Аз съм ижненер и боравя само с факти или ДОБРЕ подплатени истории
Кои са фактите:хилядите разкази на случайни хора,фотоси,документирани инциденти от пилоти,военни и обикновени граждани за срещи от 3те вида
Дори 10..да не кажа 2% да са истински е достатъчно да се приеме това за събитие,все пак говорим за едва ли не милиони докладвани такива инциденти
Купър апропо говореше 1 час как видите ли и руснаците имали подземни бази,съответните контакти и тнт и тнт
Само дето,след падането на Желязната завеса 99,99% от руските тайни излезоха на яве,за Втората световна,за укриването на останките на Хитлер и всички военни документи с грф секретно,вкл и тези за НЛО,които са САМО И ЕДИНСТВЕНО НАБЛЮДЕНИЯ
или според вас хамериканците са им ги купили ?
бла бла бла Огромната конспирация?
Къде са руските НЛО апарати питам аз?
Къде са многобройните бази за които говори така усърдно Купър?
Че руснаците се разпродадоха след 1990та,как едно матрялче или сплав не излезе на яве?(говоря за невероятните такива споменавани от фантасмагориците)
А дори схемите на руския НОРАД лъснаха в нета преди време
Логиката подсказва че не може да лъсне нещо което го няма
при стотици хиляди занимаващи се с тематиката,да не каха милиони хора по света как един не се докопа но неоспорим факт?
Да,има почти неоспорими:фотоси на летящи апарати,които така или иначе ги има
И нищо друго
Защо Купър не даде :кубчето: за щателен анализ на приятелите си уфолози?
Логическия отговор е:еми защото не е ориджинално такова
няма логика в това години да се опитваш да убедиш хората в нещо и когато разполагаш със веществено доказателство ти да го прикриеш,освен ако не си чисто и просто шарлатанин,превърнал хобито си в начин на препитание
Човешката фантазия е уникално нещо,но според мен именно 90%(поне от всички инциденти,случаи,отвличания и тнт са именно нейно дело
Тук не става дума за филми,истории или освободено мислене,а за факти