Автор Тема: За видеозаписите на НАСА в околоземната орбита  (Прочетена 9746 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

stiver

 • Гост
Re:За видеозаписите на НАСА в околоземната орбита
« Отговор #15 -: Март 08, 2010, 21:08:43 pm »
Peace, само една бележка на бързо. Утре повече :) 

Боб Лазар е официално дескридитиран вече от много места. Ако не вярваш на мен, чуй какво казва Стантън Фрийдман за него. Въпреки всичко, Фрийдман все пак е авторитет:

http://www.truthcontrol.com/videos/stan-friedman-ufo-frauds-and-bob-lazar

Цитат
П.П. Честит празник, скъпа ни уфоложке


Благодаря, благодаря! Въпреки, че ми се плезиш така неприлично ;D

Alien, Моя! Ами разбира се! Как не се сетих по-рано :) Обичам този филм!


Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 202
Re:За видеозаписите на НАСА в околоземната орбита
« Отговор #16 -: Март 08, 2010, 21:30:50 pm »
Гледах видео записите на НАСА с електромагнитната ТЕТРА в космоса, когато около нея се събира рояк НЛО-та, а също и тези когато такива се събират около  бурите с голям брой светкавици. Значи, направи ми впечатление начина по който го правят. Струпват се като комари на лампа. Колкото повече гледах, толкова повече се убеждавах, че това са живи организми а не  летящи чинии, това  поведение напомня повече това  на любопитни делфини, отколкото на шпионска тактика. Ако предположим, че са с електромагнитна природа, те вероятно виждат в тези електромагнитни явления и особено изкуствените, които  са базирани на някаква цикличност и закономерност (избирателност) нещо което напомня на собствената им осъзнатост, точно както ние разглеждаме органичните системи .Нарасналият напоследък електромагнитен фон под формата на електромагнитни вълни ги кара да слизат и по-ниско в атмосферата, тъй като този фон се явява истинско поле за изследване.
Не отричам, че има летящи чинии, но в конкретния случай мисля, че е така.


Напълно вярно!!! И физичното име на такива обекти, които имат "нахалството" да навлизат и в земната атмосфера, е ВОРТЕКСНИ ПЛАЗМОИДИ. И преди съм споменавал за тези неща, които произлизат от нашето Слънце, и само привидно поведението им наподобява разумно, но никой не взе думите ми на сериозно. Доколкото знам, само един учен говори за тези плазмени образования. Информацията съм я срещал само в една книга. Но това е най-простото и най-точното обяснение. Разберете бе хора, ПЛАЗМА и нищо друго!!!

Пийс... Какви ангели и "живи организми" те гонят в конкретния пример?

Не всичко, което лети в Космоса и в атмосферата ни е продукт на извънземни технологични цивилизации. Още повече, когато са полупрозрачни.

Неактивен D2

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 4
Re:За видеозаписите на НАСА в околоземната орбита
« Отговор #17 -: Март 08, 2010, 22:33:39 pm »
 :hi: Здравейте всички във форума и честит празник на дамите , да попитам можели това да са дълбоководни организми снимани на океанското дъно много пъти съм го гладал това клипче и много ми приличат на такива странни океански същества

Неактивен calibra

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 21
Re:За видеозаписите на НАСА в околоземната о&
« Отговор #18 -: Март 08, 2010, 23:51:48 pm »
 На земята има много различни индивиди, за които и аз и ти не знаем и на първото нещо, което не сме го виждали се сплашваме и започваме да се питаме разни работи.  :)
« Последна редакция: Март 09, 2010, 00:16:00 am от Mirotvorec »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 136
Re:За видеозаписите на НАСА в околоземната орбита
« Отговор #19 -: Март 09, 2010, 07:49:00 am »
Peace, само една бележка на бързо. Утре повече :) 

Боб Лазар е официално дескридитиран вече от много места. Ако не вярваш на мен, чуй какво казва Стантън Фрийдман за него. Въпреки всичко, Фрийдман все пак е авторитет:
Днес е утре, давай да чуем останалото ;D

Гледал съм за Стантън Фрийдман, слушал съм аудио записите му в Coast to coast AM, и мога да ти кажа, че е агент на някоя организация. Ролята му е да разпространява дезинформация. Повечето уфолози, "УВАЖАВАНИ" са като него - правителствени агенти.
Вземи и слушай какво казва Уилям Лайн (William Lyne), който също е работил по проектите ;)  Има го в Гугъл.
http://video.google.com/videoplay?docid=-1816553936289526581#
17тата минута е интересна. :)

stiver

 • Гост
Re:За видеозаписите на НАСА в околоземната орбита
« Отговор #20 -: Март 09, 2010, 17:08:22 pm »
Peacekeeper, една от основните погрешни позиции, които човек може да заеме в уфологията е да приеме една единствена теория за вярна като отказва да разгледа други повече или по-малко валидни теории.

