Автор Тема: Интересно интервю  (Прочетена 5134 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Antonium

 • Гост
Интересно интервю
« -: Ноември 06, 2006, 12:11:16 pm »
Александър Александрович ПЛАСКИН е роден през 1956 год. в Ленинград. През 1979 г. е завършил Военната академия, специалност – военен геофизик. Кандидат на техн. науки. От 1979 г. До 1992 г. работи в специалната лаборатория по изучаване на аномалните аерокосмически явления към 22–ри Централен научно изследователски изпитателен институт към Мин. на отбраната СССР. В настоящия момент – в центр. Апарат Министерствотно на отбраната на Русия.

Водещия научен експерт на Министерството на отбраната на Росийската федерация по проблемите на аномалните аерокосмически явления полковник Александър Пласкин смята, че САЩ са станали супер държава, защото сериозно са изучавали „летящите чинии”...

- Александър Александрович, когато читателите видят за какво говорим в интервюто може въобще да не прочетат по-надолу. Всички ние свикнахме с НЛО и ако утре НЛО се приземи на Червеният площад, около месец ще доказваме, че това не е шега. За това виновна сигурно ще е жълтата преса, омотала проблема.
- Не само. ЦРУ и ФБР също.
- Вие също.
- Не точно. Издадена е документалната книга на Брус Макаби „НЛО и ФБР”, в която е показано как спец службите дезинформират обществеността. Всички аномални явления са свеждане към една хипотеза – извънземни. Раздувана е истерия, а после е разгърната в пресата кампания за безперспективността на научните изследвания на НЛО. Разсекретена е инструкция на ФБР, касаеща работата на държавните служби, изучаващи НЛО: „Съобщавайте на обществеността само измислици и шеги, а важните резултати и техническите подробности да се изпускат”. Това е направено с далечна цел. В края на седемдесетте учените на СССР започнали да се занимават с изследвания на аномалните явления. Американците се разтревожиха, въпреки че те са стартирали още в четиридесетте години и за да не изгубят първенството, започнаха да дискредитират идеята. Даже повече – много съвременни постижения на американския военно промишлен комплекс са родени в лабораториите изследващи аномалните явления и ако ние не отхвърлихме тази важна тема през деветдесетте, американците днес не биха могли да излязат от Договора за ПРО. Новото оръжие е по-страшно от атомното.
- Излиза че са прави ентусиастите, твърдящи, че американците са получили технологията „СТЕЛТ” от зелените човечета?
- Не, знанията от пришълците тук нямат нищо общо.
- Значи, не извънземни летят над нас?
- Може и те да са там някъде. Но за 15 год. работа по проблемите на НЛО не съм получил нито едно пряко доказателство, че на Земята работят извънземни.
- Кофти работа...
- Изучаването на аномалните явления помага не толкова в търсенето на извънземен разум, колкото в разработката на нови военни технологии. Американците далеч преди нас се занимават с това и те обраха каймака. Още през август 1954 год. във ВВС на САЩ е постъпила инструкция под номер 200-2 за организацията и събирането на наблюденията на НЛО. От 1974 год. в САЩ съществува научно изследователски център по изучаването на аномалните явления и НЛО. Резултатът е налице. В Щатите вече е създадено супероръжие.
- Някакъв гигантски лазер.
- Не. През 1997 год. на Аляска е въведена в експлоатация радиоелектронната станция HAARP с мощна излъчваща система. Представете си 180 антени на 13 хектара.
- И какво е това?
- Пентагона уверява, че това е научно изследователска станция, но там не се допускат цивилни учени и има доказателство, че американците са построили мощно геофизично оръжие, последствията на което самите те не знаят.
- Защо?
- Защото още не са го използвали напълно. Страх ги е. Представете си: мощност три и половина милиона вата, антените позволяват да се фокусира кратко вълново излъчване на йоносферата и да се получи високо температурна плазма. Получава се глобална микровълнова печка. С нея лесно могат да се унищожат ракетите изстреляни от Русия. Ще се нарушат радиовръзките на огромни територии. Никой не е отчел всички последствия върху екологията на планетата. Разработчика на системата Бърнард Естлунд сам признава, че с помощта на HAARP може да се изменя розата на ветровете, да се влияе на времето. Специалистите считат, че са възможни непредсказуеми реакции на магнитното поле водещи до смяна на полюсите. Суша и наводнения, аварии на енергосистемите на цели региони, едновременно изригване на десетки вулкани... Това е по-силно от атомната бомба. С помощта на HAARP, Щатите ще могат за няколко години да поставят на колене икономиките на държави и никой нищо няма да разбере.
- Не е за вярване...
- Ще става още по-страшно, след месец Договора за ПРО се прекратява и Щатите ще могат спокойно да изпитват HAARP. Много руски военни експерти са на мнение, че именно HAARP ще стане основният компонент на НПРО на САЩ.

