Във видеото ще видите разобличаването на един от основните играчи, които подривно разсипват България! Ще разберете кои са марионетките на Нищожеството, методите и постигнатите резултати за да сме на това дередже.
На тези, които не са много навътре в тематиката им гарантирам, че ще останат потресени, а може би и не само те.
"Приятно" гледане!
"СОРОСИАДА"
http://valentinfortunov.com/wordpress/?p=925
Галене, ама и ти си се поддал на манипулацията изнесена в този филм. Не искам да защитавам Сорос, пардон Шорош, но...
След многото изнесени "достатъчно убедителни доказателства" в скалъпените текстове, които ги четеше жена, и наистина дълбокото разследване /намерили са наистина доста информация/ за дейността на Джордж Сорос в България след 1990 година не чух и една думичка за програмата, по която той е развивал подривната си дейност.
Ако бях един адвокат при евентуален съдебен процес, щях да осъдя водещия за уронване на престиж и име. Така както бяха изкарали фактите за финансирането на едната фондация от държавния бюджет на България до 1995 година, което си е нещо, което може да се вземе от Държавен вестник/, така можеше да се постараят да открият някакви документи, уличаващи НАИСТИНА Сорос и лижещите задника му в превръщането на България в бананова рапублика и унищожаване на икономическата й мощ.
Съжалявам, че казвам истината, но в предаването не видях нито един документ с програма за дейността на нито една фондация, или даже поне на насоките на дейност на сороските протежета у нас, а добре знаем и сме запознати с програмата Ран-ът. Единственото, което видях, бе една книга, написана от американец. В главата на слушащите непрекъснато се набиваха квалификации, изсмукани от западни публикации и анализи на водещия, ама анализи, основани на какво /?/

.
Всички в този сайт прекрасно знаем кой е Сорос и колко пагубна е дейността му цялата планета Земя, но с подобни представяния водещия внасяше само негативни чувства в слушащите го. Истинските доказателства липсваха, което при един съдебен процес щеше да накара "Скат" телевизия да плати солени глоби и може би от отнемане на лиценза й.
На мен ми е пределно ясно, че истински доказателства за дейността на Сорос в България никога няма да излязат на малкия екран или по останалите мас медии. По никоя телевизия няма да излязат, поне докато е жив самият Сорос, пардон Шорош. Пределно ясно ми е, че показваха част от истината в България от двадесет години насам, но по този манипулативен и неподплатен с доказателства начин ли трябваше? Бяха твърде, твърде, твърде неубедителни! И всички знаем, че с подобен тип репортажи, тип "неминаване през съдебен процес", се цели объркване на съзнанието на некомпетентните и неспособните да виждат и анализират.
Хайде сега Галене, кажи, как гледаш "Скат" телевизия със спокойно сърце, без да ти се разтупти сърцето от ядовете, които те обземат при повечето им предавания? Поредната причина да сменям канала с тази телевизия почти от седем години насам.
Нали знаеш, че ако една чаша с вода падне от масата, действието може да бъде представено поне по пет различни начина?!!! И всяко едно представяне ще се различава от останалите четири, и всяко едно ще отразява падането на чашата с вода. А отвратителната и унищожаващата човешката цивилизация дейност на Сорос, по колко начина може да бъде представена? По много повече от пет начина, но не и по този елементарен и бездоказателствен начин. Материалът беше само празни думи, които наистина ми загубиха времето от повече от час.