Автор Тема: Диверсионното клане на MK-ULTRA в Блексбърг, Вирджиния  (Прочетена 3548 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Диверсионното клане на MK-ULTRA в Блексбърг, Вирджиния


На 16 април имахме още една диверсия планирана да съвпадне с “Wantagate” (най-новият финансов скандал свързан с Ватикана) във формата на операция “Манджурският кандидат” изпълнена със загадъчни и “необикновени” аномалии, в които “роб на секретна програма Монарх” и студент уби геомасонско точния брой от 32 жертви, включително и Еврейски професор с румънски корени, преди да насочи оръжието си към себе си и да “завърши” езотеричното число от 33 смъртни случая.
Стрелецът , който впоследствие е идентифициран като 23 годишният студент на Вирджинския технически университет от горните курсове Cho Seung-Hui, който има корейски корени, се е постарал да застреля всяка своя жертва ТРИ пъти и сега ще обясним защо. Без да влизаме в подробни детайли за Луциферианския контрол над съзнанието, програмиращите практики (от Луцефериански Химлериански, Института Тависток и йезуитско-илюминатски произход в съвременния контекст) факт е че Омега мозъчното програмиране, което се контролира между другото от Изпълнителен Контролен Борд (Великия Друидически Съвет) използва числени кодове, за да придобие насилствен достъп до травматизирани и препрограмирани “роби” оперативни работници, в които “задействащият” числен код подтикващ контролираната оперативна жертва да извърши убийство е 3221456. Забележете първите две цифри съвпадат с броя на жертвите на Cho. Универсалният програмиращ код за достъп към “програмираните вътрешни компютри” на този умствен сектор, който контролира “робите” от програмата Монарх е 33123113211. Забележете също че първите две цифри съвпадат със “завършения” брой на умрелите включително на масовия убиец, като също го подтиква да застреля всяка жертва ТРИ пъти.
Както при 9/11 и други произхождащи от MK-ULTRA контролирани “Черно Операционни” зверства, подобни тайни номерологични знаци от Химлериански, ЦРУ и Психични операции характер, не са НИКОГА “съвпадения”, а са НЕИЗМЕННО планирани, за да дадат сигнал на тези, които Ленин нарича “заинтересованите”, истинският сатанински (разузнавателен) произход на илюминатското зверство за което говорим. Това става чрез поставени, контролирани кадри, които могат да бъдат задействани по всяко време от техните оператори в Агенциите. В този случай се тероризират студенти стипендианти, в повечето случаи със съдба свързваща ги с армията. Мадридските зверства например се случиха 911 дни след 9/11.

