Автор Тема: Юрген броди pt.1  (Прочетена 4705 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 988
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Юрген броди pt.1
« -: Ноември 17, 2005, 18:43:47 pm »
Юргенът (Jurgenus Horrificus) е животно с немски произход. На външен вид изглежда като висок як скандинавец с тъп поглед и педерастично излъчване. Изпитва сексуално влечение към всичко което се движи на 1, 2, 3 или повече крака. Напада жертвата си изотзад, като предварително дебне продължително време. Изключително бърз и хм... надарен. Много трудно може да се види преди да е направил атаката си. После е вече късно. Юрген сам по себе си е божество. Само Юрген може да осъществи непорочно зачатие и да се измъкне безнаказано. Но Юрген по същество е и анти-божество, въплъщение на чистото зло и Анти-христа, което само по себе си говори че когато настъпи Съдния ден Юрген ще трябва да срази сам себе си. Освен това Юргените са създания свързани в кошерно съзнание и цялата им съвкупност образува Единствения Юрген.

Макар че са открити кости от Юрген в пещери от неолита за първи път се появява в легендите на викингите и в разказите на изпатили римски войници. Предполага се че именно нападенията на стадата Юрген са довели до развитието на селищата,оружията и строителството при хората. Според доклад за историята и произхода на Юргените от Факултета за Анализ и класификация  на Юргените (ФАКЮ) те идват от азия по времето на великото преселение на народите и се настаняват трайно по земите на днешна Германия където са известни като Мъжари а не Маджари каквато е и масовата заблуда за стадата Юрген. Причината за името им е че избивали жените и изнасилвали мъжете и домашния добитък (кози креви,коне кокошки ако няма друго пуйки). Някои от стадата Юрген се отцепили от главния поток и потеглили към арабските страни и към скандинавските. Доказателство за присъствието на Юрген в арабските страни е просто очевиодно дори и Библията им се казва КУРАН, а дявола е описан като много блед, рус и със сини очи - типичен Юрген. За Скандинавците и викингите няма нужда да споменавам - там Юргените са претопили месното население и са си създали държава, която после се дели на много по-малки от които започват набези към англия и цяла европа.
В англия са били принудени да се защитават от непрекъснатите набези и затова са измислили желязните гащи.През 13в. Църквата го обявява за демон и призовава за масовото му изтребване, но резултатите са отчайващи,като почти всички отишли на лов за Юрген се върнали ходейки в полу-шпагат. Конете им също... През 18 в. Двама англичани успяват да хванат жив екземпляр (не се минало
без да си изпатят обаче,но те били добре тренирани от най-малка възраст). Англичаните с епробвали да обучат Юргенът за военни цели, поради изключително високата му способност да всява смут сред редиците на враговете. Но неуспешно.
От 19 в. насам съобщенията за видени Юргени намаляват. през 1962 Юргенът е включен в червената книга. Предполага се че това масово изчезване на стадата Юргени се дължи на факта че просто с решили че планетата не им харесва и си заминали. Все още има няколко екземпляра,които всяват ужас на местата където се предполага че бродят. Юргенът е оказал голямо влияние върху културата на света,като се среща в редица произведения,народни мъдрости,картини,по някой места още плашат алките с него.
Най известната поема за Юргенът е на анонимният френския поет Жан дьо Пед'л "Юргенът в нощта". Популярни поговорки включват:
"Юрген броди." и "Не се навеждай, защото може Юрген да е зад теб". За да хванеш Юрген трябва да си изключително самоотвержен, жертвоготовен и да не държиш на аналмата си девственост. Та кога Юрген те хване този които ти помага го хлопва по главата  с натрошена тухла в чорап. Напива се само от чист диметил-пропален и 98% разтвор на мед. спирт разтворени в отношение 38:62. Поради изключителната му рядкост в наши дни, не се гледа на сериозно, на този, който твърди че е видял Юрген, въпреки физическите доказателства оставени върху (и във) свидетеля.

