Автор Тема: Мийота  (Прочетена 10050 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

zahary

 • Гост
Мийота
« -: Октомври 05, 2006, 10:55:35 am »
Знае ли някой какво представлява програмата за "mind control" въведена в България през 90-те години под името "мейота"? Бих желал да науча повече за нея. 

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: Мийота
« Отговор #1 -: Октомври 06, 2006, 00:19:31 am »
За пръв път чувам. Разкажи какво знаеш ти, ако обичаш :)

zahary

 • Гост
Относно: Мийота
« Отговор #2 -: Октомври 06, 2006, 11:13:57 am »
Toва, което зная е, че представлява сателитна програма, приложена за експлоатация в 90-те години,  ползваща модулирани ел. магнитни импулси с определени честоти и канали, посредством която определен брой хора в страната и извън нея са в състояние да влизат в контакт помежду си, да получават или прехвърлят информация, да въздействат върху други хора, включително да ги подчиняват мисловно. Програмата може да се ползва и за физическо елиминиране на неудобни лица. Технологията се прилага от военни и невоенни /цивилни, медицински и др./ среди.   

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Относно: Мийота
« Отговор #3 -: Октомври 06, 2006, 16:00:16 pm »
Аз вярвам,че съществува подобна програма. А ти как научи за нея?
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

zahary

 • Гост
Относно: Мийота
« Отговор #4 -: Октомври 06, 2006, 16:05:40 pm »
Научих за нея от мой познат, който е вътре в програмата...........и не може да спи нощем.......................................

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Относно: Мийота
« Отговор #5 -: Октомври 06, 2006, 16:08:35 pm »
Разкажете повече за тази програма и механизмите й на въздействие; интересно е също да се чуе кой я е вкарал в България, чрез кои групи на власт, с каква конкретна цел... За първи път чувам за това - разкажете!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

zahary

 • Гост
Относно: Мийота
« Отговор #6 -: Октомври 06, 2006, 16:20:52 pm »
В момента събирам документация за програмата, необходими ми са повече данни и разговори с потърпевши. Така ще се гарантира обективното представяне на случаите.   

Eon

 • Гост
Относно: Мийота
« Отговор #7 -: Октомври 06, 2006, 16:21:31 pm »
Ако го направиш добре, ще го пуснем в сайта.  ;)

zahary

 • Гост
Относно: Мийота
« Отговор #8 -: Октомври 06, 2006, 16:24:00 pm »
Благодаря. Ще се постарая да събера необходимия материал.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: Мийота
« Отговор #9 -: Октомври 06, 2006, 18:08:24 pm »
zahary, заинтригува ме много! Ако имаш нужда от помощ - казвай! Ако откриеш нещо може и да се издаде информацията! Дръж ни в течение!

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Относно: Мийота
« Отговор #10 -: Октомври 06, 2006, 18:21:23 pm »
И най-важното е, че става дума за България. Браво, zahary, направо в десятката!
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: Мийота
« Отговор #11 -: Октомври 06, 2006, 18:43:43 pm »
Централата е може би института по сугестология и парапсихология в София. Интересни неща са се вършели там едно време :) Изследвания върху хипонозата, както и ИСВ и обща психокинеза, дермоптика и паранормално лечение.

Неактивен Glarusman

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 120
Относно: Мийота
« Отговор #12 -: Октомври 09, 2006, 11:22:23 am »
 Това лято докато си разтоварвах портфейла в Хеликон (заедно с двете дебитни карти) си купих една много интересна книжка: Контрол върху съзнанието на Армен Викториян. Името е псевдоним в книгата издателите са написали че за него нищо не се знае но е почети сигурно че е все още действащ агент. Та там на няколко места се споменава България.Според автора центъра на психотронни изследвания в бившия СССР е бил в Чехословакия. По точно там е било седалището на международната организация за психотронни изследвания. Ето откъс:
Цитат
" Разсекретени преди това документи издават подобен интерес в други страни, включително Китай, Русия, Чехословакия, Унгария, Румъния, ГДР( Източна Германия), България и Северна Корея. На РУМО са изпращани доклади за окончателна оценка на разузнавателната им стойност. Информацията в повечето от тях  е събирана от агентурни източници. Копия от тези доклади освен до множество служби към МО са изпращани и на ЦРУ и АНС."

