Автор Тема: Октомври - 2006: Вал Валериан - Документите Krill  (Прочетена 4842 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Eon

  • Гост
Това, което следва, е едно въведение към документа известен като “Krill Papers” в уфологията. Безспорно това е един от най-известните и дискутирани документи. В това въведение се дава информация за вероятния автор на документа, като тази информация идва от видни уфолози като Купър и др. Информацията е получена от изследователската дейност на Крис Евънс, който е също известен уфолог и е имал контакти с Брантън.

Авторът е O. H. Krill

Едно съобщение:

Изследователско общество за паранормалното и конспиративното

(Крис Евънс, писател/изследовател в областите на конспирациите и паранормалното, установен в Западна Вирджиния, откри документ, който може да хвърли малко светлина върху неуловимите твърдения, относно мистериозната “извънземна” фигура позната като Krill, отнасяйки тези твърдения като “много напреднала” информация, изтекла към научното общество под псевдонима, O. H. Krill.)

Намерен е истинския документ “Krill”?
От Chris Evans
(c) Copyright 1999 by Chris Evans
- All Rights Reserved –


Минало:

По време на ранните 80, многобройни НЛО изследователи като Уилям Купър, Джон Лиър, Вал Валериан и други заявявали сигурните претенции, които твърдели, че в миналото може да са се случили официални кацания в правителствени бази. Като един пример, за едно подобно събитие, за което дълго време се е пускало слухове, се подозира, че се е случило в AFB Holloman. По-късно се е вярвало, че подобни приземявания въвличат след себе си многобройни срещи, съглашения, и взаимна размяна на персонал, за които се мисли, че са се случили между членове на правителството и едни извънземни видове - особено от “сивите” типове. По време на тази размяна се твърди, че е било оставено едно извънземно същество, наричано “Krill”, което по-късно сътрудничело с властите в разкриването на “много напреднала” технологична информация. Тази информация, отбелязана от Уилям М. Купър, е била “хигиенизирана”, като по-късно е кръжала в научните кръгове под псевдонима, който Купър неясно споменава като “Crill”, или “Krill”. Предлагайки своите най-добри спомени, по-късно Купър се спира на името “O. H. Crill”, докато има някои съмнения към акуратността на паметта му, към точното изговаряне при възпроизвеждане на името “Krill”. Купър по-късно изяснява, че инициалите “O. H.” може да са взети от фразата “original hostage” (истински заложник), откакто Krill се смята, в някои отношения, за заложник. По-късно ще се повдигнат многобройни критики, твърдящи, че не е намерен никакъв такъв документ, дори след изчерпателно търсене, което е било съобразено с вариантите на имена - Crill, Krill и т.н. Сред тези, които се ровят в твърденията на Купър е бил и прочутият НЛО-писател и учен Жак Вале. По-късно г-н Вале избира откровеното предизвикателство за валидността на твърденията на Купър, засягащи темата “Krill”.
В неговата популярна книга “Разкрития”, Вале регистрира свое собствено разследване върху възможността, че валидни научни съчинения може да съществуват под подобни аналогични имена като тези показани от Купър. Вале доразвива това изследване, като заявява, “Моите колеги анализираха дузини главни информационни бази, покриващи всичко публикувано през последните 20 години в полетата, вариращи от химията и инженерството до биологията и теоретичната физика. Няма научни публикации под името “Crill” или “Krill”, в което и да е уважаващо се списание.” В следващото изречение Вале изразява твърдостта си по отношение на подобряемостта, че такъв труд може да съществува изобщо, заключвайки: “Още веднъж, каквото можеше да се провери, беше проверено и то не води никъде.” Да, това беше частично истина, но досега. Има “уважавана”, “научна публикация”, и тя се появява в “полето на инженерството” и в това на “теоретичната физика”. Обаче, част от изявлението на Вале, което остава истинно, е фактът, че само проверяването през последните “двадесет години” няма да има успех в намирането на нещо под името Krill, откакто Вале пишеше за това през 1991 г. Реалността е тази, че съществуващата работа, която носи името Krill, е била съставена през 1962 г., близо тридесет години преди публикуването на книгата на Вале и близо четиридесет години преди настоящия момент.


