Автор Тема: Снимки от Царска Бистрица - къщата на юдеина Симеон II-ри  (Прочетена 35121 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Доктора

• Четящ
  • *
  • Публикации: 241
Ето малко известни факти за юдеомасонската фамилия на Симеон Сакскобургготски (Кобург Кохари):

"....Проучването на родословното дърво на Фердинанд Сакскобургготски показва, че той има еврейска , саксонска и френска кръв. Еврейската му кръв върви не само по линия на баба му Мария Антоанета, принцеса фон Кохари [Кохару 1797-1862 г.; дъщеря на Франц Йосиф, принц Кохари - покатоличен унгарски евреин марано, който си купува благородническата титла с пари от Австроунгарския кралски двор - един от най-богатите хора в Европа], но и по линия на самия родоначалник на рода Сакс-Кобург и Гота - херцог Ернест Благочестивия (?-1675 г.). Това се потвърждава от редица източници, сред които "Католическа енциклопедия", издадена в Ню Йорк през 1912 г. Освен това Фердинанд е бил масон, сатанист - окултист и бисексуален! Архивите показват, че в родовото имение замъка Кобург - гр. Кобург, се е укривал навремето юдеина Адам Вайшоп (Вайсхауп) - главен идеолог на масоните илюминати, контролирани и финансирани от Синедриона чрез банкерите Ротшилд, обхванали като язва цяла Европа....."
източник Георги Войнов "Геноцидът и Холокостът над българите", изд. "Аратеб", София, 2006 г. (можете да я откриете в електронен вариант в следния сайт http://www.voininatangra.org)
По същество партията НДСВ на Симеон Сакскобургготски (масон от три масонски ложи - Малтийски орден, Бнай- Брит и Трилатерална комисия) е еврейска партия, в нея освен лидера, всички ръководни постове се заемат от чифути и масони:
1. Соломон Исак Паси (член на Бнай-Брит и Атлантическия клуб).
2. Лидия Сантова Шулева (по баща Биджерано; техен роднина е бил главен равин хахамбаши на Османската империя през 19 в.).
3. Станимир Илчев.
4. Николай Свинаров (фамилията му е за заблуда).
5. Нина Чилова (с двойно гражданство - израелско и българско).
6. Милен Велчев.
7. Николай Василев (учил в Еврейски колеж) и др.
Финансов съветник на Симеон беше Ню Йоркския евреин проф. Владимир Квинт. В плана "Шипка" за довеждането и поставянето на Симеон на власт участваха явно и задкулисно предимно хора с еврейски произход!
Според някои данни Симеон Сакскобургготски (Кобург Кохари) е бил коронясан за "цар на българи и евреи" в най-голямата синагога в Ню Йорк! Най-гадното е, че за коронацията му е използвана символично запазената корона на еврейката Сара Теодора - жена на последния български цар преди падането ни под турско робство - цар Иван Александър. Трърди се, че тази корона е била съхранена от роднини на Сара Теодора и много по-късно изнесена в САЩ. Данни за това има в книгата на еврейката Мая Калбург Тодорова "И белите пътища плачеха под нозете им. Популярна история на еврейството по българските земи", издателска компания К&К, 1991 г. Според мен това е една доста интересна антибългарска конспирация с продължение!!!..... :-\ laugh :-X
« Последна редакция: Март 23, 2008, 21:41:55 pm от Доктора »
"Като не щеш мира - на ти секира"! кан Крум

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Докторе, кажи ми за кой да гласувам на следващите избори. Някой, който да не е евреин, циганин, турчин или комунист.

Неактивен Доктора

• Четящ
  • *
Докторе, кажи ми за кой да гласувам на следващите избори. Някой, който да не е евреин, циганин, турчин или комунист.

За сега все още нямам отговор на този въпрос! И "Атака" нещо се пооляха и не мога да им имам на 100 % доверие (даже не и на 50 %), но това си е мое мнение! Явно е нужна нова политическа сила, от извънпарламентарни сили (Национален блок) изградена от народните нужди (от дълбините на нацията) и да не е свързана с олигархията!!! Трудна работа мен ако питате, но не и невъзможна - иначе лошо!....:-X :-\ laugh
« Последна редакция: Март 24, 2008, 11:22:13 am от Доктора »

cdms

• Гост
« Последна редакция: Януари 25, 2009, 22:57:33 pm от Geta »

Неактивен WhiteKnight

• Четящ
  • *
  • Публикации: 230

ideyazabulgaria.org - и погледнете последно каченият сензационен материал в рубриката автори - ГИАП - Оригиналната стенограма от срещата на Александър Лилов с Ръководството на Държавна Сигурност 1990 г., когато се "градяха основите на прехода" и стана бетонирането на ДПС в политическия живот на България.