РУМО- Разузнавателно управление към министерството на отбраната
ЦРУ-Централно разузнавателно управление
АНС-Агенция за национална сигурност
МО- Министерство на отбраната

 Ако някой много се интересува след края на всяка глава има огромни списъци с библиография, която е използвал или препоръчва авторът. Мога да ги напиша (ако имам цял свободен ден).
 Ето няколко интересни:
 1.С. Острандер и Л. Шрьодер "Психооткрития зад Желязната завеса"
 2. Леонид Василиев " Експерименти върху въздействието от разстояние"
3. Станли Крипнер "Човешките възможности; изучаването на ума в СССР и Източна Европа"

 Като цяло книгарта е изключително интересна. Библиографията също. Има заглавия свързани с квантовата физика чрез която някои обясняват явленията. Като имам повече време ще пусна списък с по интересните заглавия и ще преразкажа накратко някои интересни случаи от книгата.
« Последна редакция: Октомври 09, 2006, 11:24:32 am от Glarusman »
I'm seeking for the light, but I always move into the shadows.  The destiny of every Guru, is to be a

zaharydar

 • Гост
Относно: Мийота
« Отговор #13 -: Май 03, 2008, 09:52:57 am »
Контактьор не спи заради психотерор

Любка Щерева: Военните ни контролират с армия от феномени

GSM-ите се използват за звуково оръжие

Българите стават все по-зависими от модерните технологии. Кой, обаче, би могъл да предположи, че безобидният на пръв поглед мобилен апарат, който почти всеки носи в джоба си, е страховито оръжие? Чрез него може да бъде контролирано съзнанието ви, ако тези, в чиито ръце е предавателят, имат интерес от това, разкри Любка Щерева. Според нея, военното поделение във варненското село Синдел с пеленгаторите и приемателите, съподдържащо летищата във Варна, Щръклево, Долна Митрополия, сега се ползува от отделни личности. Те са оглавили научно-изследователските институти. Сдружения, ръководени от военни пенсионери, пък са създали центрове за изследване на психотронното оръжие. Кибернетичните микроапарати и камери, използвани във военното контраразузнаване, сега са включени в GSM-a посредством спътник. Така е създадена армия от феномени. Живата подвижна цел е човекът. От скоростта на движение зависят попаденията в полето. Създаденият диалогов контакт в първичната си форма се нарича феномен, обяснява контактьорката. Звуковият биологичен подвижен сигнал е елементарна цел в целта. Тя се разработва с различно биологично излъчване за отделните органи, върху които може целенасочено да се влияе.

Засилените атаки с психотронно оръжие са превърнали българският народ в нация от зомбита. Всеки втори у нас е жертва на експеримент за “контрол на съзнанието”. Някои от тях не знаят какво вършат и поведението им е управлявано от неизвестни за мнозинството сили. Други пък се отписват от света на живите с диагнози инсулт или инфаркт. Тези болести са вследствие от психотерора, на който са подложени хората, твърди Любка Щерева, която Галя Гагарина сочи за една от наследничките на Ванга. С майката на първия човек, полетял в Космоса, контактьорката се е срещала в Москва. Там Люба е търсела отговор на въпроси за ,,следенето,, с мийота. Това е спътникова микроапаратура, създадена за издирване на живи хора в бедствени ситуации, обяснява жената, която от десет години мечтае за сън.

