Автор Тема: Смешни картинки/случки и пародии на Буш  (Прочетена 117346 пъти)

0 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
Re: Смешни картинки/случки и пародии на Буш
« Отговор #195 -: Октомври 10, 2006, 02:35:16 am »
А прочетохте ли, че щели да заснимат убийството му - на Буш? - Фиктивно. Аз преди време четох някакво проучване, че правили филм как нападат търговския център и ....точно така се случило. Статията обяснява, че в много голям процент това което се филмира...СТАВА!  ::)

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #197 -: Октомври 13, 2006, 18:06:07 pm »
Естествено, хората започват да въртят из главата си дадени мисли за определени събития и като се съберат достатъчно хора, резултата е налице.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #198 -: Октомври 17, 2006, 16:15:55 pm »
хахахах $$ :)

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #199 -: Октомври 17, 2006, 19:54:10 pm »
 :P

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #200 -: Октомври 18, 2006, 00:52:07 am »
 :D
musica universalis

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #201 -: Октомври 18, 2006, 03:16:15 am »
... в много голям процент това което се филмира...СТАВА!  ::)
Естествено, хората започват да въртят из главата си дадени мисли за определени събития и като се съберат достатъчно хора, резултата е налице.
Има един филм The Secret, там говорят за Тайната
"Мислите стават Неща." :)
и за Закона на привличането
"Подобното привлича подобно"
Това се потвърждава и от факта, че в Космоса не полярността на частиците а наличието на заряд определя привличането. В същия смисъл са и твърденията на академик Иво Лозенски и феномена Слава Севрюкова, създатели и на "Психотронен модел на атома"
Но това е друга тема, и дано публикуват някога 10-те им тома с научни разработки.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
« Отговор #202 -: Октомври 20, 2006, 16:35:10 pm »
Дано не се поватрят, нямах време да проверявам. :)

Bush is drinking again! (Late Late Show)

My Favorite Dubya Blooper

George W. Bush - Drunk and speaking his mind

George W. Bush, The Idiot!

How Sweet to be An Idiot
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Amenun

• Гост

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #204 -: Ноември 07, 2006, 22:55:31 pm »
Еми тва е към случките - на мен поне ми стана смешно кат си го представих

Шофьорка уволнена за среден пръст към Буш
Дарик

Водачка на училищен автобус в САЩ, която е била уволнена за неприличен жест към Буш, обжалва пред съд уволнението си, съобщават американски медии.

На 16 юни президентският кортеж изпреварил автобуса в щата Вашингтон и децата поздравили Буш, махайки с ръчички, а той отговорил на поздрава по същия начин. Шофьорката обаче му показала среден пръст, заради което била уволнена.

На жалбата срещу уволнението директорката се мотивирала, че в него няма никакъв политически подтекст, а че с обидния жест е дала лош пример на малчуганите в автобуса.

« Последна редакция: Ноември 07, 2006, 22:56:12 pm от Alien »

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #205 -: Ноември 08, 2006, 00:13:28 am »
Така ли му викат вече - "лош пример" :) Аз ако бях на мястото на шофьора директно свалям убувката или мятам някоя щанга. После като ме уволняват поне да има за какво ;)
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Oberon

• Гост
« Отговор #206 -: Ноември 08, 2006, 14:30:33 pm »
Така ли му викат вече - "лош пример" :) Аз ако бях на мястото на шофьора директно свалям убувката или мятам някоя щанга. После като ме уволняват поне да има за какво ;)

Не знам шофьорите "убувки" ли носят, ама аз нося 'ОБУВКИ" :))))

Amenun

• Гост
« Отговор #207 -: Ноември 08, 2006, 20:46:48 pm »

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #208 -: Ноември 08, 2006, 22:14:44 pm »

Не знам шофьорите "убувки" ли носят, ама аз нося 'ОБУВКИ" :))))

А, да правА си ;) :)
 Ама няма да го поправям, да гледат хората и да се учат като бързаш какво става. Нека видят с Учите си ;)

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
Не мога да сложа нищо, което засяга Буш в сериозна тема  8) Този  НЕСЕРИОЗЕН човек /?/, не заслужава името му да стои в сериозни теми :P 8)

Буш: Резултатите от изборите не са знак за слабостта на САЩ  - да, бе  ;)

11.11.2006 16:28

"Неприятелите ни не трябва да си мислят, че резултатите от изборите тази седмица са знак за слабостта на Съединените щати", заяви президентът Джордж Буш в седмичното си радиообръщение, предварително разпространено от Асошиейтед прес. Посланието на изборите е ясно: американският народ иска неговите водачи във Вашингтон да загърбят партийните различия, да се държат етично и да работят заедно, за да се справят с предизвикателствата, пред които е изправена страната ни, каза президентът.

"Това е нещо много важно и ще изисква големи усилия и добросъвестност от лидерите и от двете партии. Аз обещавам да поема своя дял", обеща той. "Изборите ще доведат до промени във Вашингтон. Едно нещо обаче не се променя - Америка се изправя смело срещу жестоките врагове, които ни нападнаха и искат да направят това отново. На тези хора ще кажа следното: Не бъркайте проявите на американската демокрация с липсата на решимост в страната ни.

Поехме задължението да ви изправим пред правосъдието и ще победим!", закани се Буш. Президентът използва традиционното си обръщение и за да отбележи Деня на ветераните, подчертавайки че тъкмо изборите са израз на онези свободи, за които са воювали те, съобщава БТА.   

bgnewsroom.com
« Последна редакция: Ноември 11, 2006, 20:45:26 pm от Albinoni »
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27