Автор Тема: Косвено доказателство за американското обратно проектиране  (Прочетена 3114 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен File099

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 137
  • Търсач на НЛО
През 1990та година баща ми се запозна с писателят-фантаст Любен Дилов. Тъй като тогава се занивамах с астрономия споделих моите виждания относно съществуването на НЛО. Писателят фантаст категорично отрече наличието на този феномен и за да отклони темата в друга посока ми даде един брои от 1987ма година на списание "Феномен", където той беше дълго време главен редактор. Когато се върнах в нас и прочетох внимателно списанието открих изключително интересна и в същото време ужасяваща статия на американски офицер относно договорът на правителството на Труман с извънземна цивилизация. Моля обърнете внимание на следните детайли - статията е преписана от западният печат, където излиза през 70те години, а самият материал на американският офицер и събитията около него са се разиграли през 50те години. Според същият Америка има договор с извънземна цивилизация в рамките на който хората отпускат на извънземните определено количество хора и едър рогат добитък за биологически експерименти, строят подземни бази за извънземните, а извънземните от своя страна предоставят технологии на САЩ с които те да изпреварят Съветският съюз в Студената война. Офицерът описва една такава подземна база, в която е влизал и му направило силно впечатление останките от хора, едър рогат добитък и наличието на кръвна плазма. Според него имало някаква връзка между кръвта на едрият рогат добитът и тази на хората. Впоследствие според статията офицерът е изчезнал безследно и вероятно е бил убит.

Точно след три месеца отварям новият брой на списание "Паралели" и чета една малка статия относно това, че екип американски учени изобретели технология за преработката кръвта на едрият рогат добитък в човешка кръв... Моля правете сметка - събития с американският офицер са се разиграли през 50те години, статията излиза през 70те в западният печат, списание "Феномен" я преписва в един от броевете си от 1987ма година, а списание "Паралели" издава въпросната статия през 1990та година. Правете си изводите...
« Последна редакция: Май 26, 2007, 20:53:33 pm от File099 »

Неактивен Scorpion

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 160
Ето още нещо интересно, което аз прочетох в най-четения вестник "Вечерни новини" някъде през 1966-67 година. Ходех да купувам вестинците винаги аз за баща ми и после прочитах това,което ме интересуваше обикновенно. И това, което прочетох тогава ми се е запечатило в главата, без да го искам и тогава естествено нищо не разбирах за какво иде реч.
Та накратко там се описваше как през 2000 година хората ще бъдат чипирани и няма да имат нужда от пари и документи и всичко ще се върши от чипа. Нооо, най-ме впечатли фактът, тогава, че тези, които откажат просто излизат от строя и нямат никакви шансове да преживеят, защото няма да има други начини да съществуваш и да купуваш и прочее. ВСичко беше описано надълго и нашироко, още тогава.
Значи, тази далавера се е подготвяла от мнооого отдавна, при това много по рано от цитираната 1967 година даже.

Колкото до подземните бази и извънземните, има тонове информация по въпроса по Интернет и в книгите например на Дейвид Айк.
Аз си имам личните основания да смятам, че са верни тези варианти и че един ден, те самите ще ги пльоснат пред очите на човечеството, за да му вземат акъла и си пробутат някой велик номер.
То и за това доста се пише, но на никой не му пука.

А появи ли някой, който да развява байрака и събуди хората от психотронната нега, която ги е обхванала, те го пречукват, даже без да го крият много, за назидание, че другите да знаят какво ги чака. Така и така никой не смее гък да каже и те са винаги над закона.
Въобще всяването на страхът е дори по-важното им оръжие от всички останали многобройни такъми за ловене на балъци. :-\


Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27