* Не може да затвори очи, заради експериментите, на които е подложена

Мийотната връзка се осъществява най-вече в земетръсните зони чрез спътниците, чрез GSM-ите и посредством сигнала в радиовъзлите чрез сателитите. Включени в системата на телеграфите, тези средства се превръщат в биологично оръжие за масово унищожение. За да контролират хората, военните създадоха армия от феномени, уточнява дамата, която денонощно приема информация под диктовка. “В техните кибернетични мрежи попадат контактьори, болкосъздатели, болкопознавачи (ясновидци) и екстрасенсите (болколечителите). Под формата на научна дейност Институтът по психотронни изследвания ги отдели поименно и ги превърна в отделни групировки. Контактьорите са хора с ангажиран денонощен режим на контактуване и с влияние от отделни чистоти. В системата влизат и лекарите, които след завършването на медицинските университети, продължават кариерата си в изследователските центрове. Чрез системата “Интер космос” и с помощта на интернет се влияе на хората със скоростта на звука и на светлината. Върху някои от тях има жестоки поражения. Засегнати са отделни центрове на нервната система и заради източника на вредното лъчение заболяванията се наричат ИНсулт (когато увреждането е в мозъка) и ИНфаркт (ако биолъчите поразяват сърцето).

* Заради психотерора много българи страдат от астма, диабет и левкемия

А отговорност за това, че сме една от най-болните нации, трябва да се търси в научните ИНстанции и ИНститути, създали системите, с които ежедневно се променят биоритъма и биотоковете на клетъчните полета и се влияе върху жлезите с вътрешна секреция. Предписаното от лекарите средство срещу тези болести в повечето случаи е безполезно, защото тяхното лекарство е като едно химическо оръжие. С него Здравното министерство подлага на геноцид българския народ. А влиянието върху мозъчната клетка с ядрени лъчи, осветени и вкарани в ИН-каналите, взема нови жертви. Рентгенът, вкаран в мийотата, въздейства на информационните носители. Най-висшият енергоносител е канализиран от светлинен до звуков, а мозъкът може да приема и предава информацията в писмена форма”, казва Люба. Когато клепачите й натежат, мийотата е отново в ръцете на някой и обърната към програматорите предава по канала видяното. Милиарди връзки прехвърлят информацията като светлина и звуци.
“Това е невероятен научен труд. Живеем във времето на сбъднатите приказки. В сказките се разказва за летящи килимчета, а ние сега ги използваме. Далекогледите, виждащи зад гори и планини, чуващите гласовете от най-далечните царства, бързоходците, незнаещи прегради, днес не са само приказни герои. Преминала през подготовката за кибер-програмистите на многото държави, отчела и най-малкото нарушение, мийотата засича всички “целенасочени” нарушения”, добавя печално Щерева. Докато разговаряхме, мийотата бе включена в подстанция, където токът с високо напрежение влиза в трафопост от електроразпределителната мрежа и тя получава информация. При контактът Люба, която е с оперирани сливици, чувства болка в гърлото. Задушава се и кашля. За следенето с мийота се сменят почасово хора с различен интелект и манталитет.
Оказва се, че освен с дългото гледане на телевизия, може да бъдат контролирани както по интернет, така и по GSM-a. Въздействието на психотронното оръжие е “тихо”, но може да побърка цялата нация.
Военните най-често отричат съществуването на психотронно оръжие или дават мъгляви обяснения, когато бъдат попитани за него. Но то съществува. Най-общо казано това са генератори, излъчващи вълни с определена честота и интензитет, които въздействат на човешката психика. По този начин например, би могло да се внушава чувство на обреченост и паника сред населението или армията. При опитите за осъществяване на дистанционен контрол се използва способността на електромагнитни вълни с различни честоти да предизвикват определени ефекти върху поведението и здравето на човек. Възможността за повлияване от разстояние на работата ума и организма като цяло, е обект на изследване от десетилетия и от ЦРУ, и от бившето КГБ.


