Здравейте,
Ще споделя тук малко снимки на озонатора, който вече се продава на различни места из нета. Ще напиша лично си виждане и коментари за озонатора, който Гого направи за мен.
Картинката на "Мини озонатор за въздух и вода KED-A98" може да бъде намерена на много места и по тази причина не искам да слагам още една тук

Както можете да видите, устройството отвътре е съвсем простичко. Дори няма екраниране! Може би защото няма и нужда?

Лесно се вижда, най-вече от втората снимка, как проводниците от който излизат искрите са на не повече от два милиметра един от друг! Правете си сметка за силата на искрите и съответно за количеството озон, което се генерира...

Малко по-отблизо

На тази снимка опитвам да снимам отблизо техниката, но тъй като снимките са правени с GSM, не се вижда особено добре.

Плюсове и минуси на двата озонатора:
На Гого:
Вид - Никакъв, идва на една дъска без кутия и сами ще трябва да решим проблема с външния вид
Сила на искрите - Доста мощни и със звук. Главно шума идва от тях!
Мощност на помпата за въздух - По-силна от тази в сравнявания KED-А98.
Мирис на озонирания въздух - Приятна миризма създадена от озона и сребърните елетроди, между които прескачат искрите. Пречиства въздуха от всякакви неприятни миризми благодарение на озона.
На продавания в търговската мрежа:
Вид - Хубав. Нали най-вече външния вид продава

Сила на искрите - Дори на докосване се усащат съвсем леко. Аз нали.. такова.. да пробвам и от двете... Любо
пипен съм си

Мощност на помпата за въздух - въпреки по-големия размер, е по-слаба
Мирис на озонирания въздух - Неприятна миризма след продължителна работа Предполагам че е породена от медният окис, ако клемите са медни. Запечатано е и няма как да видя.
Ех, ако можех да комбинирам и двата в един.... не че не опитах де

EDIT: Тъй като Гого, аз и още кой знае кой много искахме да видим как работи
купешкия озонатор, аз реших да го купя и да видя. Не можех да чакам повече

Аз май така трябваше да почна темата, ама карай

Както и да е, да кажа пак, че перфектния озонатор за мен е като Гоговия, но със тръба от стъкло (там където стават искрите) и шумоизолиран... а и в хубава кутия