Автор Тема: Тема за оплаквания от състоянието на България  (Прочетена 276821 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
Re: Тема за оплаквания от състоянието на България
« Отговор #420 -: Ноември 28, 2011, 09:47:42 am »

И после Костов му виновен на ARRI. 

Дали е Костов или някой друг няма значение.
Всички "български политици", поставили се в услуга за изпълнението на този ционистки план са виновни. Костов и той е в кюпа...

Само мога да допълня, че това вероятно е копие на оригинала, който според мен е от годините 1940-1949 г.

Годината не е важна. Важно е, че плана си върви. Никой не може да отрече, че не е така, като се поогледа малко.
Точка по точка плана се изпълнява. Кавал съм го и друг път.

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
  • Публикации: 173
« Отговор #421 -: Ноември 28, 2011, 10:58:27 am »
Цитат
Дали е Костов или някой друг няма значение.
Е как да няма значение ?! Има значение дали искаш да участваш или искаш да се бориш. Все едно ми казваш, че и аз съм в кюпа ! Различни хора, различни идеали и в зависимост от това към кои искаш да се причисляваш ...

Цитат
Годината не е важна. Важно е, че плана си върви. Никой не може да отрече, че не е така, като се поогледа малко.
Точка по точка плана се изпълнява. Кавал съм го и друг път.

Годината е важна от гледна точка на фактите, които се припокриват с годините, едната която споделяш и другата, която аз изказвам като съмнение.
« Последна редакция: Ноември 28, 2011, 13:19:19 pm от Mirotvorec »

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #422 -: Ноември 28, 2011, 20:28:40 pm »
И после Костов му виновен на ARRI. Само мога да допълня, че това вероятно е копие на оригинала, който според мен е от годините 1940-1949 г. Факти за това колкото искаш в аналите а и не само в тях.

Прочети планът Ран-Ът. А на мен лично костов ми е виновен за това, че не направи лустрация и, че скри досието на агент гоце, та въпросния изкара 2мандата като пРезидент на РъБъ. За фондация ''демокрация'' и приватизация няма да коментирам ;).
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
« Отговор #423 -: Ноември 28, 2011, 22:40:43 pm »
Ти факти не искаш да коментираш какво остава за лъжи, клевети и тем подобни тарикатлъци, които и тях не коментираш а само ги пускаш като сопол.   
« Последна редакция: Ноември 29, 2011, 07:13:22 am от Mirotvorec »

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #424 -: Ноември 28, 2011, 23:08:16 pm »
В заглавието на темата е пропуснато само името на плана и той е посочен от АРРИ. Изпълнява се, но се удължават сроковете. ББ може и да ускори процесите. Все още не е ясно как българина получава по-малко, а харчи повече. Иначе би трябвало вече да сме под 4 милиона.

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #425 -: Ноември 28, 2011, 23:31:44 pm »
Все още не е ясно как българина получава по-малко, а харчи повече.
Някои теглят заеми, други получават пари от роднини, работещи зад граница. Има и много, които изкарват пари от сивия сектор. А и не всички българи харчат повече, отколкото изкарват. ;)
Dreams are messages from the deep.

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
« Отговор #426 -: Ноември 28, 2011, 23:42:31 pm »
В заглавието на темата е пропуснато само името на плана и той е посочен от АРРИ. Изпълнява се, но се удължават сроковете. ББ може и да ускори процесите. Все още не е ясно как българина получава по-малко, а харчи повече. Иначе би трябвало вече да сме под 4 милиона.

Да направиш план изисква време и пространство, което е нямало в онези години за които мислите че е съставен. Планът "Ран-ът" не разглежда и като минимален вариант удължаването му поради странични фактори.  Относно харчовете дето толкова те тормозят задай се въпроса ... От къде получавам информацията за това?  

Неактивен Гален

• Пишещ
« Отговор #427 -: Ноември 28, 2011, 23:59:42 pm »

От къде получавам информацията за това?  

От Костов?!?

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #428 -: Ноември 29, 2011, 09:49:54 am »
Ти факти не искаш да коментираш какво остава за лъжи, клевети и тем подобни тарикатлъци, които и тях не коментираш а само ги пускаш като сопол.   

Кое пускам като сопол? Факта, че костов, при все, че имаше цялата власт и въпреки всичко НЕ прокара закон за лустрацията? Ако беше го направил, нямаше у нас да има нито догановци, първановци, станишевци........даже и 2министъра от днешното правителство-николай младенов и внучката на бивш функционер от отряда чавдар. Е, тва ако не е нищо, здраве му кажи. А скриването на досието на първанов, кво да го коментира човек? Ми то е видимо, как всичките червени олигарси и назначени капиталисти гравитират около него. И това благодарение на командира костов. Каквото зло за България е луканов, доган, царчока и тиквата, същото не по-малко зло беше костов. Факт.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
« Отговор #429 -: Ноември 30, 2011, 10:27:11 am »
"Цялата власт" от 20 години насам е в ръцете на народа, както искаш го разбирай. Щом един човек ти е виновен за всичко лошо, което е породено от народа добре. Не е добре обаче факта, че пропускаш миналото.     
« Последна редакция: Ноември 30, 2011, 13:35:51 pm от Mirotvorec »

Неактивен Гален

• Пишещ
« Отговор #430 -: Ноември 30, 2011, 11:19:06 am »

"Цялата власт" от 20 години насам е в ръцете на народа, както искаш го разбирай.    

:rofl2:
Ще ме умориш от смях, бре!!!
Вярно ли го вярваш това? ;D

Ще дойде и твоя Ден... :empathy:

Неактивен morcikul

• Четящ
  • *
« Отговор #431 -: Ноември 30, 2011, 14:27:14 pm »
Свидетел съм на това което мислиш, че вярвам в него. Радвам се, че подбуждам позитивни емоции у теб. А моят ден настъпи доста отдавна.

« Последна редакция: Ноември 30, 2011, 19:27:43 pm от Mirotvorec »

trader

• Гост
« Отговор #432 -: Декември 02, 2011, 21:47:25 pm »
Много малко са като теб!!Дори от целата държава неможе да се съберат и за " 100-те маймуни"!!!! :hi: :blush:

Неактивен xtring

• Четящ
  • *
  • Публикации: 132
« Отговор #433 -: Декември 05, 2011, 18:57:29 pm »
На гол Петко - чифте пищови - бутаме се навсякъде между големите шамари, то аз като чух, че България я гласят за новият вътрешен ЕС кръг - то не знаеш дали да тъгуваш или да се радваш...първенците които ще изнасяме тежестта на прехода редом до Германия и Франция. А има някои малки държави, които много не се афишират, не се тъпанят на предната линия и си живеят много по-сносно. Но както знаем българина има нужда от зрелища, а без хляб принципно може.

Неактивен xtring

• Четящ
  • *
  • Публикации: 132
« Отговор #434 -: Декември 09, 2011, 16:58:22 pm »
А за тия новите новини за излизане от проекта Бурггас-Александрополус какво, ще кажете. Радвате ли се, че "са ни спасили черноморието от екологична катастрофа" или някои хора се уплашиха, че проекта( дори да не е най-добрият за България ) може да се окаже лостче в български ръце?
Руснаците може и да ги забавим, но те ще си го направят проекта с Турция.
Не се ли гордеете, че благодарение на властта в България, сме лидери в борбата срещу глобалното пренаселване и опазване на околната среда?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27