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
Поканвам Доктора да ни разкаже своята версия за "доброто на България". Ако сметне за необходимо, нека да отвори отделна тема, да я озаглави по подходящ начин и да ни каже какво мисли той... Вероятно има какво да ни разкаже!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Ashaman

• Пишещ
  • Публикации: 810

ideyazabulgaria.org - и погледнете последно каченият сензационен материал в рубриката автори - ГИАП - Оригиналната стенограма от срещата на Александър Лилов с Ръководството на Държавна Сигурност 1990 г., когато се "градяха основите на прехода" и стана бетонирането на ДПС в политическия живот на България.
Според мен просто продадоха и предадоха България. Отпървом партийци, видни дейци, такива като Младенов, или такива като Лилов, неизвергнат от Живков през 80-те. Въобще 80-те са годините на охлаждане на отношенията м/у България и СССР. И истината е, тая че точно тия вътрешни хора, в последните години от онова време действаха против интересите на България. И даже не под диктовката на СССР, в някои отношения наопаки, те са ходили да плачат на руския посланник и да злословвят против новата обстановка, която се създава именно благодарение на Людмила Живкова. Те са сипели доноси до Кремъл. Пак тия след като Горбачов сдаде, си намериха други покровители. И въобще там разните СДС-та, новоизлюпени ДеСеденти и интелектуалци, или поне много от тях са продукт точно на тия хора.
Че ми писна да слушам глупости, да се котират мръсотиите на такива като конст. съдия Георги Марков и разни доктори ще ми демонстрират марксисто-ленинстка делектика по селски в антикомунистическо говорене. Направо е жалко.
Ей тия който са най-видните антикомунисти след 10-ти са били най-долните подлизури преди това.

Неактивен Доктора

• Четящ
  • *

Според мен просто продадоха и предадоха България. Отпървом партийци, видни дейци, такива като Младенов, или такива като Лилов, неизвергнат от Живков през 80-те. Въобще 80-те са годините на охлаждане на отношенията м/у България и СССР. И истината е, тая че точно тия вътрешни хора, в последните години от онова време действаха против интересите на България. И даже не под диктовката на СССР, в някои отношения наопаки, те са ходили да плачат на руския посланник и да злословвят против новата обстановка, която се създава именно благодарение на Людмила Живкова. Те са сипели доноси до Кремъл. Пак тия след като Горбачов сдаде, си намериха други покровители. И въобще там разните СДС-та, новоизлюпени ДеСеденти и интелектуалци, или поне много от тях са продукт точно на тия хора.
Че ми писна да слушам глупости, да се котират мръсотиите на такива като конст. съдия Георги Марков и разни доктори ще ми демонстрират марксисто-ленинстка делектика по селски в антикомунистическо говорене. Направо е жалко.
Ей тия който са най-видните антикомунисти след 10-ти са били най-долните подлизури преди това.

Темата май беше друга - за юдеина Симеон, а Ашмана нещо ни пързаля в друга посока, защо ли?!?....... :-\ laugh :-X

Неактивен Ashaman

• Пишещ
Много ми дреме дали е юдеин, че да отклонявам вниманието. Не е важно къв е ами какви ги върши.
Ма ти незнам дали сам подозираш какъв стил на говорене имаш, близък точно до тия хора, дето ненавиждаш. Ама доктороу, ония викаха тоя не е с нас, начи е против нас.
Вземи кажи каква ти е идеята за развитие на България, и аз се присъединявам към призива.

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
Вземи кажи каква ти е идеята за развитие на България, и аз се присъединявам към призива.
Аз също се присъединявам към призива. С критиката на миналото и настоящето и мисленето на събеседниците само се показва позицията на личността, която прави критиката. Това показва само отрицателните й страни и отрицателните й чувства към света. За да се покажат положителните страни на личността, тя трябва поне да предложи изход от положението, с което ще покаже, че мисли за промяна към по-добро, добруването на всички /даже и на враговете й/ и общо благоденствие.

cdms

• Гост
Относно: Снимки от Царска Бистрица - къщата &
« Отговор #40 -: Март 25, 2008, 10:57:24 am »
Не знам доктора, каква диагноза ще сложи за лечението на нашата Татковина, ама моята е само една - ЕВТАНАЗИЯ. Настъпилите процеси вече са наобратими. Ракът(циганизиране и турцизиране) вече е в напреднала фаза. А света вече е толкова глобален, че няма начин да се запазим като територия. Тука предлагам да се поучим от врага си(евреите). В продължение на много години не са имали държава, но са били сплутени и продължават. И владеят света под една или друга форма. Ако се замислим колко са те колка сме и ние по света-бройката е 15-17млн. Какво ни пречи да се проведе една кампания за ребългаризация и да си направим другаде държава, ако тука нещата станат непоносими. Както навремето прабългарите са правели държава след държава така да следваме стария пример. Тука битката е загубена, но ако се запазим, като народ и в последствие си направим нова държава всичко ще е наред.
Няма какво да се лъжев Дунавска България агонизира и умира и след 20-30 ще е провинция на Турция. Единственото ни спасение би било да сме сплутени!!!
« Последна редакция: Март 25, 2008, 10:58:23 am от cdms »

Неактивен Ashaman

• Пишещ
Нещата са отишли твърде далече, за да се реже до кокал. :(
Добри идеи могат да се намерят, ами няма кой да ги приложи. Далеч и малко известен е манталитета на българина от старите български царства, но пък кой предаде Търново? И все пак, моята оценка е, че тези 5 века са голямото отражение в нашата психика. На раболепие и поединично спасяване. По време на робството има случаи в които населението пропищява повече от местните чорбаджии, отколкото от нещо друго.

