Автор Тема: Тема за оплаквания от състоянието на България  (Прочетена 276832 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Re: Тема за оплаквания от състоянието на България
« Отговор #540 -: Февруари 10, 2012, 23:20:47 pm »
Абсолютно държавата и в това лице дянков и здравния министър са виновни за днес починалите. Орязаха бюджета за здравеопазване и закриха центровете за БМП в болниците. Само се поинтересувай за какво иде реч, и ще се ужасиш. Трябват около 200 екипа за БМП, а дянков разреши около 30, или под 30 екипа ще те излъжа. Е, кой е виновен :(.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен The Time Lord

• Четящ
  • *
  • Публикации: 190
« Отговор #541 -: Февруари 11, 2012, 00:12:07 am »
 :-X Да, бе. Май си прав. И на мен това число 30 ми се стори странно - сякаш очакват в кризата хората да си пестят инфарктите, например. Което е абсурдно. ::) Дянков може и да е виновен, ама и ние както граждани поне носим някаква вина. Най-малкото, избрали сме си ги тия убавци в парламента и сега на нашите плещи лежи отговорността да ги вкарваме в правия път с митинги и стачки.
« Последна редакция: Февруари 11, 2012, 07:35:58 am от Mirotvorec »
САМО 2 НЕЩА СА БЕЗКРАЙНИ - ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ, КАТО ЗА ПЪРВОТО НЕ СЪМ СИГУРЕН! - Айнщайн

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
  • Публикации: 173
« Отговор #542 -: Февруари 11, 2012, 11:19:27 am »
Едно от най-убийственото нещо за България са и т.нар. мозъчни тръстове. 

Знанието е "сила" но не и поквара, ще ме прощаваш ! Знанието да "водиш" не е план за съсипване или геноцид над собственият си народ. Съчетаваш "познанието" с алчността на личността и неговата слабост към "злото" (пари, власт, убийства с цел предните и т.н.). Ще кажеш на детето си след време, не учи защото ще станеш като тях ?!

Неактивен Ashaman

• Пишещ
  • Публикации: 810
« Отговор #543 -: Февруари 11, 2012, 20:06:35 pm »
България е като пияният или лудият май беше :), дето и господ го пази.
Ще видим сега като се стопи тоя метров сняг какво ще стане и колко са се подготвили. А според мен тук ако наистина стане някакъв конфликт или сериозно бедствие тогава ще видим къде зимуват раците. Щото няма нищо вече.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #544 -: Февруари 16, 2012, 20:07:22 pm »
Ето до къде ни докараха  :(

95% от влоговете в банките са едва на 5% от населението. Само за януари 2012 година 48% от длъжниците не са можели да си обслужват заемите.
За това алармират от фирмите, събиращи дългове и просрочени кредити.

„Страната върви към огромни проблеми. Привидното благополучие обхваща много малка част от страната - около 1%. Икономиката бавно изстива като умиращ човек. Все повече хора стават бедни, все повече им се влошава здравното състояние, все повече се влошава психическото състояние на огромен брой от хората".

Това каза в ефира на БНР проф. Духомир Минев от Европейската анти-бедност мрежа.

„Там, където трябва да е нашата средна класа, има голяма дупка и празнота - тя е слаба и много малка. Лошото е, че тази ситуация показва, че няма реална нормално функционираща икономика", каза още той.

По думите му в такава ситуация правителството трябва да признае, че антикризисните му мерки не работят и да се потърсят организации и хора, които биха били по-полезни.

„Бедността отдавна не е процентът хора, които живеят под линията на бедността. Бедността е сигнал, че не функционира нормално икономиката, политиката, взимането на решенията и че сме тръгнали по грешен път", заяви той.
http://news.ibox.bg/news/id_1895991019

А сега е ред да опоскат и сребърния фонд. Имам чувството, че лайдянков иска да катурне борда :o

Миналата седмица правителството е снижило фискалния резерв до 3 млрд. и 300 млн. лева, което означава на практика, че то е в неплатежоспособност.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
« Отговор #545 -: Февруари 18, 2012, 10:44:16 am »
Ето до къде ни докараха  :(

До къде се докарахме !!!
Ако мислите, че тези които избираме са просто "залъгалка" за пред масите, то следва и неизбежното следствие дали ще се примириш или ще се противопоставиш.
Порочното натякване на проблемите(нужда от реформи) пред обществеността и тяхното протакване с времето неизбежно води до "катаклизъм" пред икономиката. И ще става по лошо, защото чисто и просто няма действия за противопоставянето им. 
« Последна редакция: Февруари 18, 2012, 19:13:04 pm от Mirotvorec »

Неактивен Ashaman

• Пишещ
  • Публикации: 810
« Отговор #546 -: Февруари 18, 2012, 20:45:53 pm »
ДЕА - американска служба за борба с наркотиците, влиза в България и ще има същите права, каквито и службите на вътрешното министерство - акции, арести и прочее.

