Ще има филм за Атлантис защото свърши някак никак си. За SG-1 не знам, то по-добре да го бяха продължили него вместо да правят новата тъпня Univers.
Да и на мен не ми хареса особено как свърши. А в Universe ми харесва кораба на древните (Destiny). Много яка машина

=====
Аманда Тапинг разкри, че снимите по новия Старгейт SG-1 ще започнат в края на тази година, веднага след като приключат първия сезон на новата сага SGU: Stargate Universe.
До колкото знам, снимките ще започнат в късна есен или в началото на зимата”- сподели Тапинг в ексклузивно интервю.
Мартин Ууд ще е режисьорът- „Предложиха ми да режисирам Старгейт SG-1, аз разбира се приех, но ще трябва да изчакаме края на снимките на Universe. Това ще стане, надявам се, най-късно до края на годината”. Мартин Ууд е също ко-продуцент на Старгейт SG-1, както и отговорен продуцент на Атлантис.
А какво става с новият Старгейт: Атлантис? „Атлантис е все още замислен за тази година.”- споделя Ууд. „В момента съм тотално откъснат от процеса, но ще се радвам да работя по него” Ууд и Тапинг за момента са отдадени на втория сезон на Sanctuary, който вече е в постпродукция.