Любка Щерева: Джуна е жертва, рак няма
- България е една от страните с най-много врачки. Те подслушват ли ни чрез мийотата?
- Не. Това е чист диалог.
- Но може да се превърне в оръжие?
- Да, но само от едната страна.
Повечето заболявания са следствие от това.
В целия медицински ешелон от една страна има едни хора, които ни разболяват, а от другата - такива, които ни лекуват.
- Защо го правят?
- Огромна сума пари от тъмни сделки се въртят във фармацевтичната промишленост.
- Едно от най-страшните заболявания е ракът…
- Няма диагноза рак.
- А кой тогава предизвиква туморите?
- Системите, с които ежедневно се променят биоритъмът и биотоковете на клетъчните полета и се влияе върху жлезите с вътрешна секреция. Апаратурата, която се използва за контрол на съзнанието, предизвиква и инфаркти, и инсулти.
Как така се появиха толкова хиляди ясновидци, феномени, магьосници, екстрасенси, контактьори? Да вземем например Кубрат Томов и Връбка Обрецова. Те ли не знаят защо?
- А ти знаеш ли?
- Армията от феномени е създадена, за да държи хората в подчинение.
При едно от пътуванията ми до Русия ходих при Джуна. Жената- полковник беше жертва на това психотронно оръжие. Навредиха й много, само дето не умря. В телевизионно предаване тя порица тези, които злоупотребиха с постиженията на науката.
В Пловдив през 90те години на миналия век имаше една лаборатория, където се правеха експерименти с интернет-връзките. За да се включи в компютъра всяка камера, трябва да се премине през някаква линия, а за да има такава, трябват не хиляди, а милиарди канали, през които се работи от различните държави. Телевизионните предаватели също са свързани със спътниковите апаратури.
- Mоже ли да се каже, че ни зомбират от малкия екран?
- Да. Маргарита Михнева направи грандиозен скандал в телевизията, за да бъде затворен този канал и да не се нарушават международните забрани.
- Кога започна зомбирането в България?
- По време на войната в Югославия. Тогава военните започнаха да контролират честотите на излъчване и много хора попаднаха под манипулативното им влияние. Въздействието върху мозъчната клетка и възпроизвеждането на образа се извършва в очните дъна и по този начин неволно виждаш къде, какво се прави. Това е много опасно. Жертви на психотронното оръжие може да станат и вашите деца.
- Кой създаде този канал?
- Той не е само един. Това са каналите на радиото, на телевизията, на компютрите… Но нарушителите, които са в системата, влияят на всички. Замесени са Министерствата на здравеопазването и на отбраната. Военно-въздушните сили в Долна Митрополия също са в системата. А поделението в с. Синдел го съсипаха. Пренесоха всички военни апаратури и то се превърна в психотронен изследователски център. Подобно е и положението на свързочниците в Белоградчик. В един научно-изследователски институт към ВВС бях изследвана и аз.
- Кога?
- Изследването продължава с включена мийотна връзка. Т.е. с денонощно подлагане на експериментална изследователска дейност. Имам около 3-4 часа сън, но наситен с експерименти.
- Какви?
- Диктуваха ми се телефонни номера. Когато се обадя на тях, се оказва, че от отсрещната страна стои военен. Имам много доказателства за дейността през 1991 г. на подп. Дочев, д-р Иванов от отдела за психотронни изследвания. Научно-изследователският им център се намира на ул. “Евлоги Георгиев” в София.
Снимах с камера пациенти в една психиатрична клиника. Не знаем за какво ни лекуват, споделиха те. А лекуващият им лекар каза: “Нека да изследваме тези лекарства”. Исках да питам къде е маймунката, върху кои бедни създания ще се изследват лекарствата, но не казах нищо.
- И върху кого се правят опитите?
- Върху двуногите маймунки явно, но те все пак са хора.
При мийотния контакт обменям информация с хора, които говорят на чист български език и в същото време според лекарските картони са умрели. Ако му пуснеш една българска псувня, и той ти отговаря, това умрял човек ли е?
- Кой има интерес да ни зомбира?
- Медицинските кадри например.
Страната ни е районирана както на окръзи, така и на мийотични области, съществуващи в мийотичната система.
- А тези, които осъществяват спиритични сеанси, имат ли контрол над нас?
- Присъствах на една такава сбирка, в която една ясновидка се хвалеше, че си говори с душите на умрелите. Аз й предложих да повикаме Владимир Илич Ленин. След въпроса –Защо?- й казах, че нямам нищо против да “дойде” и Сталин…
- Защо Сталин и Ленин?
- За да направим още една революция. Нима сега не живеем във времето на революцията на технологиите, на кибернетиката? Приемането, предаването на каналите, образите, това е кибернетика. Продължават да се отварят нови и нови канали. В пощата телефоните започнаха не да загряват, а да излъчват електричество. Има хора, които припадат от това.
Предаването и препредаването се извършва с първоначална цел – контрол. Така радиоканалът става доносник. Преминавайки през спътника, информацията вече не е секретна. Включвайки постоянен звук, електричество с високо напрежение, с постоянна синусоида, се равнява на постоянна звукова стрелба. А тази стрелба винаги има един импулс до другия.
- Как получаваш тази информация?
- Обикновено се събуждам от болка от съня си. Ставам и започвам да пиша. Това писане продължава вече десет години поред. Дават ми се данни за това кой къде работи, какви длъжности е заемал и какви легиони се създават. Информират ме и за това кой какви наркотици изнася от Варна до Бургас…
- Какво е участието на КГБ и Държавна сигурност в този заговор срещу човечеството?
- Те много бързо си измиват ръцете и всичко излиза в много по-различна светлина. Опитват се да ни убедят, че те са тези, които пазят хората.
- Кой може да използва оръжието?
- Този, който го притежава. Аз не мога. Ако може да се каже, че един човешки глас е звуково оръжие, нека се приеме като такова.
« Последна редакция: Май 06, 2008, 16:24:57 pm от H. »

