Това не са аргументи - все едно слушам искания на "терористи". "направи еди какво си или еди какво си ще се случи на семейство деца и т.н."
НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ РЕШЕНИЕТО Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО?
Вместо да ми работят в насоки за кравешка кръв и свински органи ( и то това е умишлено) защо не се акцентира върху регенериращите способности на организма и да се работи за "активирането им" ( по какъв начин са заключени е друг въпрос) . Отново се влиза в някаква схема човека да е зависим от разни "компании" първо умишлено увреждащи здравето на хората и след което да ги "спасяват" правещи ги животни или биороботи.
Е , не.
Ейлиън, бих те посъветвал да поработиш ти по този въпрос. Работата не се върши по интернет.
Завършваш си образованието, работиш си.
О да, чакай... образованието е измислица на евреите. :/
(това в кръга на шегата)
Буден, Стефан Цанев, нека те светна, не е авторитет в средите си. Всмисъл... ае и да беше, ти щеше ли да му повярваш (защото видиш ли, историята е лъжа), или му вярваш и се позоваваш на мнението му само, защото съвпада с твоето лично?
Прочу се с някои свои "революционни" тези. Уви, историята не е толкова пеперлива и не е бизнес.
А за НПФ-тата, които си гледал... хех.. де да беше толкова просто

Какво означава, дали ми се е случвало?
Аз съм достатъчно интелигентен, за да съм наясно с приоритетите си.
Не, нямам деца и , да чукам на дърво, не ми се е случвало.
Е, дядо ми има изкуствена става и това му прави живота по-лесен.
Не е свинска, но и да беше, нито той, нито аз щяхме да имаме нещо против, независимо, че не става въпрос за животоспасяваща операция.
Ако всичко това ви се вижда като някакво крайно вмешателство в човешката природа, то не знам с какви очи се гледате в огледалото във вида, в който се знаете днес

о, подяволите... ОГЛЕДАЛО. Предмет, който има за цел да открадне духовната ви енергия!

Е, не отричам, че много злини се коренят в огледалото, но това е друга тема

Поздрави!
П.С. можеше да спреш до
американска телевизия
.
А от "лекуване" до "профилактика" разликата е от тук до Луната.
ДА. ФАКТ е че ултравиолетовите лъчи са полезни и нещо повече - необходими на много организми. (Пример - някои терариумни животни имат нужда от специални УВ лампи, иначе развиват различни болести - рахит, тумори... няма спор. ) Ама и да се пържиш на слънцето като гущер, а да си хомо сапиенс, също е вредно и пак води до рак (което междувпрочем също е доказано). Ае.. хора... думата "дозировка" да ви говори нещо?

кво коментираме изобщо, това е друга тема. С тоя довод не можеш да ме убедиш, да оставя някой мой близък да умре от бъбречна недостатъчност при перспектива, да му сложим бъбрек от южноамерикански мравояд ;D .