Автор Тема: Тема за оплаквания от състоянието на България  (Прочетена 276799 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен daskala

• Пишещ
  • Публикации: 611
Re: Тема за оплаквания от състоянието на България
« Отговор #240 -: Юни 19, 2008, 13:01:50 pm »
Заговорът срещу България , чети тук  http://www.afera.bg/

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #241 -: Юни 26, 2008, 00:29:37 am »
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=49693&edition_id=835&format=html

Една интересна статия с шокиращи, поне за мен, факти. Предполагам, че може да и се вярва, защото цитатите, които ще прочетете, са от в. "Монитор" от 24 август 2007 г. и от предаването "Панорама" на националната телевизия.

"Българският народ боледува от същноста си (!)" и трябва без съпротива да се съгласи да бъде изличен от лицето на земята - за негово собствено добро. Изчезването на българите - твърди Гамизов във в. "Монитор" от 24 август 2007 г. - е неизбежно и нужно за доброто на целия свят, защото българската същност е патогенна и опасна. А ислямизацията на България била здравословен процес, защото мюсюлманската общност е жизнена, също като ромската."

"Kонсултантът Гамизов (напоследък произведен в "политолог" неясно по какви причини) продължи да зове за унищожаването на българите. Те заплашвали света с "фашизма на Мусолини и нацизма на Хитлер" и признаците на тези движения в България вече били налице, заяви говорителят на ложата "Кармел" в предаването "Панорама" на "националната" телевизия, където го бяха поканили да коментира учителската стачка. Той не можел да приеме "тези хора" да извиват ръцете на правителството (т.е. на Станишев), защото България нямала нужда от образователна система - тя щяла да възпроизвежда българи, а следователно - и заплаха за света."

Мен нямката ме хвана от тези изказвания, та нима толкова нагли са станали кукловодите отвъд океана?  :o
Още за въпросния Стефан Гамизов - http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1209268
Не мисли като човек!-Крион

cdms

• Гост
« Отговор #242 -: Юни 26, 2008, 11:25:47 am »
Гамизов е явно има яка подкрепа, за да говори на ляво на дясно.

Неактивен WhiteKnight

• Четящ
  • *
  • Публикации: 230
« Отговор #243 -: Юни 26, 2008, 13:36:46 pm »

В едно интервю казва, че САЩ ще Ни Подкрепи! Тоест, Те са Зад Него!

Неактивен daskala

• Пишещ
« Отговор #244 -: Юни 27, 2008, 07:20:07 am »

В едно интервю казва, че САЩ ще Ни Подкрепи! Тоест, Те са Зад Него!

И зад станишев и зад еврейската мафия в България. Дупе да ни е яко.
« Последна редакция: Юни 27, 2008, 07:21:42 am от daskala »

Неактивен RedGuy

• Пишещ
  • Публикации: 769
  • Your personal geopolitical therapist.
« Отговор #245 -: Юни 27, 2008, 16:01:29 pm »
Няма какво да коментираме крайните размишления на огнетения и гневен Гамизов и не намирам смисъл да му вярвам. Като иска да "освобождава" хората - нека направи НПО и здраве. Просто не стана ясно, какво ново от реалността ни казва той, какъв нов поглед ни преставя за това как да се справим с проблемите и какви източници има. Сигурно би казал, "Аз имам, ама те са много sekretni" - и какво от това? Защо да вярваме в такъв случай?
« Последна редакция: Юни 28, 2008, 12:19:19 pm от RedGuy »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #246 -: Юни 27, 2008, 20:31:56 pm »
Въпросът не е дали да му вярваш или не, просто е гадно да прочетеш, че "Изчезването на българите  е неизбежно и нужно за доброто на целия свят, защото българската същност е патогенна и опасна." Това си е наглост, която в едни по-далечни наши времена би се наказала най-малкото с отрязване на езика му.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен daskala

