Автор Тема: Зa флуорирането на водата в България и минералните води  (Прочетена 116889 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Ми не мога да ти кажа бро... От малък съм така. Преди явно съм го правил от мързел, но сега осъзнавам, че това ме е предпазило евентуално от много неща :) Никакви наслагвания нямам :) А ако се джабуркаш с дестилира/озонирана вода - забрави за каквито и да е проблеми свързани с устата... :)

Не забравяйте все пак че всичко е до самопрограмирането. Когато от бебе ти повтарят, че трябва да правиш еди-какво си, защото иначе ще стане еди що си... то тази програма си работи много добре. Всъщност, в това е и основата на робството ни днес :)

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
Темата за зъбите наистина е свързана с водата, която приемаме (всичко което приемаме). Я кажете какво ви е мнението за избелването на зъбите? Има няколко начина разни лазери, гелове и зъболекарите казват, че няма никакви проблеми, но те и за флуора така казват, защото механично са го заучили. Та за или против избелването на зъбите, какво мислите?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Против, предвид mind pattern-a, който разкрива у един човек, който иска да си избели зъбите :P

Неактивен Gurgel

• Четящ
  • *
  • Публикации: 25
Жените от племето Каму в Югоизточна Азия си боядисват зъбите черни - там това се смята за много естетично, но напоследък практиката замира. Оказва се, че растенията, които те използват имат антисептично действие и затова зъбите им са здрави. (цък) Забравете всички реклами от рода "Здравите зъби са бели" :D

Неактивен Black Adder

• Администратор и Собственик на XNETBG.NET
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 783
  • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
Ми не мога да ти кажа бро... От малък съм така. Преди явно съм го правил от мързел, но сега осъзнавам, че това ме е предпазило евентуално от много неща :) Никакви наслагвания нямам :)
Абе може да е странно, но и аз съм така. Обаче имам една пломба (от преди 20г. де), признавам си  :D
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен Vader

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 289
Чудя се ако всеки от нас изкара на принтер нещо за вредата и го пусне в някои кутии на някои хора, дали ще има ефект или хората просто ще смачкат хартийката и ще я бутнат в печката, може би отивайки до телевизора увеличавайки новия хит на ивана и чувайки евентуално нещо за ползата от флуориранито. От друга страна само някой да проумее вредата ще е добре, но...дали ще има ефект.  laugh
Наскоро бащата сменяше каналите и случаино улучи Ифандиев, а там бе А.Гълабов, интересни неща каза човека, но така и не каза за предпазването, ако е възможно такова. Та да питам възможно ли е такова, щото сме щели да приемам флуора през хлябове, през кожата кат се къпем...?
« Последна редакция: Февруари 03, 2008, 10:09:38 am от Eon »
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
В същото предаване Гълъбов разказа и за производство на сол, в която има флуор. Не беше сигурен дали вече я има в България, но цяла Южна Америка е вече залята с нея, че даже била и по-евтина от обикновената.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен stufo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
>:( Наистина май никога няма да се промени нeщо...дали такава ни е ориста като земни създания, да ни "навират" информацията в очите, а ние да викаме "те такова животно нема"...! :-\ Наистина нямам думи от цялата тази дивотия на която сме подложени и да няма сила, която да спре този геноцид!!! >:( И в същото време да ни убеждават, че "ТЕ" мислят за нашето здраве а всъщност целта е да сме болни, натровени, зависими от "хуманната медицина" и да си плащаме скъпо и прескъпо "лечението"!!! >:( Но страшното е другаде! Показах на мой познат този форум с коментарите, аз пак побеснях докато препрочитах, а моя познат каза само:"...Що се занимаваш с глупости..."!...На което аз просто не знаех как да реагирам! Страшно е! Но искам да съм независим от "Министерството на здравеопазването"/ :'( / , ще вярвя напред, а който иска да си отваря очите и ушите, на когото му е добре...има достатъчно Fluor! :o 
« Последна редакция: Февруари 04, 2008, 14:13:10 pm от Eon »
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

Неактивен Vader

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 289
Всеки е пробвал да отвори очите на някай ама...  :-X
Brotherhood of the Intergalactic Federation of Bulgaria Bulgaria on three seas,mango to Saturn!

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
Май rumen_77 е пред нервен срив... Не е ли време да си озновем новата България нанякъде? :-\ Тази вече е превзета от гъзоблизци и мекерета....

Е добре де - поне да почнем тайините комитети!
« Последна редакция: Февруари 03, 2008, 22:25:26 pm от Tina »

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Но страшното е другаде!Показах на мой познат този форум с коментарите,аз пак побеснях докато препрочитах,а моя познат каза само:"...Що се занимаваш с глупости..."!...На което аз просто не знаех как да реагирам!Страшно е!
Да за съжаление предполагам всички сме имали подобни премеждия да  се мъчим да обясним на някой познат или приятел нещо толкова важно а той да ти каже че това са глупости. Дори понякога се получава и с по-близки хора и тогава е още по-неприятно  ;)

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
Днес гледах точно 1.5 часа БТВ, ББТ и Европа (или какво беше) и всичките повториха над 100 пъти рекламите за пасти и дъвки с флуорид... Защо са ги засилили толкова много като вече се знае истината?
« Последна редакция: Февруари 04, 2008, 09:39:28 am от Tina »

Неактивен stufo

• Четящ
  • *
Май rumen_77 е пред нервен срив... Не е ли време да си озновем новата България нанякъде? :-\ Тази вече е превзета от гъзоблизци и мекерета....

Е добре де - поне да почнем тайините комитети!
С риск малко да се отклоня от темата! Тина ми помогна да получа представа за това което става в здравно отношение. Ще имам скоро озонатор и да се надявам, че ефекта ще бъде очаквания от мен! :) Но относно комитетите, за които казва Тина...с целия ми респект към нея искам да направя малка поправка! Тина,не ти ли се струва че първо трябва да овладеем поне на елементарно ниво (ако изобщо може да има елементарно такова) телепатията ! Така ще сме НЕЗАВИСИМИ от БТК, и от Мтел и от Глобул и всички начини за комуникация, които могат да се контролират или просто да се закриват, когато разговорите могат да вземат неочакван обрат! Та какво ще кажат и всички форумци, ще почваме ли с телепатията? Аз съм ЗА, но просто не знам как да започна! ???
« Последна редакция: Февруари 05, 2008, 12:35:42 pm от rumen_77 »
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

Неактивен jediguardian

• Пишещ
  • Публикации: 570
    • Сериалът Heroes
А докато я овладееш тая телепатия какво ще правиш? То да не става ей така?

Неактивен stufo

• Четящ
  • *
А докато я овладееш тая телепатия какво ще правиш? То да не става ей така?
Ами може изобщо да не я овладея,но поне ще искам и ще се стремя към това!Самата идея че сега всички които сме във форума бихме могли да сме във връзка един с друг,без да ни стряскат цените на минута,качеството на GSM-услугата и че "някой"със слушалки ме подслушва,ме амбицира!Наистина самата мисъл за телепатичен контакт ме кара да се усмихвам! :)Всички които мислим за нещо да направим нещо като колективно съзнание!Какво ли би  било...
А сега за флуора!Търсих в аптеката,близо до нас и в кварталния Супер паста за зъби без Флуор...те такова животно просто немаше ви казвам!Дори  и в BilkoDent имаше флуор! :(
« Последна редакция: Февруари 04, 2008, 22:00:44 pm от rumen_77 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27