Автор Тема: НЛО като наследство от нацистка Германия  (Прочетена 1447 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен x_name41

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 281
След края на Втората световна война немски [нацистки] специалисти се преместват в Съединените щати [операция кламер], където продължават да развиват, заедно с международни екипи и добре известни американски авиационни корпорации и концерни, своите разработки в областа на неконвенционални летателни апарати, задвижващи системи и други технологии в обекти, подготвени за целта, съответстващи на т. нар. "Секретни зони" като добре известната "Зона 51" и други подобни.
Техните тестове и експерименти често попадат в очите на хората или обективите на техните камери, затова са известни като НЛО ...
Bob Lazar UFO, George Adamski UFO, Mark McCandlish ARV FluxLinner това са част от разработки на немски неконвенционални летателни апарати

Прилагам статия за български специалист, работил съвместно с немски специалисти и присъствал на демонстрация на неконвенционален летателен апарат през 1944 г.
Четох някъде, че създателят на американската космическа програма Вернер фон Браун често се ядосвал и натъжавал, когато хората започвали да свързват НЛО с извънземни, като в същото време не изключвам вероятноста за посетители но не от далечни светове а по скоро от паралелни на нашия [който е прочел тази статия ще знае какво имам предвид]

междувременно някои водещи автомобилни концерни като Audi, Volkswagen, Renault твърде вероятно работят върху този тип електромагнитно електрогравитационно неконвенционално задвижване, заимствано от НЛО и плахо намеквайки акцентират чрез някои от техните футуристични концепции като така наречения проект „PEOPLE S CAR“, представен в Китай или "Renault Float hover car" а също така и проекта за ховърборд:....може би в бъдеще ще има цели летящи домове и жилища?
"מוזיקה מאריכה את החיים"

Неактивен File099

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
 • Търсач на НЛО
Re: НЛО като наследство от нацистка Германия
« Отговор #1 -: Май 06, 2023, 19:25:06 pm »
В книгата на Джоузеф Фарел "SS-Братството на Камбаната" е описан антигравитационен реактор на основата на мистериозно вещество ксерум-525 разработван в Нацистка Германия.Това вещество Ксерум-525 което се върти в два срещуположни цилиндъра под огромна компресия с пулсации ток и така се постигал антигравитационен ефект.В същото време в интернет пише, че американския гравителид ТР-3Б имал почти същия антигравитационен реактор само че там се въртяла живачна плазма с огромна скорост и компресия от 250 000 атмосфери и така се постигал антигравитационен ефект като тежеста на апарата намалявала с 89%.

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 540
Re: НЛО като наследство от нацистка Германия
« Отговор #2 -: Май 07, 2023, 21:35:07 pm »
Може и да има летящи "не знам си какво", но ти в бъдеще къде ще си, това е въпросът?! Може би някой някъде ще ти разнася "мощите"... Понеже 99.9999....% нямат никакъв спомен за "себе", може сам да си разнасяш изсъхналите кокали и да не подозираш. Обаче пък после се сещам, че нямало минало настояще и бъдеще, всички НОРМАлници са НА КУП. Знам ли вече... Може да си се превърнал до тогава и в купчина вечно злато. Това е много полезно!  :blum1:
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен x_name41

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 281
Re: НЛО като наследство от нацистка Германия
« Отговор #3 -: Юни 11, 2023, 00:07:09 am »
линк към темата в англоезичния форум за алтернативна енергия
"מוזיקה מאריכה את החיים"

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27