 
Числени улики за “Монархската” абоминация (отвратително дело) в Блексбърг

Тази езотерична информация е включена тук по много важна причина, като задължително трябва да се напомни че номерологията, астрологията, странните ръчни сигнали, особените емблеми, корпоративните логота и символиката играят огромна роля като сигнални механизми измежду обезумелите рангове на тъмния подземен свят на глобалното масонство и илюминизъм, който ясно се представя чрез тези серийни контролирани и предварително планирани абоминации, които се извършват от луциферианските разузнавателни “служби”. Иранският президент и познат като “Savak” оперативен работник от разузнаването и сатанист Махмуд Ахмадинеджат е бил сниман да извършва “дяволския” ръчен сигнал, който изисква съзнателен акт на свиване на втория и третия пръст на лявата ръка докато първия и четвъртия (без да се брои палеца) стоят изправени. Тази снимка е била показана от анализатора Хенри Макоу заедно със снимка на президента Джордж Буш младши, който прави подобен знак на неговия втори бал по случай встъпването му в длъжност. За сериозните анализатори това потвърждава че моментния ирански сценарий е фалшив и е режисиран от “Мрежата”.
В рамките на 48 часа Техническия университет във Вирджиния някак си успява да организира масова дистрибуция на свещи и свещници за всички студенти от района в Блексбърг, да планира оркестрирания в нацистки стил, прегъващ мозъка “мемориал” – събитие посетено от президента на САЩ – и да представят последователността на зверствата като военна операция (която и на практика си беше). Когато журналисти откриват че извършителя на зверствата има сестра, която е завършила Принстън през 2004 г. и която сега работи в Държавния Департамент, един от тези които са търсили домашните адреси на двамата, открива че са еднакви и пътува заедно с други колеги журналисти към семейния дом в Centreville, Вирджиния само за да открие, че цялото семейство е било внезапно преместено от това място преди това. И в четвъртък 19 април 2007 г., сайта на университета изведнъж е бива недостъпен. Блексбърг се намира на удобно разстояние на 215 мили от Ричмънд Вирджиния, където са установени един или повече оператори от разузнаването занимаващи се с Психични операции. По американски стандарт това е все едно съседско разстояние и оттук изборът на този Вирджински университет за планирана масова психо-операционна абоминация.
Сестрата Sun-Kyung Cho, която е завършила икономика е стажувала в (занимаващото се с наркотици) американско посолство в Банкок е била разкрита, от The Daily Princetonian на 17 април 2007 г., че е назначена наскоро като “контрактор в Държавния Департамент”.
Точно както студенокръвното, програмирано и задействано убийство на 32-мата студенти в Блексбърг дава значителни езотерично-номерологични улики, за тези, които “разбират”, че това зверство не е било “инцидент” и точно както 911 се случва да е точно номера за спешна помощ в САЩ, изборът за кулите Близнаци за този “Пожар на Райхстага” тип операция на 9/11 има специално сигнална значимост за тези скрити американски Химлеровци и Луцеферианци, които в момента контролират американското правителство.
В допълнение от един друг материал са и следните факти: Браян Уилямс от NBC интервюира двама студенти, единия от които е бил прострелян. Следните факти излизат наяве когато се срещат лице в лице. 1. Не го познава от университета 2. Презареждането на полуавтоматичните пистолети става много бързо 3. “Изглежда трениран” да използва оръжие – професионалист. 4. Носи червена шапка (впечатление за тренирана “барета”) 5. Власти казват че няма документ за самоличност в него. 6. Облечен е в черно (професионално облекло). 7. Телефон с камера записва “взрив” след изстрелите. Университетската полиция стои без да прави нищо 2 часа без да уведоми студентите или факултета. По време на пресконференцията казват, че често правят учения за подобни ситуации. Президента на университета и полицейският шеф на района са абсолютно без емоции по време на двете пресконференции – много важен факт.


Превод: Alien


Целия материал, който засяга и други теми можете да прочете на английски тук: http://www.worldreports.org/news/57_vreeland's_warning_o
« Последна редакция: Април 07, 2008, 23:40:48 pm от H. »

Неактивен GaZZa_83

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
 • THE TRUE IS THE ANSWER
Стрелецът , който впоследствие е идентифициран като 23 годишният студент на Вирджинския технически университет от горните курсове Cho Seung-Hui, който има корейски корени, се е постарал да застреля всяка своя жертва ТРИ пъти и сега ще обясним защо. Без да влизаме в подробни детайли за Луциферианския контрол над съзнанието, програмиращите практики (от Луцефериански Химлериански, Института Тависток и йезуитско-илюминатски произход в съвременния контекст) факт е че Омега мозъчното програмиране, което се контролира между другото от Изпълнителен Контролен Борд (Великия Друидически Съвет) използва числени кодове, за да придобие насилствен достъп до травматизирани и препрограмирани “роби” оперативни работници, в които “задействащият” числен код подтикващ контролираната оперативна жертва да извърши убийство е 3221456. прави ми впечатление колега,че сборът от цифрите е = 23,на колкото години е бил този шемет

Неактивен bogoizbrania

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 932
 • Homo Supermenos!
  • Олтар на непознатия Бог
Решението на проблема е всички ученици да носят пистолет и когато отново се появи такъв стрелец, да го прострелят преди той да стреля по тях. Така следващит инцидент би завършил само с две или три жертви, като последната е стрелеца. Но вероятно днешните младежи не заслужават такива права, те с нищо не са по-различни от такъв вид стрелец освен с това че нямат пистолет, така че да ги . :---
Soli Deo Gloria!

Неактивен Rado

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
  • Infernal Works
И защо им огнестрелно оръжие на тези ученици.За да си  показват на кой му е по-голям пълнителя.
...Infernal Works...

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27