Как Кремъл е ловил НЛО

- В СССР започна работа по този проблем след „Петрозоводския феномен” през 20 септември 1977 год., когато отрицанието на аномалните явления вече стана невъзможно. В добавка всички скандинавски страни, граничещи със Съветския съюз на север, са изпратили в Министерството на външните работи ноти за това – изпитанието на какво ново оръжие провежда СССР.
Затова през октомври същата година в Кремъл се състояло историческо заседание на научно-техническия съвет на Военно промишлената комисия под председателството на Б. Киясов. Било е решено включването на изследванията на аномалните явления в държавния план по научно изследователските работи по отбраната през 1978 год. През тази година към военните ЦНИИ – 22 е била създадена лаборатория по изследването на аномалните явления. Аз започнах в нея през 1979 год. и работех там до 1991 год., когато бе закрита заради финансови проблеми. През всичките тези години към нас идваше информация от флота, граничари, ВВС и ПВО и т.н. При нас работеха различни специалисти – радио инженери, геофизици, медици, астрономи, астрофизици...
- Много ли летящи чинии сте видели?
- Аз лично нито една. Но за тези години към нас постъпи информация за повче от 2000 срещи и наблюдения на НЛО и около стотина за въздействие върхеу техника и човек.
- По подробно...
- Да кажем докторите работиха върху въздействията на НЛО на човек. Ето летец среща във въздуха чиния. Как ще реагира? В Горковска област НЛО е прелетял над военна част. Часовият се опитал да доложи на началник караула, но връзката се разпаднала. Войника просто хвърлил автомата и избягал.
- Уплашил се младежа, а връзката защо заради чинията?
- НЛО прави и други фокуси. През 1974 г. над летището Поворино се появил неподвижен черен облак километър и половина в дължина и височина 7 км. На радара излиза че е самолет, изпратени е изтребител с двама пилоти, както влезли в облака в шлемофоните зазвучала сирена. Мощността на сирената е била над прага на болката, едновременно с това засветил надпис „опасна височина” и започнало чудовищно блъскане. С огромни усилия пилотите овладели самолета и извели самолета от облака. НЛО висяло още около 4 часа и след това изчезнало.
- Чудеса. Не се е разбрало, какво е ?
- Не. Такива необясними случай не са много, но някой от тях биха могли да доведат до сериозни последствия за планетата. 4.10.1982 г. В района на град Белокоровичи на територията на Украйна от 18,30 до 22,00 часа повече от 100 военни наблюдавали 7-8 светещи обекта. Военната част не е била каква да е, а 50 ракетна дивизия. В същото време на командния пулт са загаснали всички светлини в това число и „Пуск”...
- Можело е да започне Трета световна?
- Точно.
- А какви са резултатите от вашата лаборатория?
- Първо ние съставихме карта на аномалните зони на Съветския съюз.
- Много ли са ?
- Десетки. Най-важните – това са Усть-Коксинский район, Горно-Алтайската автономна област, Район Зеравшана и т.н.
- Другарю полковник, много уфолози са обидени лично на Вас.
- И за какво?
- Признайте си че през 1978 г. сте заличили следите от катастрофа на НЛО в Казахстан.
- Не съм аз.
- Отричате ли факта за падането на чинията? Гледайте ме в очите.
- Ха –ха! Никой там не е падал. За тези години не срещнахме нищо, което бихме могли да държим в ръка...
- А разказват, че във вашите хранилища има склад с отломки от НЛО.
- Глупости.
- А още, че съществува супер секретно хранилище на Нова земя, където се намират труповете на извънземни от чиния свалена от съветски изтребители. Лично Вие сте отговаряли за преноса им там и Вие сте ги препарирали...
- Лъжа! Какво е НЛО? Аз като военен геофизик, 15 години занимаващ се с аномалните явления, отговорно заявявам, че 80% от всички НЛО са естествени плазмени образования. По специално разработена методика, ние съпоставяме състоянието на Слънцето и времето на появата на НЛО. Беше установено, че при определени условия потока на слънчевите лъчи, се промъква през защитното магнитно поле на Земята и приема различни форми, влияе на приборите и хората. Така и възникват НЛО.
- А останалите 20%?
- Аз съм склонен, че те имат физическа природа, която още не е известна.
- И все пак на Земята няма ли извънземни?
- Малко вероятно.
- Жалко. А вие можете ли да говорите открито.
- Разбира се, че не.
- Военна тайна?
- ...


