Автор Тема: GSM-ът - недостатъци  (Прочетена 108108 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Breath

• Гост
Относно: GSM-ът - недостатъци
« Отговор #120 -: Юни 09, 2008, 11:37:53 am »
Прав си Neo, нищо не се получи. Дали защото пуканките бяха български?  ;)
Има доста подобни клипчета в youtube, лесно се намират, който се интересува нека ги разгледа. Но ще бъде губене на време.
Това не значи, че телефоните ни не ни облъчват и пържат де.

Спомням си за клипчето с яйцето. Даже дали не го даваха по бтв или нова, в новините.

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #121 -: Юни 09, 2008, 15:58:50 pm »
Само бях чувал че става, но не бях го виждал. Честито на мозъците ни :)

Пуканките и в микровълновата стават по-бавно...
« Последна редакция: Юни 09, 2008, 16:00:28 pm от P.E.A.C.E. »

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #122 -: Юни 09, 2008, 19:42:15 pm »
Не става защото трябва да са специални пуканки за микровълнова. Нали за микровълни става дума все пак.
И кога успя да намериш 8 телефона, че да го пробваш? Трябва да са 4 (или 3) телефона наредени около царевичните зърна и още 4 (или 3) телефона, за да се звънне на другите. Не става да се звънне от стационарен.
100% трябва да стане, обикновени хора го правят в youtube, включително и някакви японци в някакво кафене...

Неактивен lubarski

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 254
« Отговор #123 -: Юни 10, 2008, 10:27:14 am »
Не става защото трябва да са специални пуканки за микровълнова. Нали за микровълни става дума все пак.
И кога успя да намериш 8 телефона, че да го пробваш? Трябва да са 4 (или 3) телефона наредени около царевичните зърна и още 4 (или 3) телефона, за да се звънне на другите. Не става да се звънне от стационарен.
100% трябва да стане, обикновени хора го правят в youtube, включително и някакви японци в някакво кафене...
Ето ги японците в кафенето По какво се различват пуканките за микровълнова от останалите пуканки. Според мен си е все американски сорт царевица. Разликата според мен е, че едните са в масло и в пакет от огнеупорна хартия а другите трябва да ги сложиш в тенджера и да добавиш масло. Ще го пробвам, това някой път като се съберем повече хора вкъщи и дъвчим пуканки, но много ме съмнява да стане. 
« Последна редакция: Юни 10, 2008, 10:31:20 am от lubarski »
It' oil stupid.

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #124 -: Юни 10, 2008, 14:57:37 pm »
Някой от форума пробвал ли е ?  :-\

cdms

• Гост
« Отговор #125 -: Юни 10, 2008, 15:36:20 pm »
Не знам някой дали е пробвал, допреди време спях с ГСМ-ма до главата си и сутрин едвам ставах. Сега го държа на няколко метра от мене и мога да кажа, че се чувстам по-добре. Ако е вярно това с пуканките значи всеки от нас си носи джобна микровълнова фурна в себе си.

Breath

• Гост
« Отговор #126 -: Юни 10, 2008, 18:18:08 pm »

Чак пък 8 телефона не съм търсила, намерих трима души, които имат по два телефона. 
И го направихме точно така, 3 телефона наредени около царевичните зърна и от другите 3 звъняхме. То няма кой знае каква философия, въпроса е, че не става. Може и проблем да е вида на пуканките, аз си мислех, че това няма чак такова значение. Другото нещо, е че на клипчето те звънят едва ли не няколко секунди и пуканките се пукат. Ние си позвъняхме доста. Не знам колко време е нужно, може да са заснели последните 2 минути от 2 часа звънене по ГСМ-ите.

« Последна редакция: Юни 10, 2008, 18:22:37 pm от Breath »

Неактивен Dumpster

• Четящ
  • *
  • Публикации: 13
« Отговор #127 -: Юни 11, 2008, 03:33:02 am »
Големи сте щарани  ;D ! Просто под масата има котлон, който ги нагрява laugh. Елементарен фокус, магически трик. Следващия път като правя фокуси пред публика ще си ползвам телефона да доказвам колко е вреден! Не че телефоните не са вредни, вредни са и още как, ама това е ...нямам думи!

