Автор Тема: Окултни символи носещи разрушение, вградени в Парламента  (Прочетена 8711 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
666 – числото на дявола, вградено в парламента

Обърнати конуси и 13- листни маргаритки бавно изпепеляват депутатите

Няколко дяволски символа са били вградени допълнително в сградата на парламента и излъчват отрицателна енергия, твърди пред „168 часа” окултистът изобретател инж. Живко Желев. Той е председател на сдружението „Добруващо единение за народа” (ДЕН).
Особено опасни според него са модулите във формата на обърнати конуси. Те са във фоайето на Народното събрание. Поставени са в три редици по шест, което образува нумерологичното число 666 – знака на дявола.
Преди повече от 100 години конусите ги е нямало – твърди инж. Желев. – Те са монтирани допълнително през 1947-48 год. С цел да се неутрализира силата на свещения български знак инсигния, който съзнателно е бил поставен при строежа на няколко места в сградата. Неслучайно проектантът разположил положителните символи в парламента, е умъртвен след своето велико дело.
На езика на окултистите инсигния означава ключ-модул, който е заложен във всяка форма от глаголическата азбука. Изобразява се като кръг, пресечен от инициалите на Исус Христос. Точно този символ е трябвало да бъде поставен в центъра на квадратите по тавана в източния и западния коридор на сградата. Това не било направено. Вместо свещения знак мистериозно се появяват 13-листни маргаритки.
„Тринадесетото листенце е най-важно. За да излъчва положителна енергия, то трябва да е най-голямо. В случая е точно обратното. Значението се обръща и така символът става негативен”, казва експертът по окултните знаци и тяхното енергийно въздействие върху човека. През 2002 година той и екипът му са наградени със златен медал за разгадаване на общия код, заложен в Библията и останалите свещени книги. Отличието е връчено по време на международен форум за устойчиво развитие на света в Йоханесбург, Южна Африка. Желев е известен и с изобретена от него система за маркиране на автомобили срещу кражби.
Още по-лошо за депутатите е, че маргаритките са на места, където има движение. Това също не е случайно, категоричен е експертът. Целта била енергийните полета на символите да се блъскат с тези на човека и така да оказват негативно влияние върху него.
Друг езотерик – Спас Мавров, разкри пред „168 часа”, че освен 13-листни маргаритки и обърнати конуси върху някои колони има масонски символи под формата на лилия, които оказват лошо влияние върху депутатите.
В този символ няма нищо лошо. Проблемът е, че в случая той е разкъсан и затова излъчва отрицателна енергия. Направен е некачествено. Дали поради неразбиране или умишлено, не мога да кажа.” Обяснява Мавров.
Според инж. Желев при строежа на сградата на Народното събрание са били поставено множество знаци с положително излъчване. Идеята била те да помогнат за духовното израстване на депутатите, повечето от които били недостатъчно образовани. След това са премахнати целево и на тяхно място е монтирана сатанинска символика.
С тези знаци в парламента спокойно може да се говори за ментално замърсяване, подобно на това, което е постигнал Хитлер със свастиката”, обяснява Желев.
По думите му до момента не е изобретена защита, която да неутрализира подобни влияния. Спасението за депутатите било в премахването на дяволските символи.
Сградата на парламента е с четири входа, но днес се използва само северният. Това не е случайно. Точно там са знаците на дявола. В същото време останалите три безопасни входа са затворени”, разкрива още окултистът. Според него журналистите трябва да влизат през източния вход, защото са носители на светлината. Те образоват хората, включително и депутатите. За чиновниците бил предвиден западния вход. А за народните представители – парадният южен. Дяволският северен вход остава за посетители, които влизат в сградата за малко.
Желев е категоричен, че калпавата работа на депутатите и нежеланието им да се задържат в Народното събрание е именно в резултат на вграденото проклятие. Единственият изход е да се намери друга сграда.


Теодор Насков
Нейка Кръстева


Орнаментите влияят лошо
Спас Мавров, езотерик

Г-н Мавров, има ли в сградата на Народното събрание сатанински знаци?

Има дисхармония. От архитектурна гледна точка въобще не мога да разбера някои от орнаментите. В тях определено е заложена идеята за зависимост, инертност и несъгласие. Точно такова е влиянието им върху депутатите.