Krill работи върху свръхскоростни техники

Крис Евънс: “По време на ранните сутрешни часове на 25 Август 1999 аз се натъкнах на справка към една работа върху аеродинамиката. Стоях до късно, вършейки някои последни изследвания, свързани с книгата ми, и следвах моите общи интереси, свързани с някои НЛО въпроси.”
Винаги подозирах, че съществува валидна справка някъде там, свързваща тези твърдения, разкрити от Купър, към твърденията, които разкриха тази напреднала информация в научните кръгове, под някои производни изговаряния на името Krill. Проверих в Библиотеката на Конгреса дали има нещо под името Krill, докато “кликах” в полето за автор в новата експериментална търсачка на библиотеката. Когато страницата се download-на напълно, моето внимание незабавно се фокусира върху думите “Свръхскоростни техники”. След по-близко разглеждане, бях едновременно изненадан и облекчен да видя името, Аrthur M. Krill, появяващо се в справките, изброяващи автора на работата. Този списък изглеждаше така:

Advances in Hypervelocity Techniques; New York, Distributed by Plenum Press (1962)

По нататъшните справки изглеждаха така:

Symposium on Hypervelocity Techniques, 2d, Denver, 1962... And, the author was listed as Arthur M. Krill.

По-късно открих, че това е било излагане на стр. 795 от инженерните открития и теоретична физика, разисквани в симпозиума в Денвър и в основата си съставена върху частта, реактирана от Krill. “O. H. Krill”, а не: A. M. Krill. Тази работа наистина съществува, най-малкото в архивите на Библиотеката на Конгреса и в тези на библиотеката Auraria на Университета на Денвър. Списъците са достъпни за обществото едновременно чрез търсачката на библиотеката на Конгреса и търсещата система на библиотеката на университета в Денвър - Skyline. Аз видях и двата списъка, Брантън (много известен уфолог) ги видя също, откакто му пратих e-mail същия ден с линк към сайта и бележки как да намери списъците. До този момент нямам информация относно идентичността на Arthur M. Krill, или каква е неговата действителна връзка в симпозиума в Денвър. Тази област е все още отворена за изследвания. Доколкото знам, аз и Брантън бяхме първите удостоверили съществуването на валидна, напреднала научна работа, носеща името Krill (Брантън е авторът на: The Dulce Book, Enemy Within, и др.). Не мога да коментирам съдържанието на работата на Krill, защото все още не съм видял копие. Въпреки това мисля, че се знае и без да се казва, че тя съдържа много напреднали концепции и дали тези концепции, били разкрити от извънземен разум или от хора, несъмнено ще остане въпрос на дебати.

Библиографически справки:

William M. Cooper, Behold a Pale Horse. Sedona, New Mexico, Light Technology Publishing.
Arthur M. Krill, Advances in hypervelocity techniques,proceedings ;
Symposium on Hypervelocity Techniques, 2d, Denver, 1962. New York, Distributed by Plenum Press (1962)
Jacques Vallee, Revelations . New York, Ballantine Books.


Превод: Eon
Редакция: Horus
Благодарности на Lampyridus photuris за оказаната помощ при редакцията.
« Последна редакция: Януари 16, 2008, 23:26:45 pm от H. »

Неактивен Xpuctoc Muxaul

  • Малко Писал
  • **
  • Публикации: 447
  • Виждам мислите ти!
Re: Документите Krill
« Отговор #1 -: Октомври 04, 2006, 10:58:15 am »
... Като един пример, за едно подобно събитие, за което дълго време се е пускало слухове, се подозира, че се е случило в AFB Holloman.

http://www.zianet.com/community/alamogordo/main.html
Военновъздушната база “Холоман” първоначално се прочува с това, че вероятно е била мястото, където се случва инцидентът в основата на филма “Близки срещи от трети вид” (Close Encounters of the Third Kind) http://www.imdb.com/title/tt0075860/.


 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
87 Отговора
48243 Прегледи
Последна публикация Юли 08, 2009, 00:53:53 am
от deepmind
0 Отговора
5977 Прегледи
Последна публикация Юли 01, 2006, 18:27:16 pm
от H.
0 Отговора
5756 Прегледи
Последна публикация Август 02, 2006, 17:45:00 pm
от H.
138 Отговора
49506 Прегледи
Последна публикация Ноември 01, 2006, 19:07:32 pm
от virtual
0 Отговора
6619 Прегледи
Последна публикация Октомври 04, 2006, 09:00:15 am
от Eon

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27