zaharydar

 • Гост
Относно: Мийота
« Отговор #14 -: Май 03, 2008, 09:55:56 am »
Кремъл скрил космонавта, защото станал по-популярен и от Ленин

Феномените СМЕ опитни зайчета

Феномени в България няма, феноменална е апаратурата, която СЕ използва ЗА психотронно оръжие, ние сме потърпевшите, твърди Люба Щерева. Опитни зайчета сме. Правят се опити върху нас, от огромни разстояния и ни въздействат. Събуждам се с болка, когато включат излъчвателите. Тогава ставам и започвам да пиша. Това писане продължава вече десет години. Когато имам около 3-4 часа сън на нощ, сънят ми е наситен с "експерименти", споделя контактьорката.
Военните най-често отричат съществуването на психотронно оръжие или дават мъгляви обяснения, когато бъдат попитани за него, но то съществува. Най-общо казано, това са GSМ-ите, включени в ИН-тернета, с насочени ЛЪЧИ с определена честота и интензитет, които въздействат на човешката нервна система, както и на отделните ОРГАНИ.

* Възможността за влияние от разстояние на работата на ума и организма като цяло, е обект на изследване от десетилетия и от ЦРУ, и от бившето КГБ, както и в концлагерите търсили ВРЪЗКИТЕ НА ПАМЕТТА.
МикроЛЪЧИТЕ действат отрицателно върху нервната система. Когато са подбрани със специфична честота И ДЪЛЖИНА, отговаряща на излъчваните от мозъка ЛЪЧИ при състояние на силна уплаха, агресивност или обърканост, СЕ ПРАВЯТ ОПИТИ от разстояние да провокират масово подобни емоции и състояния у хората. Чрез описаната технология се предизвиква паника, страх, депресия, безсъние, умора, смущения в паметта, самоубийствени мисли, инфаркт, инсулт, внезапна смърт, а след продължително въздействие и "заболявания" НАРЕЧЕНИ - "РАК". Силните болки в определени органи биват "атакувани" от "СИЛНИ НАРКОТИЦИ", ПОД ЧИЕТО ВЛИЯНИЕ СЕ УНИЩОЖАВА ОРГАНИЗМА.


