Ето още нещо интересно, което аз прочетох в най-четения вестник "Вечерни новини" някъде през 1966-67 година. Ходех да купувам вестинците винаги аз за баща ми и после прочитах това,което ме интересуваше обикновенно. И това, което прочетох тогава ми се е запечатило в главата, без да го искам и тогава естествено нищо не разбирах за какво иде реч.
Та накратко там се описваше как през 2000 година хората ще бъдат чипирани и няма да имат нужда от пари и документи и всичко ще се върши от чипа. Нооо, най-ме впечатли фактът, тогава, че тези, които откажат просто излизат от строя и нямат никакви шансове да преживеят, защото няма да има други начини да съществуваш и да купуваш и прочее. ВСичко беше описано надълго и нашироко, още тогава.
Значи, тази далавера се е подготвяла от мнооого отдавна, при това много по рано от цитираната 1967 година даже.
Колкото до подземните бази и извънземните, има тонове информация по въпроса по Интернет и в книгите например на Дейвид Айк.
Аз си имам личните основания да смятам, че са верни тези варианти и че един ден, те самите ще ги пльоснат пред очите на човечеството, за да му вземат акъла и си пробутат някой велик номер.
То и за това доста се пише, но на никой не му пука.
А появи ли някой, който да развява байрака и събуди хората от психотронната нега, която ги е обхванала, те го пречукват, даже без да го крият много, за назидание, че другите да знаят какво ги чака. Така и така никой не смее гък да каже и те са винаги над закона.
Въобще всяването на страхът е дори по-важното им оръжие от всички останали многобройни такъми за ловене на балъци.