 години преди смъртта си - Военно Индустриалния Комплекс ще премине от Студена война към страни заплахи и Глобален тероризъм (положението, в което се намираме днес), и ще стигне до най-големия ужас: Фалшифицирана заплаха от Космоса.

За да оправдаят хвърлените трилиони долари в космически оръжия, света ще бъде измамен чрез опасност отвън, което ще обедини всички чрез страха, в милитаризъм и война.

Когато за пръв път чух за такова нещо през 1992 г., разбира се, засмях се, мислейки си колко абсурдно звучи това. Д-р Росин даде свидетелства пред "Проект Разкритие" преди 9/11. Все пак повечето НЛО, които са строени тайно от публиката, са използвани да всяват страх, като са причина и за някои отвличания. След Глобалния Тероризъм ще бъдат използвани срещу нас.

Както във филма "Денят на независимостта" ("Independence Day") света ще преживее същото.

Всичко това не е ново за мен и други вътрешни хора. В един доклад през 60-те се описваше нуждата от 'демонизиране' на живота в Космоса, за да можем да имаме нов враг. Враг от друга планета, който да обедини хората (в страх и ужас) и това ще е най-крайната подпора за трилионите долари, вложени във Военно Индустриалния Комплекс, за което Айзенхауер ни предупреди през 1961 г. (никой тогава не слушаше...).
Така че пост 9/11 сценарии - този, който ще бъде изигран, но не ако повече хора са информирани, като така ще може плана да бъде разобличен, защото няма да могат да излъжат голям брой граждани и политици:
В по-късен етап от ерата на Тероризма - период, по време на който ще има заплахи за детонация на ядрени устройства по света, за да се оправдае военизирането на космоса - публиката ще бъде информирана за заплаха от Космоса. Не от астероиди, а от друга заплаха - извънземна!

През последните 40 г. Уфологията, както я наричат, комбинирана с голямата медийната машина, изигра роля в демонизирането на извънземните чрез многото култови филми, които Холивуд направи.

Истинските събития, в които са замесени извънземни, са дълбоко скрити от публиката. Но заплануваната измама ще превърне 9/11 в джудже!
Пиша това, защото бях предупреден от хора, които работят в разузнаването, и които имат сведения за предстоящите такива събития. След всичко, за да имаш враг, трябва да накараш хората да се страхуват и мразят дадена личност, група или категория от хора.

За да стане ясно: тъмните програми могат да симулират извънземно нашествие, използвайки ARV (НЛО). Бъдете готови.

При комбиниране на факт с фантастика, и симулирайки НЛО нашествия, които да изглеждат ужасяващи, Планът е да се създаде един нов враг, враг извън пределите на Земята. И кой ще знае за това?

Вие ще сте уведмоени, защото знаете, че след 60 години, трилиони долари и най-добрите учени в света, държани от тайна, тъмна група - правителство в правителството - е усъвършенствало технологиите до ниво на заблуда, и възможността да атакува Земята и да накара хората да мислят, че са извънземни. През 1997 г. заведох човек във Вашингтон, за да информира членове на Конгреса и други за този ужасяващ план. Целият ни екип беше с него на посещението тогава. Той занесе скици и обяснение на членовете за космическите кораби, които строят Локхийд и Нортръп, плюс местата, където ще бъдат извършени нападенията по света, за да може лидерите на страните да помислят, че заплахата е отвън, въпреки че няма такава. (Преди да започне с показанията, го закараха на секретно място във Вирджиния, където продължи...) Звучи познато? Вернер фон Браун предупреди. Други - също.

Космическите оръжия са вече в космоса - част от Паралелната космическа програма, която съществува от началото на 60-те. Корабите са построени и готови за употреба. Холограмите в орбита също са готови - и чакат началото. Медиите само ще доуформят нещата.

Знам, че всичко това звучи като научна фантастика - абсурдно и невъзможно. Точно както плана за 9/11 би звучал преди самата дата. Но немислимото може да се повтори някой ден, само ако не сме бдителни.

Ако имаше истинска заплаха от космоса, щяхме да я знаем още, когато започнахме да тестваме ядрени оръжия и правихме първите полети в извън Земята. Все още дишаме свеж въздух. Заплахата е изцяло човешка.

  Превод: Peacekeeper

Редакция: Peacekeeper

http://www.disclosureproject.org/cosmicdeception.htm
« Последна редакция: Юни 04, 2008, 19:49:22 pm от Peacekeeper »

Неактивен Smo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
Благодаря за статията много е интересна :)

Но все едно ми се върти на ума навсякаде пише заплаха , страх и всякакви такива от изнънземни.Извънземните не са опасни аз досега не съм чувал убити хора от извънземни или такива глупости те се опитват да се свързват с нас и продължават...ако някой хора си мислят че ако дойде тук на земята извънземно същество ще се опитва да убива или такива неща се лъже жестоко...те толкова са напреднали че още преди 100 години или повече нас щеше да ни няма защото незнаем какви машинки имат! :-\ :)
Незнам дали и вие мислите като мен но според мен те искат да са приятели с нас и се опитват да се свързват.Да отвичат хора изследват и ги правят им сложни операции и ги връщат пак на земята!Това не е лошо защото и ние също ги изследваме не се знае военните какви ги вършат!И всичко това се разбира от разказите на отвлечените!
По статията просто исках да коментирам това че примерно ако това се случи да кажат че света ще бъде измамен чрез опасност от космоса ще предизвика страх което много не ми се вярва освен ако хората са зле.Аз бих се зарадвал и то много!

Breath

 • Гост
Далеч не всички искат да са приятели с нас и да се обичаме, така ми се струва. Тук става въпрос за контрол на правителствата чрез страх, не че сега не се прави същото, но по други начини, за оправдаване на огромните средства, които се хвърлят за оръжия и за създаване на един стар/нов враг. И съм убедена, че ще се създаде масова истерия при една такава поява. Повечето хора не са подготвени по никакъв начин за "Срещата".

Мен ме шокира това в мнението ти Smo:

Да отвичат хора изследват и ги правят им сложни операции и ги връщат пак на земята!Това не е лошо защото и ние също ги изследваме не се знае военните какви ги вършат!И всичко това се разбира от разказите на отвлечените!

Това не е лошо? Не знам къде и какви разкази на отвлечени си чел и защо си останал с такова впечетление. Ще ми се да прочета един "весел" разказ на отвлечен от извънземни/военни. Ако намериш такъв би ли го постнал да го видя, моля.

Неактивен rado89

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 224
за пореден път-нищо конкретно
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Роналд Рейгън е предупредил за това, ама не му се е обърнало внимание, а сега е напълно забравен

Същото което се случи с 9/11 - имало е много предупреждения, даже 1 месец преди удара директно са казали, че Осама бен Ладен ще отвлече самолети и ще ги насочи срещу граждански цели на САЩ. Буш тогава е бил на почивка и не му е пукало (Филма на Майкъл Мур). Ей затова и това ще се случи - само защото никой не подозира, че е напълно възможно. Има хора, които още се присмиват на неща, свързани с НЛО, при това млади :(

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27