Юрий Алексеевич Гагарин е жив. Първият човек, полетял в космоса на 12 април 1961 г., е ЗАД ЗАВЕСАТА. РАБОТИ – СТРАЖ НА МИРА Е!

* Той е СКЪП, защото е станал по-популярен и от Ленин. Политиците обаче, трябва да намерят начин и възможност, да го покажат на света, обяви Любка Щерева. С великият космонавт тя поддържа връзка с мийотата. Това е спътникова микроапаратура, използуваща се и за издирване на живи хора в бедствени ситуации, обяснява жената, която Галя Гагарина сочи за една от наследничките на Ванга.
Първият човек направил обиколка на Земята с Космическия кораб „Восток 1“ в деветия ден на март, ще навърши 74 години. След полета, Гагарин става най-известният човек на планетата. Награждават го с ордени, медали, дипломи, избран е за почетен гражданин на градове от Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка. Съществуват редица противоречиви версии за "гибел", обстоятелствата около смъртта до сега не са напълно известни, което дава възможност да се предположи, че катастрофата е била инсценирана. Според официалната версия самолетът УТИ МиГ-15, с Гагарин и Серьогин на борда, се разбива на 27 март 1968 година в 10:31 сутринта в района на село Новосьолово на 18 км. от град Киржач, Владимирска област. Това се случва в условия на лоша видимост — долната повърхност на облаците е била на 300 метра от земята. Самолетът влиза в свредел. За да го извадят от него, на пилотите не достигат няколко секунди.
Свидетелят на аварията Валентин Сурков, твърди, че 27 март е бил ясен, а МиГ-а е падал така, като че ли не са се опитвали да го изравнят. Случайно ли се е разбил самолетът или е бил свален от съветска ракета, се опитват безрезултатно да разкрият приятели на космонавта пред СВЕТА, "забравили" да подчертаят СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ДИСТАНЦИОННОТО УПРАВЛЕНИЕ. Дали обаче той наистина е бил в катастрофиралия МиГ или някой старателно се е погрижил да бъде “погребан” жив, може само да се гадае. Четири десетилетия след "катастрофата" българският контактьор Любка Щерева СТИГНА ДО ИСТИНАТА. Среща се с близките на Юрий Гагарин и ПОДЧЕРТАВА, как КГБ и космонавтите разобличават ЦРУ и ФБР, които С НАРУШЕНИЯ създават армии от феномени и в ЕВРОПА с психотнони оръжия, с които зомбират човечеството. Психотерорът срещу българския народ е ПРОДЪЛЖЕНИЕ на ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, КАКТО И войната в Югославия. “Въздействието върху мозъчната клетка и възпроизвеждането на образа се извършва в очните дъна и по този начин неволно виждаш къде, какво се прави. Това е много опасно. Жертви на психотронното оръжие може да станат и вашите деца”, предупреждава дамата, която денонощно приема информация ОТ НАРУШИТЕЛИТЕ. От 10 години тя не може да затвори очи, заради експериментите, на които е подложена. Мийотната връзка се ИЗПОЛЗУВА от всички работещи КОСМИЧЕСКИ КОРПУСИ,както и в земетръсните зони, бетствени урагани, воюващите, всички чрез спътниците, чрез GSM-ите и посредством сигнала в радиовъзлите чрез сателитите. Включени в системата на телеграфите, тези средства се превръщат в биологично оръжие за масово унищожение.