P.S. - Според последни изследвания расата на Сивите представлява клонинги на Юрген, но генетично променени и с орязани функции. Основната им задача е отвличане на нищо неподозиращи хорица и поставяне на анални сонди и пускане на жертвата с експериментална цел в стадо Юргени. По разбираеми причини взетата след това проба съдързала 90% генетичен материал от Юрген

Благодарим за предоставената информация на Юрген Рисърч Сентър и ФАКЮ.
« Последна редакция: Декември 08, 2005, 01:29:49 am от Horus »
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re: Юрген броди pt.1
« Отговор #1 -: Ноември 17, 2005, 21:13:16 pm »
Хахахахахахаххахахахха. Има ли pt. 2?

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 988
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re: Юрген броди pt.1
« Отговор #2 -: Ноември 17, 2005, 23:49:13 pm »
Ще има
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re: Юрген броди pt.1
« Отговор #3 -: Ноември 19, 2005, 01:17:53 am »
Ти ли го измисли? Май да ;)

Неактивен Атила

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 890
 • Атила - бич божи
Re: Юрген броди pt.1
« Отговор #4 -: Ноември 19, 2005, 01:31:05 am »
муахахаха от днес няма да бзъъъът!-кам вече в форума а ще пращам опонентите си при Юрген ... хахахах
така де стига с псувните .....  8) 8)
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 988
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re: Юрген броди pt.1
« Отговор #5 -: Ноември 19, 2005, 12:40:30 pm »
Аз съм само изследовател.А Юрген е една огромна и  крита от всички конспирация,която успях да разкрия с помощта на още няколко човека
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re: Юрген броди pt.1
« Отговор #6 -: Ноември 19, 2005, 17:20:07 pm »
:D :D :D

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 794
 • Невъзможно е нищо
Re: Юрген броди pt.1
« Отговор #7 -: Ноември 20, 2005, 02:41:35 am »
"...на анонимния френски поет Жан дьо Пед'л" Хахаха, анонимен.  ;)
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 988
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re: Юрген броди pt.1
« Отговор #8 -: Декември 07, 2005, 23:52:16 pm »
За конспирацията и Юрген.