Кои са тези орнаменти?
Вижте тавана в пленарната зала например. Розетката образува система от кръгово разположени пентаграми. Те се вписват отделно един в друг и придават прекъснат ритъм. Нарушава се излъчването. Тези ромбоидни форми са вълнов генератор от естествен вид. Понеже са разположени напречно, под ъгъл, вълната не може да е положителна. Всеки пентаграм навлиза в другия и се вписва в неговото лично пространство. В сакралните структури това не се позволява, защото е известно, че има отрицателно въздействие.

Какво излъчва таванът като цяло?

Дисхармония. Цялата розетка може да се смята за недобра по отношение на енергийното влияние. Външният висок ръб отива в конус, който изтича навън. Това също не е добре. Върху една от колоните орнаментите представляват масонски знаци, но също са разкъсани. Според мен това е правено или от хора, които не разбират, или някой целенасочено е заложил символи с отрицателно влияние.


Из в-к 168 часаОт дума на дума, взеха че публикуваха материала. Като се добави и факта, че самия Парламент е построен върху гробище, можем да си създадем ясна картинка, кой не иска нещата в тази сграда да вървят в енерго-информационен план. Дано някой прогледне от читателите на "168 часа". Закачам материала като файл, със снимковия материал.
« Последна редакция: Януари 16, 2007, 00:59:45 am от Horus »

Неактивен Rapsio

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 399
Желев е категоричен, че калпавата работа на депутатите и нежеланието им да се задържат в Народното събрание е именно в резултат на вграденото проклятие.
Затва начи не се вясва Доган  :o

Oberon

 • Гост
Желев е категоричен, че калпавата работа на депутатите и нежеланието им да се задържат в Народното събрание е именно в резултат на вграденото проклятие.
Затва начи не се вясва Доган  :o

Аз пък съм катеоричен, че това се нарича мързел, безхаберие, незаинтересованост, арогантност и т.н. Никаква символика, ония са си кифли...Дето се вика на калпав....., космите му криви. Да излезе някой и да каже, милите депутати, те не са виновни че такива лешпери, за всичко е виновна символиката...Айде,че...

georgi_nz

 • Гост
Моите най дълбоки уважения към Спас Мавров, но всичките приказки са с цел да се оправвдаят престъпленията на онези всичките криминални типове дето "работят" вътре в тази сграда.
Не това е причината нещата в НС да не вървят - истинската причина е че обикновените расови българи са в летаргия, че не могат да са едини и осъзнати, че се доверяват на медиите, че са страхливи, че вярват че всичко е предрешено. А истината е че нищо не е предрешено! Всичко се решава в момента и този който повярва истински в победата е победителя! И народа обикновено винаги е победител над паразитиращите организми на управляващите изроди.

Почвам да си мисля че автора на статията има за цел да препоръча като безплатен съвет държавата да изтегли заем от някой еврейска банка и с него да купи земя и да построи ново НС за чудо и приказ. След което нещата ще тръгнат по мед и масло.


Неактивен Petee

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 109
В тази сграда се играе само театър. Зловещ театър.
 Политиката се прави в синегогата и околностите й.
Поздравления на Живко Желев, той е велик българин!

Vasilisk

 • Гост
То...не остана нещо, което да не може да бъде причислено към политиката. Всичко е политика! А колкото до символите в НС...айде моля ви се, че ми писна  >:(. Четох всички тези неща и... Според мен това са символи, които просто показват нечия сфера на влияние и нищо друго. Много е говорено и писано затова кое какво излъчва, но като не мога да видя и усетя значи... Колкото до дупетатите...толкова им се позволява, айде и вие ся! ;D

Неактивен Ashaman

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 810
Защо пак разсъждавате или/или, не може ли и депутатите да са калпави и негативните символи да ги има?!

Неактивен Martin

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 509
  • Music of the world
Защо пак разсъждавате или/или, не може ли и депутатите да са калпави и негативните символи да ги има?!
Да, аз си мисля, че човек, който не е калпав, някакси и по принцип не би се захванал точно с това, да не говорим, че дори и да е готов да го направи, никой няма да му позволи, защото случайни хора в парламента няма.
Така че и без символи, едва ли би било много по-цветущо положението. :-X

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27