Автор Тема: Зa флуорирането на водата в България и минералните води  (Прочетена 116927 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Да  тези без флуор ги има само на запад - подробно сме го обсъждали в темата за халогените.Другия вариант е за някаква паста за деца май имаше преди. Има и една с грейпфрут без флуор ама има изкуствени подсладители.

Неактивен WhiteKnight

• Четящ
  • *
  • Публикации: 230
Ma четете съставките по опаковките бе хора! аз ползвам Sensodine Classic(червено/бяла опаковка) и няма флуор! другите на Sensodine имат! шампоан използвам на Нивеа Бейби - те са 3 модела, 1 от които е отровен - тъмносиният! светлосиният и прозрачният от лайка са безопасни. но напоследък ме дразнят дори ароматите, тъй че просто не използвам шампоан, а си се къпя както винаги всеки ден, дори и по 2 пъти понякога. остава само хлора във водата, но с преварена ми е трудно да се къпя. иначе е доказано, че ако се къпеш с преварена 1 година, ти пораства коса. добре, че ходя 2 пъти седмично на минерални бани и сауна. най-гадно ми е, че бях свикнал след всяко хранене с дъвка, ама като чета аспартам, ксилитол и сорбитол навсякъде и оцветителите и направо ги отказвам!

Неактивен stufo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
Благодаря за инфото WhiteKnight ! :)Успях да намеря пастата за зъби/без Флуор/ и шампоана Бейби/неотровния/ и съм много доволен!Ще казвам за това което знам, а който иска да слуша и осмисля чутото! :)
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
Тина,не ти ли се струва че първо трябва да овладеем поне на елементарно ниво (ако изобщо може да има елементарно такова) телепатията ! Така ще сме НЕЗАВИСИМИ от БТК, и от Мтел и от Глобул и всички начини за комуникация, които могат да се контролират или просто да се закриват, когато разговорите могат да вземат неочакван обрат!

Ако не се лъжа вече ми се събират 6-7 години акции срещу флуора във водата и други химикали. За телепатия не знам, но опита ми беше такъв (даже си писахме с http://grazhdani.eu/nachalo.php за това):

- интернет подписки не помогнаха кой знае колко, защото правителството не обърна внимание
- снимки на активисти пред водоснабдителни компании, които слагат флуор - да. Даже едни написаха в сайта си - "Флуор - ние не искаме да слагаме, но правителството ни задължава!"
- безплатни тениски за тинейджърите с черепи и кокали със "не на флуора" - помагат

но най-като че ли помогнаха листовките в пощенските кутии, защото повечето възрастни хора не се занимават с интернет, но когато разбраха че им развалят насила зъбите и им бъркат в бедните джобове да ходят на зъболекари (както и на лекари за костите)истински се разяриха.

Неактивен Gogo

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 275
а бре хора не разбрахте ли че с мирни петиции листовки и прочие хуманизми нищо няма се оправи.Вече 20 години как ходим към демокрация и все по на лошо става.Трябва си чист разтрел за продажниците който разпродават и крадат държавата,и унищожават народа-друго спасение за нас обикновения народ няма.И петиция с 8 милиона подписа да се извади нищо няма да се промени докато силово не се оправят нещата.Тез който са захапали кокала без кръв няма да го пуснат, колкото и да се пише и чете по разни форуми на разни теми.Щом вече се знае сумата от 15 милиона лева -това значи че някои си е наточил зъбите да ги лапне тези парички от бюджета, и този някои облекан със власт ще направи всичко възможно да ги вземе тези пари без изобщо да мисли за разните му там ползи, или вреди от флуора.Ако трябва и чист циенкалийй ще пускат във водата само и само да се вземат тези пари от някои кожодер.Чиста и проста икономика.Събудете се най-накрая.

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
а бре хора не разбрахте ли че с мирни петиции листовки и прочие хуманизми нищо няма се оправи.Вече 20 години как ходим към демокрация и все по на лошо става.Трябва си чист разтрел за продажниците който разпродават и крадат държавата,и унищожават народа-друго спасение за нас обикновения народ няма.

И Гого...кой ще дръпне спусъка? Ти ли? То е много лесно на приказки.

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Аз пуснах глас в петицията...тя се оказа бъгава май.
Прати ми линк на мейла дето не бачка :-\

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
Що се касае до зъбите, аз да ви светна, че там всичко е ген. Дядо ми, мир на душата му, беше прекрасен зъболекар познаваха го всички в града. Зет ми примерно, има 1 пломба, от не знам си коя година, а се сеща да си измие зъбите кога го набере сестра ми:) Аз си ги мия по 2 пъти на ден, обаче имам поне 5-6 пломби, и когато изпадна в голям стрес или напрежение, малко след това от нищото ми се чупи зъб:)) Така че, флуор, не-флуор, все тая. Ако имаш як ген, нищо не мое ти развали зъбите. Освен яденето на прекомерно количество месо може би.
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
Щом като е "флуор - не-флуор, все тая", защо тогава някой толкова осторожно се натиска да отрови водата с флуор и защо някой друг пък толкова осторожно се натиска водата да не бъде тровена с флуор? Никой не се натиска, когато наистина е "все тая"!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
Говорех конкретно за зъбите. Иначе, флуора не разрушава само зъби, нали така?
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен ----------

• Доста Писал
Не знам в каква връзка задаваш този въпрос. Да, говорехме конкретно за зъби, но ако си прегледал написаното по-горе, става ясно, че флуорът въздейства въобще на костната система - при това неговото въздействие върху костната система е само най-прекият, видим резултат...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен stufo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
а бре хора не разбрахте ли че с мирни петиции листовки и прочие хуманизми нищо няма се оправи.Вече 20 години как ходим към демокрация и все по на лошо става.Трябва си чист разтрел за продажниците който разпродават и крадат държавата,и унищожават народа-друго спасение за нас обикновения народ няма.И петиция с 8 милиона подписа да се извади нищо няма да се промени докато силово не се оправят нещата.Тез който са захапали кокала без кръв няма да го пуснат, колкото и да се пише и чете по разни форуми на разни теми.Щом вече се знае сумата от 15 милиона лева -това значи че някои си е наточил зъбите да ги лапне тези парички от бюджета, и този някои облекан със власт ще направи всичко възможно да ги вземе тези пари без изобщо да мисли за разните му там ползи, или вреди от флуора.Ако трябва и чист циенкалийй ще пускат във водата само и само да се вземат тези пари от някои кожодер.Чиста и проста икономика.Събудете се най-накрая.
  Гого,абсолютно си прав!Прав си че "осветените"няма да пуснат кокала така лесно!Никакви петиции няма да променят нещата!Все ми се струва,че май ще стане ,както казваше Тина в предната страница,че май ще почнем да живеем в комуни,т.е. на места дето ще сме независими /или поне отчасти/ от така наречената "държава".Защото повярвай ми,насилието поражда насилие!Ако само един дръпне спусъка,"осветените"ще използват това за предтекст за да ни довършат набързо...и всичко ще е свършило преди да е започнало...Какво ли друго може да се направи...А има какво!!!!Сигурен съм...да помислим!!!!!
« Последна редакция: Февруари 09, 2008, 16:25:23 pm от stufo »
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо

Гого, цъкни тук: http://xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,134.345.html   Отговор #352     ;)
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Публикации: 87
  • Една Земя за всички
    • Направи сам Енергийна революция
« Последна редакция: Февруари 23, 2008, 09:26:06 am от Нова Ера »

Неактивен ----------

• Доста Писал
Още малко "марсиански" флуор :P
Цитат