Днес правителствата, въпреки многото доказателства отричат съществуването на Юрген, но за късмет вярващите се увеличават все повече и повече. Има нови и нови очевидци и пострадали.
Но кага всъщност случаят с Юрген добива гласност? През 40-те години в Розуел в САЩ катастрофира летяща чиния, района бързо е отцепен от военните. На мястото са намерени телата на няколко високи около 1,20 същества - представители на сивите. Те имали масивни вътрешни наранявания. Учудващо едното било все още живо. Както се разбрало по късно причината за катастрофата бил инцидент със заключващия механизъм на клетката Юрген. Той е измъкнал и раздал правосъдие на сивите... Последните думи на извънземното били "Той броди..."
Няколко години по-късно избягалият Юрген бил хванат и закаран в Зона 51 (естествено отново не се минало без загуби). И върху него започнали усилени експерименти. Предпоалга се че са създадени няколко клонинга на Юрген. С бягстовото на някои от тях се обясняват и изявленията в пресата за намерени стада обезобразен добитък.
Корените на Юрген обаче се крият много по-назад във времето и пространството. Именно Юргените са причина за гибелта на Атлантида.
След като няколко от тях били пуснати там настанал разврат, който довел до падението.
Оцелелите избягали в Египет. Те били мъдри, премъдри и целомъдрени хора, опазили се от покварата.
Тяхно дело са пирамидите, които били построени с цел защита от Юргените (добре известно е че всъщност пирамидите не са гробници. Някои видни египтолози смятат, че те пък са капан за Юргени). А обелискът представлявал умален модел на Мощтта на Юрген. Векове по-късно Юргенът е този, който води евреите извън Египет. Смята се че самият Мойсей е Юрген. Само така може да се обясни жезълът му, които се превръща в змия и после пак в жезъл. Библията е изпъстрена със примери за Юрген.
Дори Содом и Гомор са били унищожени заради масовото разпространение на гадината. През 1938 г. "Аненербе", окултният институт на Третия райх използва успешно първия батальон Юргени. Поради загубата на Германия е ясно, че не е бил използван особено успешно. През 1945 група подводници бяга към Южния полюс, където има свръх-секретна база за изследване на Юргените. Години по-късно американският адмирал Бърд повежда експедиция към полюса и открива базата. Оцелелите Германци бързо сключили договор за сътрудничество, и се омели възможно бързо. По-перверзните останали в компанията на Юргените, които вече били смятани за пратеници на Бога.
Юргените са интергалактически индивид, който обаче не е включен във Федерацията на Световете и няма място във йерархията на Ангелите. Много извънземни раси го смятат за чумата на галактиката тъй като нямат как да го спрат.
Юрген е и всеизвестният унищожител на плаетата на контрольорите. След унищожението (което си е било грозна картинка - един ден Юргените се изсипали от небето и погнали всичко де що шава) контрольорите се превърнали в номадски народ, впоследствие съветът на Деветте изпратил оцелелите контърольори на Земята, където те сега са сред нас и работят в градския транспорт, поради природата си на номади. Всички те са свързани в кошерно съзнание (което до някъде ги доближава до унищожителя им - Юрген). Всяка една контрольорка (която всъщност е безполово женският род е само за обозначение) обаче има нужда от шофьора, който осигурява връзка с кралицата. И досега не е намерено обяснение на този феномен. Както добре се забелязва човешката маскировка на контрольорите не е особено добра, което се дължи на трудната съвместимост на гените им с тези на Юрген и човешките такива (които изпозлзват за изграждане на човешките си тела). Естествено правителството пази в тайна тази раса. Те имат сключен договор според които контрольорите:

А) Наблюдават хората.
Б) Предупреждават своевременно ако някой Юрген избяга от военните лаборатории.

Контрольорите работят в тясно сътрудничество с ФБР, ЦРУ, КГБ, Сивите и Команда Ащар. Това което те не знаят е, че всъщност Юрген е инфилтрирал най-високите етажи на властта и в момента се разработвеат цели батальони Юргени. Но това е операция провеждана от висшите кръгове на Илюминатите(които пък се наричат така защото са били просветлени от Вие-знаете-кои).
Предполага се че с приближаването на критичните събития през 2012 (вече споменати от колегата) правителствата ще се видят принудени да разкрият цялата тази информация и ще използват целия си набор от Юргени за да я опазят, както и за контрол над обществото.
Нека не им позволяваме това да се случи. Протестирайте, обявете се против Юргените, борете се с правителствата си, кажете и на съседите. Бъдете бдителни защото Юрген броди и може да идва за вас.
« Последна редакция: Декември 08, 2005, 01:38:07 am от Horus »
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 794
 • Невъзможно е нищо
Re: Юрген броди pt.1
« Отговор #9 -: Декември 08, 2005, 00:03:09 am »
Велико! Сега постоянно ще ме напушва на смях когато се качвам в автобуса.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re: Юрген броди pt.1
« Отговор #10 -: Декември 08, 2005, 01:38:24 am »
Хахаха :D :D :D

Неактивен Geo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 96
  • Fenomenibg.com
Re: Юрген броди pt.1
« Отговор #11 -: Декември 08, 2005, 11:34:30 am »
Много яко, попилях се от смях, особено на втората част  :D

viryska

 • Гост
Отг: Юрген броди pt.1
« Отговор #12 -: Януари 04, 2006, 15:05:26 pm »
Значи аз като съм жена да бягам бързо,а?Направо ще ме коли,няма да ме е*е?.....Ей сега ще извикам благоверния да прочете и той кво го чака.....малееее :o

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27