Източник: www.ufolog.ru
Бърз превод и печат: Trandev
« Последна редакция: Ноември 08, 2006, 04:58:03 am от Horus »

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 699
Re: Интересно интервю
« Отговор #1 -: Ноември 06, 2006, 12:29:57 pm »
E, какво излиза - няма НЛО, няма извънземни, само аномални явления, чието изследване води до разработка на страшни оръжия?
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Re: Интересно интервю
« Отговор #2 -: Ноември 06, 2006, 15:19:54 pm »
Типичен пример как казването само на една част от истината води до масивна манипулация  ;)
« Последна редакция: Ноември 06, 2006, 16:37:51 pm от Alien »

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Re: Интересно интервю
« Отговор #3 -: Ноември 06, 2006, 16:02:59 pm »
... и не само !!!
Истина е, че 90 % от съвременната представа за НЛО е била фалшифицирана съвсем умишлено. Манипулацията е протичала на различни нива/измерения едновременно...
Браво на Трандев за интервюто, 6+ от мен !
« Последна редакция: Ноември 06, 2006, 16:03:58 pm от ultrafutur »
musica universalis

Antonium

 • Гост
Re: Интересно интервю
« Отговор #4 -: Ноември 07, 2006, 09:40:43 am »
Петрозаводския Феномен
На 20 септември, около 4 часа сутринта на нощното небе избухнала огромна" звезда", изпращайки към Земята снопове лъчи, звездата бавно се движела към Петрозаводск и се разстлала над него като огромна медуза, увиснала и посипала града с могжество тънки лъчи, скоро след това "медузата" се завъртяла на 180 градуса и се придвижила към Онежкото езеро, което било в мъгла. В тази мъглява пелена се образувала дупка, ярко червена в средата и бяла по краищата. Времетраена 10-12 минути

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 699
Re: Интересно интервю
« Отговор #5 -: Ноември 07, 2006, 09:49:17 am »
Годината коя е?
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Oberon

 • Гост
Re: Интересно интервю
« Отговор #6 -: Ноември 07, 2006, 10:05:01 am »
Петрозаводския Феномен
На 20 септември, около 4 часа сутринта на нощното небе избухнала огромна" звезда", изпращайки към Земята снопове лъчи, звездата бавно се движела към Петрозаводск и се разстлала над него като огромна медуза, увиснала и посипала града с могжество тънки лъчи, скоро след това "медузата" се завъртяла на 180 градуса и се придвижила към Онежкото езеро, което било в мъгла. В тази мъглява пелена се образувала дупка, ярко червена в средата и бяла по краищата. Времетраена 10-12 минути

Ето ти ярък пример за слънчева активност хахахаха:)))

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 699
Re: Интересно интервю
« Отговор #7 -: Ноември 07, 2006, 10:30:48 am »
Петрозаводския Феномен
На 20 септември, около 4 часа сутринта на нощното небе избухнала огромна" звезда", изпращайки към Земята снопове лъчи, звездата бавно се движела към Петрозаводск и се разстлала над него като огромна медуза, увиснала и посипала града с могжество тънки лъчи, скоро след това "медузата" се завъртяла на 180 градуса и се придвижила към Онежкото езеро, което било в мъгла. В тази мъглява пелена се образувала дупка, ярко червена в средата и бяла по краищата. Времетраена 10-12 минути

Ето ти ярък пример за слънчева активност хахахаха:)))

Обероне, и ти ми се струваш леко слънчасал ;)
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Oberon

 • Гост
Re: Интересно интервю
« Отговор #8 -: Ноември 07, 2006, 10:44:54 am »
"Лъжа! Какво е НЛО? Аз като военен геофизик, 15 години занимаващ се с аномалните явления, отговорно заявявам, че 80% от всички НЛО са естествени плазмени образования. По специално разработена методика, ние съпоставяме състоянието на Слънцето и времето на появата на НЛО. Беше установено, че при определени условия потока на слънчевите лъчи, се промъква през защитното магнитно поле на Земята и приема различни форми, влияе на приборите и хората. Така и възникват НЛО."

Последния ми пост е лека иронизация на това твърдение:)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27