В общи линии (много общи) изглежда, че ние с теб сме горе-долу на една страница. Аз също съм склонна да приемам земния произход на НЛО за по-вероятен от извънземния или паранормалния. Но би било крайно неразумно да приемам безрезервно тази хипотеза за единствено вярната докато няма поне едно веществено или емпирично доказателство за това. Междувременно, колкото и да ми е неприятно, ако искам да запазя известна обективност, трябва да приема, че има вероятност НЛО да бъдат обяснени и по друг начин.

Следващата обичайна грешка която се прави е да се твърди или вярва, че всички НЛО имат еднакъв произход. Отново обективно погледнато, напълно вероятно е феноменът НЛО да е съвкупност от няколко явления, които на този етап да изглеждат сякаш имат един и същи произход. Самите НЛО често проявяват напълно противоречиви качества като форма, поведение, летателни характеристики и въздействие върху околната среда. Някои НЛО вероятно са технически конструкции от земен произход. Други НЛО може да са непознат природен феномен. Вероятностите са много, къде повече, къде по-малко логични, но те все още съществуват до опровергаването им. Знаеш поговорката: Не всичко което лети се яде.

Обаче! Докато една теория е представена само като теория, а не твърдение, няма нищо лошо или глупаво в това човек да разсъждава върху нея. Без това научната фантастика нямаше да съществува. Науката нямаше да съществува. Цивилизацията нямаше да съществува. Но когато една теория е представена за факт неподлежащ на критика - това е измама.   

Имам свое мнение и за Фрийдман и за Уилям Лайн, но не искам да коментирам тук във форума. Първо - нямам достатъчно доказателства. Второ - не ми се влиза в безкрайни безплодни дебати които само ще отнемат време а и едва ли ще са интересни на някого. Нямам вече нито търпение нито вярвам, че тези спорове имат смисъл, когато непоколебимите убеждения на ответната страна са изградени върху непълна и остаряла информация. И когато тази страна няма и най-малкото желание да свърже две логически връзки.

Все пак, в общи линии мога да ти кажа мнението си за Фрийдман и за Уилям Лайн. Но повтарям, няма да влизам в спор при никакви обстоятелства. Първо, мнението ти, че повечето уважавани уфолози са агенти на някаква организация вероятно е вярно. За Фрийдман обаче не съм напълно убедена. Просто няма нужда. Фрийдман е учен с железни креденции, който от десетки години не се е занимавал с наука. Той е един от малкото уфолози, който успешно е превърнал уфологията в постоянна доходна професия. Превърнал се е в закостенял мастит, който може да стане много агресивен и дори опасен ако някой дръзне да застраши личните му интереси. Но агент? Нааа... Не е толкова умен.

Уилям Лайн... ОК, сега ще подскочиш високо над стола си. Напомням - няма да влизам в спорове. Лайн е ходеща, говореща неонацистка пропаганда. Колкото до теориите му за принципите на движение на НЛО - нямам мнение, защото не разбирам от електротехника. Разгледах някои от трудовете на други хора, които го упрекват в умишлено погрешно цитиране на Тесла, но понеже нищо не разбирам няма да изказвам мнение. Може би някои от момчетата тук, Еон, Танграта и други, може да обяснят ако искат. 

Боб Лазар - При положение, че теориите на Лайн са тези, които ти приемаш за верни, тогава дори не е нужно да слушаш другите какво са доказали за него. Самата теория на Лайн отрича Боб Лазар и приключенията му с извънземни. Но Фрийдман не е единственият, който се е ровил в миналото му. Моля те, опресни си информацията. 

Peacekeeper, моите специфични интереси в уфологията не са в областта на НЛО, още по-малко - технологическите характеристики на движение (защото не ги разбирам), а са насочени към корените и причините за масовата психоза сиви извънземни и отвличания. Но това не означава, че не се стремя да се информирам ежедневно за състоянието на нещата. Нещо което бих посъветвала да правиш по-често, ако искаш да се занимаваш сериозно. И не от стари преводи. Не можеш да си представиш колко безнадеждно малко се превежда тук. И побързай докато уфологията не е съвсем умряла. Не и остава много. Не вярвай на никого, особено на whistleblowers с "top secret clearance" в биграфиите си. Тop secret clearance е до живот. И мисли със собствения си имплант :) 

stiver

 • Гост
Re:За видеозаписите на НАСА в околоземната орбита
« Отговор #21 -: Март 09, 2010, 17:49:33 pm »
:hi: Здравейте всички във форума и честит празник на дамите , да попитам можели това да са дълбоководни организми снимани на океанското дъно много пъти съм го гладал това клипче и много ми приличат на такива странни океански същества

D2, точно тези обекти едва ли са дълбоководни, защото са заснети в космоса и предавани на живо по времето на мисия на НАСА.

Това което виждаш е кабел дълъг около 20 км. който трябвало да тегли сателит. Кабелът се откъснал и започнал бавно да се отдалечава. Той всъщност се стопил поради 35,000 вата електроенергия генерирана при движението му през земната магнетосфера. Целта на експеримента била да се разбере дали кабелът можел да стане благонадежден постоянен източник на електроенергия за космическата станция. Опитът показал, че той може да произвежда повече от необходимата електроенергия, но материалът, от който бил направен не издържал високото натоварване.