• Пишещ
« Отговор #247 -: Юни 27, 2008, 22:15:40 pm »
Доколкото преди доста векове богомилството се възроди в България и обхвана доста свят , това е и причината да говори против българите. За българите парите не са ВСИЧКО, не са БОГ и ГОСПОДАР. Само че за кукловодите на Гамизов е нужно да са . Против богомилите и техните последователи е воювала цяла Европа , включително и католицизма. Доколкото в парите няма нищо духовно , а са само реализация на робството , призовавам да се съсредоточим към ДУХОВНОСТТА и да пренебрегнем консумативната цивилизация , която ни втълпяват по всевъзмохни начини.
« Последна редакция: Юни 28, 2008, 08:52:44 am от Mirotvorec »

cdms

• Гост
« Отговор #248 -: Юли 11, 2008, 21:21:27 pm »
http://education.actualno.com/new_170675.html
Нещата вървят от зле на по-зле.

Неактивен insomnia1304

• Много Писал
  • Публикации: 2 314
« Отговор #249 -: Юли 11, 2008, 22:05:47 pm »
С ТРЕВОГА ЗА КОЗЛОДУЙ :o >:( :o
www.eurochicago.com

Първи отговори на Георги Котев :o >:( >:( >:(
www.dnesplus.bg/Society.aspx?f=99&d=232610

Неактивен BAYO

• Четящ
  • *
  • Публикации: 231
« Отговор #250 -: Юли 12, 2008, 02:40:12 am »
Пълна заблуда. В сравнение с Великобритания, Франция, Италия и прочие, ние сме на години пред тях. Те (англичаните) не знаят, че е имало 100 годишна война м/у тях и Франция с отговор , че не са чували/виждали нищо по радиото/ТВ-то ... Мислят , че Унгария се чете (ГЛАД - Hungry) и т.н.

Еми децата, които миналата седмица се върнаха със 6 златни медала по Математика ? Ами миналата година на световното по кибернизация 2 първи награди ? Моля ви се, искат да сравнят самочувствието ни със земята, ще се потдадем ли ?!?
Let your fears go, you might find that you’re not lost!

cdms

• Гост
« Отговор #251 -: Юли 12, 2008, 03:39:02 am »
Все още съм ученик и мога да кажа, че има мои връстници, които не знаят елементарни неща. Например колко депутати има в парламента(240) или пък България, с какво управление е(Парламентарна република).  В сравнение с поколението от преди 15-20г днешните младежи сме с много по-малко умствен, багаж за жалост.

Неактивен daskala

• Пишещ
« Отговор #252 -: Юли 12, 2008, 08:05:27 am »
http://education.actualno.com/new_170675.html
Нещата вървят от зле на по-зле.

Нещата вървят много добре по схемата  ОХУЛВАНЕ И САМООХУЛВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ.

Неактивен jediguardian

• Пишещ
  • Публикации: 570
    • Сериалът Heroes
« Отговор #253 -: Юли 12, 2008, 18:58:11 pm »
Все още съм ученик и мога да кажа, че има мои връстници, които не знаят елементарни неща. Например колко депутати има в парламента(240) или пък България, с какво управление е(Парламентарна република).  В сравнение с поколението от преди 15-20г днешните младежи сме с много по-малко умствен, багаж за жалост.
Ами аз съм отличник в най-елитното училище в областта и също не знаех до сега колко са депутатите. Просто това е напълно ненужна информация от където и да я погледнеш. Виж да не знаеш какъв е режима е вече простотия...

Неактивен daskala

• Пишещ
« Отговор #254 -: Юли 12, 2008, 23:09:16 pm »
Ами аз съм отличник в най-елитното училище в областта и също не знаех до сега колко са депутатите. Просто това е напълно ненужна информация от където и да я погледнеш. Виж да не знаеш какъв е режима е вече простотия...

Защо Ви е да знаете колко пионки има в т.н. народно събрание._90 % от тях гласуват по заповед на лидера си. Всичко върви по заповед от лидерите,но инструкции или съвети на тях се дават от вън, основно Вашингтон или Филаделфия,където е столицата на масонството.За това те и не присъстват при приемането на законите и са принудени да гласуват с чужди карти.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27