Автор Тема: Тема за оплаквания от състоянието на България  (Прочетена 276839 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Re: Тема за оплаквания от състоянието на България
« Отговор #510 -: Февруари 02, 2012, 20:49:24 pm »
Гледах пресконференцията в сайта на Канал3, а после видях къде е част от интервюто, за това е от на дачков сайта.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен Ashaman

• Пишещ
  • Публикации: 810
« Отговор #511 -: Февруари 02, 2012, 23:26:26 pm »
Приемането на декларацията, която оцени възродителният процес като етническо прочистване е голяма злина и ще се използва в много отношения срещу България и тепърва ще повлича неприятности.  :(

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #512 -: Февруари 02, 2012, 23:34:38 pm »
Съгласен съм с теб. Ама на турско сините мекерета у парламента акъл не можеш да налееш. И забележи кога изфабрикуваха декларацията!!!когато във Франция течеше сагата с арменския геноцид. Вместо и ние да скочим с/у турчулята за 500г. робство и клане, ние им изписахме вежди и ги реаблитирахме :diablo:.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен The Time Lord

• Четящ
  • *
  • Публикации: 190
« Отговор #513 -: Февруари 03, 2012, 00:13:42 am »
Възродителният процес е единствената политика, проведена от Тодор Живков, която аз одобрявам! :--- :--- :--- Даже меко сме се разправили с тях. Повече е трябвало, за да предотвратим после появата на нездрави явления като новините на турски език или други подобни! Защото сякаш в момента поощряваме турците в България да си останат в затворените си общности без да имат образование или какъвто и да е интерес към случващото се в света. Та даже и български да не знаят! Срам и резил за българската държавност! :negative:
САМО 2 НЕЩА СА БЕЗКРАЙНИ - ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ, КАТО ЗА ПЪРВОТО НЕ СЪМ СИГУРЕН! - Айнщайн

Неактивен element

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
« Отговор #514 -: Февруари 03, 2012, 16:32:23 pm »

Такаа, тая е лошата банка, дето видиш ли, граби пари. Другите банки /да не ги споменавам/ дето обслужват МВР и КАТ и НАП и взимат по 3(ТРИ) лева на превод, дори за 10 ст. са добрите.
Е, аз съм пристрастен, но ... Преди 5 години взех кредит от Инвестбанк. Прочетох договора - нямаше никакви скрити уловки.
Минаха 2 години, повечето 'добрите банки' натресоха 'служебни' повишения на % по кредитите, Инвестбанк не го направи. За мен тя си спази договорканта, независимо какво се е случило на международните пазари.

И занапред ша замола (за кой ли път) не ми цитирайте пикняно-жълти вестници, цитирайте ми примери от ВАШИЯ живот.
Я, ама то имало и вълци дето не хапят? А цитата от моя живот е, че преди 10-тина години взех пари в брой на кредит с карта на евролайн, за дребна покупка, към 1000лв. и за 2 години съм изчислил, че съм им върнал 2000лв. даже не получавах информация колко им дължа още, с обяснението, че нямат право да дават такава?!?!!? Накрая ми писна от тях и подадох молба за закриване на картата, Въртяха ме близо месец и ми изкараха че им дължа още 120лв?!?!? Платих си ги и приключих сагата с Пощенска банка.От тогава и с дълга пръчка не барам нито една банка, а за кредит изобщо не си и помислям. В Канада банките звънят на клиентите си с влогове и им предлагат бонуси за това че са ползвали техните пари. В България звънят, може и да не звъннат, за да кажат че са променени условията на кредита ЕДНОСТРАННО!!! Е....ти и държавата. При първа възможност, направо късам синджира.
Случайност - това е начина чрез който Господ, се опитва да запази анонимност.

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
  • Публикации: 173
« Отговор #515 -: Февруари 04, 2012, 08:55:33 am »
Съгласен съм с теб. Ама на турско сините мекерета у парламента акъл не можеш да налееш. И забележи кога изфабрикуваха декларацията!!!когато във Франция течеше сагата с арменския геноцид. Вместо и ние да скочим с/у турчулята за 500г. робство и клане, ние им изписахме вежди и ги реаблитирахме :diablo:.