Но интересното се случило след това. След като кабелът се откъснал и отдалечил, от земята наредили на космонавта да го заснеме с инфрачервена камера. Докато снимал, предаването било прожектирано на огромен екран в Хюстън. Никой не разбирал какво става. Самият коментатор, след като казва "Това, което виждаме е..." замлъква за дълго време.  

стивер  :)          

П.С. За дълбоководните - ако ти е интересно, потърси и прочети за "Квакерите" странните звуци засичани многократно от руските подводници.
« Последна редакция: Март 09, 2010, 17:51:51 pm от stiver »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 136
Re:За видеозаписите на НАСА в околоземната орбита
« Отговор #22 -: Март 09, 2010, 18:23:14 pm »
Сега накратко:

Фрийдман е евреин и точка по въпроса. Няма повече какво да коментираме. :)

Владимир Терзийски е бивш КГБ агент, но казва факти и истини за чиниите. ;)  Защо - не знам. Може би е част от подготовката.

Стан Дейо - също бивш агент, но на ФБР. Сам си го казва. Обясненията му са близки до тези на Терзийски, без отклонения :)  

Терзийски и Дейо подкрепят казаното от Лазар. Факт. :yes:  

Цитат
Peacekeeper, моите специфични интереси в уфологията не са в областта на НЛО, още по-малко - технологическите характеристики на движение (защото не ги разбирам)
А трябва, защото не можеш да играеш шах без фигури :) А тезите на "неонациста" Лайн се препокриват с тези на Дейо и Терзийски :flag_of_truce:


П.П. Точно Tangrata_ ли реши да дадеш за пример :mocking: :mocking: :mocking:


« Последна редакция: Март 10, 2010, 08:12:32 am от Mirotvorec »

stiver

 • Гост
Re:За видеозаписите на НАСА в околоземната орбита
« Отговор #23 -: Март 09, 2010, 18:56:35 pm »
Взимам си думите назад. Моите убеждения нямат нищо общо с твоите.

« Последна редакция: Март 09, 2010, 19:06:13 pm от Alien »

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re:За видеозаписите на НАСА в околоземната орбита
« Отговор #24 -: Март 09, 2010, 18:58:28 pm »
Така е, баш мен ли. Аз не се занимавам с уфология.
Няколкото ми сблъсквания с материали по тия въпроси ме сблъскват с очевидни, преднамерени, нагли и глупави лъжи.
Тъй като времето ми не е безкрайно ми се стори ужасно глупаво да се ровя в тая купчина лъжи. Вместо това прочитам отвреме на време темите из форума, за всеки случай.
Чудя се все пак на хората, които систематично вярват на тия очевидни лъжи.


А за биологичните същества в космоса, тази идея си я е имало от време оно, по разните фантастични книги. Като бях на годините на Пийсмейкъра нямаше интернет, и интернет уфология, и затова се увличах по научно(!!)фантастични книжки. Само че ония книжки бяха далеч по-кадърно и смислено написани, за разлика от тези посредствено скалъпени "истини".
Моите 2 стинки ...


Взимам си думите назад. Моите убеждения нямат нищо общо с твоите.


Така става като се вярва сляпо на подставени авторитети.
« Последна редакция: Март 09, 2010, 19:07:25 pm от Alien »
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен stiver

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 47
Re:За видеозаписите на НАСА в околоземната орбита
« Отговор #25 -: Март 14, 2010, 23:45:54 pm »
Фрийдман е ...
Владимир Терзийски е ...
Стан Дейо - също ...
Лазар....

Бедата на уфологията е, че в нея има твърде малко НЛО и прекалено много уфолози  ;)

Цитат
Peacekeeper, моите специфични интереси в уфологията не са в областта на НЛО, още по-малко - технологическите характеристики на движение (защото не ги разбирам)
Цитат
А трябва, защото не можеш да играеш шах без фигури :)

Прав си, опитвам се да вървя в крак, но материалът е толкова много, че просто се налага да се насоча към по тясна област. Освен това не съм много убедена, че двете имат вече толкова голяма връзка, колкото се твърди.

stiver

П.С. Поздрави от третата ми инкарнация. Явно духовното ми развитие е за оплакване, щом пак се преродих и то толкова бързо  ;)
Keep an open mind, but not so open that your brain falls out.

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re:За видеозаписите на НАСА в околоземната орбита
« Отговор #26 -: Март 15, 2010, 07:06:24 am »
off topic:

Похвално е човек да се опитва да се освободи от Матрицата (наречена хнетбг  ;D)
Аз те поздравявам за опита. И аз бих искал. Може и да се опитам някой път.
С носталгия си спомням за чистотата на моята личност, преди 15ина години. Тогава пусках компютър един път в седмицата. И то само за да си пусна някоя игра.
Сега съм като "plugged in". А младите, не знам. Те направо са родени "Plugged in". Nикога не са били "unplugged". Дори не знаят какво е, и че съществува такова нещо.
Абе може да е от зимата.  :writer: :blush:
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27