Автор Тема: Драма в НАСА: Въоръжен уби заложник и се самоуби!  (Прочетена 1801 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

  • Много Писал
  • *****
  • Публикации: 6 675
  • WATCHER
Драма в НАСА: Въоръжен уби заложник и се самоуби!

21 април 2007 / News.dir.bg
Въоръжен мъж уби заложник и се самоуби в сграда на американската космическа агенция НАСА в Хюстън, съобщи говорител на полицията.
Убийството на заложника е станало в първите минути след задържането му от похитителя. Самият похитител се е прострелял с куршум в главата. Открита е жена, която също е била взета за заложник, но останала невредима. Двуетажното здание, където се намират технически и комуникационни отдели на НАСА, бе напълно евакуирано от полицията, а похитителят се бе барикадирал в една от стаите. Служителите на реда напразно са правили опити да преговарят с него. Когато полицаите нахлули в стаята, са открили двама мъртви мъже и една жена със завързани китки и глезени. От НАСА съобщават, че въпреки инцидента, службите на космическата агенция работят нормално. Веднага след сигнала за изстрел в сградата, охраната е изпратила до всички служители електронно писмо, в което им се казва да останат затворени в офисите си. След като полицията откри похитителя и заложниците, с втори имейл служителите са били уведомени, че полицията е поела контрола над ситуацията. Похитителят се казва Уйлям Филипс, служител на компанията Джейкъбс Инджиниъринг. Убитият заложник е Дейвид Бевърли, който е работил в НАСА. Заложницата, която остана жива е Фран Креншоу.


Поредната любовна драма или поредното добре прикрито заличаване на неудобни ? Това е втори подобен  любовен   случай в НАСА за  2 месеца само дето в първия нямаше убити. А дали тези "инциденти" не се предизвикват и с външна намеса  :-\

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27