Говориш за Франция, която империя съсича хиляди да не са и милиони поради същата причина която и Османската ?! Моля те спри да бъдеш адвокат на "дявола". Bojinkata ясно и точно казва онова което малко Българи се осмеляват.
"Та ако си мислим, че някой иска да ни съсипва, според мен грешиме, ние сами искаме да се съсипеме."

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
« Отговор #516 -: Февруари 04, 2012, 09:00:06 am »
Приемането на декларацията, която оцени възродителният процес като етническо прочистване е голяма злина и ще се използва в много отношения срещу България и тепърва ще повлича неприятности.  :(

По какъв начин ще ни повлече в неприятности ?
« Последна редакция: Февруари 04, 2012, 09:02:46 am от morcikul »

Неактивен Терес

• Четящ
  • *
  • Публикации: 101
« Отговор #517 -: Февруари 04, 2012, 11:03:19 am »
Спасението на давещите се е дело на самите давещи се.
Дошло е време робите да преброят господарите!

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #518 -: Февруари 04, 2012, 16:01:57 pm »

Говориш за Франция, която империя съсича хиляди да не са и милиони поради същата причина която и Османската ?! Моля те спри да бъдеш адвокат на "дявола". Bojinkata ясно и точно казва онова което малко Българи се осмеляват.
"Та ако си мислим, че някой иска да ни съсипва, според мен грешиме, ние сами искаме да се съсипеме."

Не си разбрал контекста. Изобщо не адвокатствам на французите. Споменах го в смисъл, че когато Франция натисна турчулята за арменския геноцид, ние пък им се извинихме за възродителния процес. С две думи, французите им удрят шамар, а ние бързаме да нацелуваме турчулята по другата буза, та да не ги боли много.

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
« Отговор #519 -: Февруари 04, 2012, 17:21:35 pm »

Дай да обявим война на Русия, Турция, Италия, Япония, Германия, Щатите и т.н. за това, че сред нас винаги и имало предатели които милеят за власт и пари, а не за България ! Страшен контекст няма що !
« Последна редакция: Февруари 04, 2012, 17:41:45 pm от Black Adder »

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #520 -: Февруари 04, 2012, 18:35:50 pm »
Да разбирам ли, че си съгласен с предателството на турско синя иван костов? И не можах да намеря никъде из коментарите си подстрекаване към военни действия. Ти провокираш ли ме към заяждане с теб, или така ми се струва :-X? Много войнствено си настроен господине. Защо така?

Неактивен Ashaman

• Пишещ
  • Публикации: 810
« Отговор #521 -: Февруари 04, 2012, 21:09:05 pm »

По какъв начин ще ни повлече в неприятности ?
Ами трябва и сам да се сетиш. Вече са започнали подписки в Турция за предявяване на иск, който го изчисляват, че може да достигне до няколко милиарда, но това е най-малкото според мен. Това което направиха е голяма глупост и предателство едновременно. Тоя акт, където собственото ти народно събрание признава нещо и го класицифира, като нещо което не е, и в тоя гео-политически и исторически контекст в който е България - това е тъжно.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #522 -: Февруари 04, 2012, 21:38:02 pm »
Може да поискат да им плаща страната репарации...може и да поискат нашите турци да си правят автономия ...... С две думи тази декларация ще ни докара яки неприятности, ама требе да се мисли, а после да се говори.

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
« Отговор #523 -: Февруари 05, 2012, 08:20:57 am »

Ще поживеем, ще видим. Живееш в заблуда като ARRI, който си набива небивалици в главата само защото е уникален но не го осъзнава. Според твоите сведения, притеснения или каквото са там, колко години ще са нужни за реализирането и ? След година пак ще те питам същият въпрос, стига да си тука и т.н.
« Последна редакция: Февруари 05, 2012, 23:12:21 pm от Black Adder »

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #524 -: Февруари 05, 2012, 14:33:47 pm »
morcikul, ти в кой свят живееш? ВЕРОЯТНО В НЯКОЙ ПАРАЛЕЛЕН. "Пострадалите" от възродителния процес вече имат правно основание да съдят нашата държава за нанесени имуществени и не имуществени вреди. Дори някои са завели дела, които най-вероятно ще спечелят. А кой ще плаща- познай! Не виждам в какво се заблуждава АРРИ. Това е жестоката истина- имаме продажни и некадърни управляващи.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27