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #547 -: Февруари 19, 2012, 21:02:13 pm »
ДЕА - американска служба за борба с наркотиците, влиза в България и ще има същите права, каквито и службите на вътрешното министерство - акции, арести и прочее.
 Няма  много  коментари  по  медиите.  Е  каква  държава  сме,  чужди  бази  и  същата  държава  охранява  границите  ни  с  ранг  на  МВР.  Мен  ми  прилича  на  тиха  окупация!!  Европа  граничи  ли  с  Щатите -  вече  да.  
« Последна редакция: Февруари 19, 2012, 21:04:39 pm от mitko »
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен The Time Lord

• Четящ
  • *
« Отговор #548 -: Февруари 19, 2012, 22:05:57 pm »
Окупация, и още как! При това примесена с потенциални своеволия, всякакви видове необосновани арести и други подобни преживявания. Но като се има предвид, че и нашето МВР си го прави това от време на време, не виждам да има голяма разлика.
« Последна редакция: Февруари 19, 2012, 22:48:58 pm от Mirotvorec »
САМО 2 НЕЩА СА БЕЗКРАЙНИ - ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ, КАТО ЗА ПЪРВОТО НЕ СЪМ СИГУРЕН! - Айнщайн

Неактивен daskala

• Пишещ
  • Публикации: 611
« Отговор #549 -: Февруари 20, 2012, 06:46:40 am »
Разликата е доста голяма. Нашата полиция поне формално е отговорна пред българските закони, докато американската не е.
« Последна редакция: Февруари 20, 2012, 07:47:09 am от Mirotvorec »

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
« Отговор #550 -: Февруари 20, 2012, 07:45:07 am »
Последните трима, ако не сте наркотрафиканти не виждам къде ви е болката относно деа. И в каква връзка въпросната ще допринесе за съсипването на България ?

« Последна редакция: Февруари 20, 2012, 07:47:47 am от Mirotvorec »

Неактивен The Time Lord

• Четящ
  • *
« Отговор #551 -: Февруари 20, 2012, 09:09:49 am »
Аз лично не бих позволил която и да е чужда страна да се разпорежда на нашата територия!!! :--- Това е недопустимо за всеки един родолюбив българин. При това американците при всички положения ще си надвишават правата, а нашите служби ще си веят краката... и най-накрая ще стане едно голямо нищо! После при това ще се изредят куп представители на нашия елит да благодарят на "дружките американци" за помощта. ???
« Последна редакция: Февруари 20, 2012, 16:45:26 pm от Mirotvorec »

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #552 -: Февруари 20, 2012, 10:49:44 am »
Последните трима, ако не сте наркотрафиканти не виждам къде ви е болката относно деа. И в каква връзка въпросната ще допринесе за съсипването на България ?

Такива  като  теб  докараха  България  до  това  дередже!! 

"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
« Отговор #553 -: Февруари 20, 2012, 12:38:36 pm »
Lord, имаш ли власт винаги ще злоупотребяваш с нея. То не опира до това дали са американци, руснаци или българи. И пак не разбирам връзката на поста на Ashaman с въпросната тема. Може би има и друго и това е "контрол" над потоците мръсни пари (от наркотрафик).
« Последна редакция: Февруари 20, 2012, 16:46:38 pm от Mirotvorec »

Неактивен xнещо

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
« Отговор #554 -: Февруари 20, 2012, 15:43:05 pm »
Здавейте,ДЕА със сигурност е измама защото с тях или без тях любимите ви наркотици ще са винаги тук и истинска борба с наркотрафика няма да има.Разбира се ,че това е за преразпределение и контрол,защото с тях или без тях това винаги се е случвало.Просто те идват да "помогнат"на техните български колеги които "имат" нужда от помощ.че малко престъпници ./....,.това нещо е портал в закона който на практика позволява абсолютно всякакви злоупотреби защото контрол върху дейността на хора от тези звена е абсолютно невъзможен.... . според мен тия олюшкъовци  са тук за да  централизират за нуждите на новите собственици на бившата ни държава.освен това според мен освен всичко това и ще получат легитимен канал който ще отвори границите ни за други "по-добри пазари"...който ще бъде освободени от всякакви съмнения за наркотици, и бог знае какво ли още не..... >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27