Любка Щерева: Грипът е оръжие - предопределено, фиксирано за сезона, перспективно подготвено, както и лечението му.
- Близките на Юрий Гагарин те приемат за наследничка на Ванга. Какво почувства, когато посети дома на великия космонавт?
- Едва ли можете да разберете това, което изживях. Под мийотна диктовка заминах за Русия. Срещнах се с близките на Гагарин в дома му. Те бяха много гостоприемни. Още от вратата ми казаха “Любов Илиевна, заповядайте! Ние знаем коя сте”. Галя Гагарина пък твърдеше, че съм една от наследниците на Ванга.
- И тя ли е контактьорка?
- Не мога да кажа това, но тя и близките й са наясно как действа тази мийотна радиостанция, която днес се използва като психотронно оръжие. Братът на Юрий Гагарин, Валентин е работил в радиозавод и още тогава е била създадена програма за производство на радиовръзките за космическите станции.
- За Юрий Гагарин се носят легенди. Възможно ли е да е жив?
- Мога да ви кажа, че съм го видяла, но не съм се срещала с него по друг път, освен по мийотен. Когато бях на гости, попитах Галя Гагарина докога ще се крие истината за Юрий. Дали политиката ще намери начин и възможност да покаже на света, че това е било НЕОБХОДИМО, незнам. Беше много силно преживяването. Дори се разплакахме. Казаха ми да не говоря на тази тема, защото ни подслушват. Всичко се следи. "ОНИ СЛЬIШУТ" каза Маша. Първоначално се информират за развитието и за космическата дейност, за оръжията на отделните държави, а в същото време следят тези, които са информирани.
- Защо?
- Това са противоречия, на които малко хора могат да дадат отговор.
- А защо Гагарин беше скрит от хората, които го обичат? Всички биха се радвали да знаят, че е жив.
- Прави сте за това, че беше скрит. Ще ви кажа за разговорите, които се водиха за Юрий. Някои са го питали “Срещна ли се с Господ?”
Властта е създала тази илюзия за съществуването на Бог. А тук има едни професори, които използват думата божественост.
- Каква е разликата?
- Господ може изобщо да не те интересува, но да обожаваш някого и за теб това да е божествено.
Спътниковите технологии дадоха възможност за създаване МИЛИОНИ радио-телевизионни канали, каквито са ИН-тернет каналите, както и GSM-каналите ползуващи двустранните излъчвания на телевизионните КАМЕРИ с GSM- ите правещи постоянни приемания и предавания.
- А контакт с извънземни имала ли си?
- При една среща с проф. Христо Кацаров, член на асоциация "ФЕНОМЕН" търсейки отговор на въпроса ми "До кога ще продължава този ад" - той отговори - попитай извънземните. Останах втрещена. Не се сдържах, възкликнах: "А кога успяха да научат попръжните?"
- Не може да се говори за извънземни, а за нови технологии.
Първото обяснение за извънземни беше, че това е всеки летателен уред летящ над земята. Досега никой не е посочил категорични доказателства за съществуването на извънземен живот.
Съществуват много научно-изследователски лагери, в които някои хора са попаднали случайно. В някои болници дори има подземия, които се използват за опитни станции. Приемаме нещата, само когато сме ги видели и пипнали. А микроелементите?
- Какво се изследва там?
- Влиянието на определения вид излъчвател върху нервната система и отделните органи.
Много са изкуствени нашите заболявания. Съществуват над 1350 диагнози, които нямат нищо общо с реалността. Лекарите се възползуват от ДОВЕРИЕТО изградено от миналия строй и без да са достатъчно вещи, налагат диагнози, за които изписват търговските рецепти помагайки на много хора да се качат в инвалидната количка.
- Всеки прави понякога грешки, но нямаш ли усещането, че срещу някои от тези “изкуствени” заболявания, лекарствата нямат никакъв ефект?
- Така е, защото медикаментите, които се използват са наркотици, които могат само да притъпят болката, но не и да излекуват организма.
Има болки, които са възникнали от психотронно въздействие и предписаното срещу тях от лекарите средства в повечето случаи са безполезни, защото лекарството им е едно химическо оръжие.
