Автор Тема: Норвежки политик дава разтърсваща информация за подземните бази  (Прочетена 105101 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен illegal

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
я, че интересно! Гледам 2008 година излиза материала! В началото, преди кризата.... ??? ??? :lol:

Неактивен dream

• Четящ
  • *
  • Публикации: 75
Земетресенията зачестяват :D   Става като филма 2012 :(
Ми нали викат,че имало забързване на времето и сценарият за заветната 2012 всъщност щял да се осъществи тази година.'

Не е толкова забързано... А за 2012 до колкото знам, просто човечеството преминава в нова епоха, през нова ера... Няма да се случат много неща(да се надяваме). А относно този политик.. До някъде предполагам, че е вярно,a за базите, разбира се, че строят подземни бази. В България има много подземни бази, бази в планините. Неоткриваеми са, някой се пазят от войници, водят се като поделения, но всъщност не изпълняват тази дейност. Всичко е скрито и прикрито. Не мога в момента да пиша много, че съм на работа, но когато мога ще дискутираме повечко :)

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
Re:Норвежки политик дава разтърсваща инфор
« Отговор #167 -: Ноември 08, 2010, 13:21:15 pm »
Естествено ,че са неоткриваеми за тези на които не им е работа да знаят!А,ти от къде знаеш за какво се използват "подземните бази" в България?И само да вметна,че нямаме подземни бази,а бункери!
« Последна редакция: Ноември 08, 2010, 18:58:28 pm от Mirotvorec »

Неактивен dream

• Четящ
  • *
  • Публикации: 75
Преди 10на години съм бил в някой от тях.. :)

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
Преди една-две години офциалните медии-БТВ и пресат разпространиха тази информация, но без да казват истинското предназначение на подземната база. Признаха само за една. Била за съхранение на семена, които да се запазят при евентуален катаклизъм. Естествено имаше и снимки с чували със зърно.

Неактивен Hacko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 007

<a href="http://www.youtube.com/v/dJnViTTCNnE?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG&amp;amp;rel=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/dJnViTTCNnE?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG&amp;amp;rel=0</a>

Вижте още

Неактивен teni

• Пишещ
Наско, навсякъде лидерите се подготвят да се спасяват. Мисля, че това е очевидния извод. Ако греша ме поправи. :hi:

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
Сигурно лидерите знаят какво ще се случи, за да строят подземни градове. Това би изключило възможността от катаклизми, свързани с преместване, разрушаване и т.н. на земни пластове.
Dreams are messages from the deep.

Неактивен teni

• Пишещ
Рау, тогава какво остава? Наводненията също отпадат, защото подземните градове, бункери, капсули и незнам още какво ще бъдат наводнени. :hi:

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
По принцип могат да издържат, ако са добре запечатани херметично. И изкарат тръби-хоботчета над водата, като се успокои. Друго ще е обаче ако тръгнат цели континентални плочи да се местят и подпъхват както им дойде, а в допълнение и ако се натрошат...бункерите стават излишни. ::) Знам ли, ще видим...
Или пък гласят "нашествие" на "зли извънземни" и спасяването на света с невиждани оръжия( :lol: ), заради което елитът ще трябва да слезе за малко под земята. Много вероятно е така да намалят популацията на хората до заветните 500 млн.
Dreams are messages from the deep.

Неактивен teni

• Пишещ
Рау, удивително еднакво мислим- Според мен точно втория вариант ни се подготвя. Обработката на обществото върви в тази насока. Поне на мен така ми се струва. Така чувствам нещата. Едва ли при един катастрофален и глобален катаклизъм биха оцелели подземните скривалища.:hi:

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Истинският елит, от хиляди години си живеят в кухата земя ;).
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен teni

• Пишещ
Арри, и от там дърпат конците ли? Това е нова хипотеза. Но има логика. Засега само логика. :hi:

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Арри, и от там дърпат конците ли? Това е нова хипотеза. Но има логика. Засега само логика. :hi:

Не е нова.

На 19 февруари 1947 г. Бърд се отправя със самолета си към вътрешността на Антарктида и изминава над 3000 км. В дневника си отбелязва, че в продължение на над 17 км. лети над планински области с езера, реки, зони с растителност и древни животни, включително мамути. Апаратурата на борда се разстройва, а след това изгубва контакт с базата. Накрая съзира „кристален” град и е пресрещнат от дисковидни летящи обекти. Бърд и екипажът му слизат в земните недра и осъществяват контакт със стройни руси мъже с немски акцент, представили се за емисари от Агарта. Бърд разговаря с владетеля на подземната империя, който изразява своята загриженост от възможно ядрено самоунищожение на човечеството. През март същата година Бърд е задържан, разпитван близо 7 часа в Пентагона и инструктиран да не споделя с никого предупрежденията от подземния свят. Той не ги е послуша въпреки, че се твърди, че е масон и допуска на яве тази информация. Адмирал Бърд не е кой да е - той произхожда от семейството на основателя на щата Вирджиния, неговият брат става губернатор и сенатор, а самият Ричард Бърд е национален герой на САЩ, носител на медала на честта, възпитаник на Морската академия.

Многобройни легенди, предания и свидетелства на очевидци потвърждават непосредственото присъствие, съперничество и могъщо ментално и технологично въздействие върху човешкия род на разумни същества в земната утроба. Главно Рептили...

В диска на Еленко Ангелов "Лека Нощ Нещастие" III има още много за кухата земя...
В книгаите на Ян ван Хелсинг - ''Не пипай тази книга'' и ''Тайните общества''  също е зачекната темата. 

ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен teni

• Пишещ
Да, Арри. Дори филмчето "Антарктическа епопея" гледах. Специално за провалената мисия на адмирал Бърд. Новото за мен е, че може би ТЕ активно се месят в земните работи. :hi:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27