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #128 -: Юни 11, 2008, 14:20:55 pm »
Хахаха - котлон ;D Това е по-абсурдно и от самият клип :P

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #129 -: Юни 11, 2008, 20:00:59 pm »
Обаче ще е голям майтап, ако се намери котлон под масата   ;D
Не мисли като човек!-Крион

Breath

• Гост
« Отговор #130 -: Юни 11, 2008, 22:50:43 pm »
Мдаа, как не съм се сетила, че отдолу има котлон  ;D
Нали ще опече и телефони и маси и покривки и всичко налично докато се пукнат пуканките  ;D

Dumpster и преди да излезеш пред публика следващия път първо го пробвай у вас в кухнята да не стане грешка пред хората... ;)
« Последна редакция: Юни 11, 2008, 22:53:41 pm от Breath »

Неактивен Dumpster

• Четящ
  • *
  • Публикации: 13
« Отговор #131 -: Юни 12, 2008, 16:34:19 pm »
 :D Аз грешки пред хората не правя! Живот и здраве някой ден ще се запознаем и тогава Н. ще ти извадя котлон от .... и гледай да не ме ядосваш много много, че ще взема и да го запаля и тогава и "самият Монро" няма да може да ти възвърне опърлените косми ;D . Щото някои хора говорят за чудеса други ги правят, /като дядо ви Астор най големия мушеник в БГ и това не го казвам като комплимент/ в предаването за феномени по БТВ. Чудя се колко ли им пържат мозаците на тези хорица и след предаването за кого ще работят ::) .

ПС: Котлона върши добра работа за пуканки, не ти е необходима плазмена пушка.

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #132 -: Юни 12, 2008, 16:55:26 pm »
Lol, Dumpster! Нещо си се превъзбудил man ;) Твърдението ти за котлона важи колкото самият клип, ако не повториш опита. Дотогава се успокой с изваждането на котлони от не-знам-къде и с плазмените пушки ;)

Неактивен Peacekeeper

• Много Писал
  • Публикации: 2 131
Относно: Re: GSM-ът - недостатъци
« Отговор #133 -: Юни 12, 2008, 20:14:46 pm »
Поредната простотия за масово следене се планира с САЩ . Сега не само ще подслушват къде сте и какво правите чрез мобилния ви телефон, а и ще се осведомяват и за околната средата около вас  ;D

Телефони с детектори за радиация

http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1041489

Проблемът с личната неприкосновеност остава открит и в този случай
08.05.2007

Действията на американското правителство понякога изглеждат така сякаш там никой не е спал от 11 септември 2001 г. насам, непрекъснато страхувайки се от едни или други атаки и бедствия.

За да си осигурят малко спокоен сън, поне по някое време в бъдещето, американските управници обявиха нов план за предпазване от химични, радиационни и биологични заплахи, информира MobileBulgaria.com.

Разбира се, цялата работа ще бъде "изнесена" отново от данъкоплатците, и най-вече от мобилните потребители.

Агенцията за национална сигурност иска да вгради в телефоните детектори, които автоматично да изпращат съобщение до съответните власти с точните координати, когато регистрират наличие на радиоактивни изотопи, токсични химикали или смъртоносни вируси.

Естествено проблемът с личната неприкосновеност остава открит и в този случай. Засега не се знае повече за плановете на правителството, но със сигурност времето ще покаже докъде ще стигне то в действията си.

Нали се сещаш, че след 9/11 правата на американските граждани са понижени, заради "опаснотта от тероризъм" ;D   Толкова много закони има, и постоянно приемат, а хората въобще не са запознати с тях, защото само ако седнат да ги четат всичките, не трябва да се занимават с никаква друга дейност, освен с четене на закони и законопроекти. Така като направят някои корекции, без хората да знаят, доближават света с една крачка до "1984" от Оруел ;)

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
Относно: Re: GSM-ът - недостатъци
« Отговор #134 -: Юни 12, 2008, 23:18:15 pm »
Телефони с детектори за радиация
Знаеш ли пък как ще разберат, колко радиация има около мен!
Напоследък, като си хвърля някъде телефона, и с дни не го знам, къде е. ;D

Това за котлона и в други форуми е много вървежно.  :D
Докато не пробвам, не коментирам. ;)
« Последна редакция: Юни 12, 2008, 23:19:26 pm от Magnolia »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27