Ако детето ви го боли глава, то не е болно. Няма болест главоболие. Получава се от радиоизлъчватели, които влияят върху организма във вид на болки А ако започнете лечение - става страшно.
- Как тогава да ги лекуваме?
- Те не са болни. Ако е от настинка, симптомите се виждат. Температурата може да се свали със спирт. Направен без масаж. А болката от радиоизлъчвателите е много по-различна.
- Може ли да се приеме, че този пролетен грип, срещу който антибиотиците са безполезни, е вид биологично оръжие?
- Някои от най-страшните болести за човечеството наистина са излезли от тайните лаборатории. Грипът е оръжие, а антибиотиците – са най-удобното добре печелившо средство срещу него. Лекарите обаче, не познават други, по-удобни и затова срещу всеки вирус изписват едни и същи лекарства.
Наскоро се разболях. Кашлях до посиняване на лицето. Дъщеря ми ме заведе при една специалистка по белодробни заболявания. Направиха ми рентгенова снимка и се оказа, че тялото ми е здраво а лекарката ми сложи диагноза астматик. Твърдеше, че съм много зле. Казах й, че след един ден няма да има никаква следа от кашлицата. Тя не повярва, но на другия ден бях здрава. Сега знам, че това беше под влиянието на звуковото оръжие.
- Ти си контактьор. Какви други феноменални способности имаш?
- Не се считам за феномен, феноменална е радиовръзката. Когато бях в Звезднигарадок при космонавтите беше феноменално.
За голямо съжаление апаратурата се използва за оръжие. Влиянието върху мозъчните клетки от нея в някои райони, е ужасно. Създадени са дори лагери на смъртта, където болните загиват като опитни мишки. Светлинни лъчи, които се насочват към определени органи на човешкото тяло, предизвикват страшни БОЛКИ, които се считат за заболяване.
В новите болници специално обученият медицински персонал поставя пациентите в абсолютно подчинение. Наркотичните медикаменти влияят върху нервната система на човека. Те подсигуряват от мийотата, сигналите и може да се каже, че живеем в условията на кибернетичната война.
През 1977 г. бях в Южен Йемен, а през 1982 г. - в Багдад, когато Иран и Ирак воюваха. През 1977 г. бях в Египет, когато положението беше военно. Уж случайно отидохме при Хеопсовите пирамиди, а бяхме под конвой. Водеха ни дотам и ни връщаха арабски войници. Като гледам къде се води войната, мога да кажа, че има едно насъскване на хората едни срещу други.
- А как получаваш тази информация?
- От незатворените канали чувам и неподходящи разговори. Всяка нощна смяна в 04:00 ч. се включва от летище София радиовъзел и започват молбите "молим те бе колега, не с тази връзка, ние сме на линия". Събуждам се с болка в главата, когато включат подслушвателната станция. Тогава ставам и започвам да пиша. Ту с кораб-връзка, ту с летище, ту с поделение, ту със задгранични връзки и... на турски език, или италиански, както и на руски.
Познавам много ясновидци и мога да кажа откъде идват радиовръзките. И с кого контактуват те.
Правила съм опити с медиуми, които познавам. Оставяме върху листа името на един човек и започваме да пишем под диктовка. С един и същи въпрос получаваме един и същи отговор независимо от това дали с тях сме на едно и също място или сме отдалечени на стотици километри. Такива опити са правени и по времето, когато е създадено радиото.
- Свише ли дойде познанието при теб?
- Не. Аз съм много любознателна. От ранно детство обичах да споря с всеки. Оказваше се, че съм права, но когато някой ме попиташе откъде го знам, нищо не можех да отговоря. Веднъж например говорих за ядрена физика, без да съм учила за това. А там, където хората работеха с радиостанции аз ги виждах, чувах техните разговори и дори вземах отношение.
Така и СОВА, информационната система, даваше процентите мнения по различни допитвания. Така се създават "феномени" и дечица, които още не познават живота, а трябва да повтарят информация от информационните центрове.


Интервю на Валентин ИЛИЕВ с Любка ЩЕРЕВА

Източник: www.vitliemskazvezda.org
« Последна редакция: Май 06, 2008, 16:44:59 pm от H. »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27