Ето една идея за Родопите, например, там трябва да се налеят много пари, да се построят църкви, училища. Инфраструктура, това си е направо отделна България, и скоро може и да стане де юре.

И всъщност, кажете ми, ако в България нещата бяха нормални, дали малцинствата нямаха сами да напират да се пишат българи. Чудим се и на мекедонците, ама освен всичко друго, кой иска да се свързва със страната на абсурдите и на неуредиците?
Какво направи преди време Германия - отвори границите си за всички гермацни в странство, като им подсигури всички необходими условия да се установят в Германия. И ние можем да го направим. Но моля ви се кажете ми как да стане в държава в която сметоносните машини се снабдяват с джипиеси не заради друго, сами за да се следи да си изпълняват задълженията.
« Последна редакция: Март 25, 2008, 11:59:43 am от Ashaman »

Неактивен Доктора

• Четящ
  • *
Не е безнадеждно - някой нарочно нагнетява обстановката за да изглежда положението такова (включително и тук във форума)!  :-\ :-X
Аз бих предложил някои решения:

1. Създаване на нетърпимост в обществото срещу организираната престъпност с "бели якички".

2. Обществен постоянно нарастващ натиск към магистратите, следствието и МВР да си вършат работата.

3. Обявяване на Геноцида извършван срещу българския народ и търсене отговорност от виновните за престъпленията без давност (Геноцид и престъпления срещу човечеството)! Търсене на международно признаване на Геноцида (извършван в момента, както и този от близкото ни тоталитарно минало)! Забрана на БСП като наследник на престъпна организация (има приет закон за обявяване на БКП като престъпна организация!) и забрана на ДПС като антиконституционна партия!

4. Създаване на истинска народна партия и сформиране на нов центристки ориентиран Национален блок от извънпарламентарни сили (предимно неправителствени организации и движения и най-вече хармонични личности с лидерски качества). Този Национален блок трябва да не бъде партия от лидерски тип (с един водач, вожд или "фюрер") по ред причини. Може да се заимства модела на управление при древните българи със Съвет на великите боили (12 души представители на важните стари родове; има такива и в момента, даже и от старите ни царски родове - не тия на чифутите Сакскобурггота (Кобург Кохари)!). Управлението на тази нова политическа сила трябва да е хоризонтално, а не пирамидално! Така тя ще бъде трудно уязвима за външни инвазии и манипулиране. Трябва да има главни водещи принципи, но не като фалшивите такива на "Атака", които демагогски не се съблюдават! Качествата на лидерите тук са изключително важни - в съвета трябва да влезнат естествени лидери избрани от хората долу и благородни хора; духовно ориентирани и хармонични!

5. Задачата на деня е изолиране и неутрализиране на чуждите елементи (вредни за държавата елементи) във властта, политиката и икономиката на страната и успешно защитаване на българските национални интереси във вътрешен и международен план (ловко лавиране между великите сили с приоритет към ЕС, а не към САЩ). Запазване на активен неутралитет в рамките на ЕС, подобно на Австрия, Швейцария и Швеция!

6. За да сработи успешно този модел трябва да бъдат загърбени вождизма, егоизма и индивидуализма - българинът трябва да се върне към старите вековно изначални правила да работи в екип, като един организъм и да се сплотява единството на нацията! Трябва да бъдем като една мирна армия със несломим дух!

6. Нужни са също финасови средства (такива с чист произход могат да се намерят!), медийни изяви (нека не подценяваме възможностите на Интернет - всеки божи ден в мрежата сърфират поне по 500 000 българи, преобладаващо млади хора!) и работа по структури в цялата страна (и сега ги има, но трябва да се преструктурират).

Накратко това е (разбира се има разни детайли от кухнята, но за сега няма нужда да се оповестяват). Даже ще спомена, че вече част от този план работи и то от две години, но едва сега узрява за по-решителни действия! Бъдете здрави и си пазете силите - ще ви трябват в борбата за възраждането на България!!!.... 8) ;) :)
« Последна редакция: Март 26, 2008, 03:27:26 am от H. »

cdms

• Гост
« Последна редакция: Август 06, 2009, 22:20:35 pm от Rio »

Неактивен WhiteKnight

• Четящ
  • *
  • Публикации: 230

Оригиналната стенограма от срещата на Александър Лилов с Ръководството на Държавна Сигурност 1990 г., когато се "градяха основите на прехода" и стана бетонирането на ДПС в политическия живот на България. (в синтезиран вид в 2 части и в оригинал)

http://ideyazabulgaria.org/ i после - автор ГИАП.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27