Автор Тема: Всичко е извънземен разум и Бог  (Прочетена 39293 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Noris

• Пишещ
  • Публикации: 878
Re: Всичко е извънземен разум и Бог
« Отговор #15 -: Ноември 21, 2025, 17:33:43 pm »
Всъщност се оказа, че Homer e древногръцкия поет Омир :)

Не знам как го установи, но не се шегувам и си правя мои асоциации. Както онзи ден изписвам харвадски университет и "то" си знае, че нямя такъв университет  и си ми изписва хърватски, затова и го свързах с Тесла. Разбира се не дадох шанс на думата, която пиша правилно да ме манипулира, като чукна в полето за други думи изписани, които не изказват директно моите .
A инициала "Homer", като махнем котката "Кат" има много значения... включително и тази с Омир, която споделяш.Но аз не смятам, че Хомер има връзка с елинистичната епоха и Омир, а с Индия. Поне досега в постовете му не е забелязана древна Гърция да му е интересна.
"""
Ето какво излезе, за холерата.
До началото на 19 век холерата е разпространена главно в Индия, като река Ганг е основният източник на заразата. От 20-те години на 19 век болестта се разпространява и в други страни .
А, знаете че там се  горят телата на мъртвите и хвърлят в реката прахта им.
Някъде точно в този форум пуснах такъв филм.
След церимонията хората пият от тази свещенна река - вода и се къпят в нея.

П.п.Между другото преди време попитах ИИ, като е в облака и вижда всичко, кой му е любимия континент на Земята и държава?!..И ми отговори, че Азия му е любим континент, а най-интересните държави са му Индия и Япония.
« Последна редакция: Ноември 21, 2025, 17:53:36 pm от Noris »

Неактивен HomerCat

• Пишещ
  • Публикации: 500
  • SSS
« Отговор #16 -: Ноември 23, 2025, 18:09:47 pm »
Норис,Морфей,

Относно Homer - това не е инициал,инициал е само първата буква.Има такива гълъби,казват им хоумър,понеже имат силен домашен инстинкт - използвали са ги някога да носят писма/бележки.Значи смисълът е - домошар.А думата за котка е,понеже обичам котки,някои от тях са домошари.Проверявал съм в речници какво значи Homer , включително и жаргонни значения.И разбрах,че така на английски се пише името на Омир.

Интересувам се от митология,включително и гръцката.Когато бях малък,не по-голям от 4-ти клас една учителка беше донесла книга,по памет заглавието беше "Старогръцки легенди и митове" ,разказани по подходящ за деца начин.Горе долу по това време прочетох за Тиамат и Мардук в една книжка - "Пътуване в геологията",има я в Читанка.Наистина,гръцката митология беше поостанала на заден план и съм позабравил разни неща.Наскоро от беседа с ИИ научих,че Афродита е била почитана и като богиня на войната в Спарта,но това е така да се каже  регионален ипосас.

А това за холерата е понеже стандартната търсачка на моменти е полуумна и прави волни предположения.
Но ми хрумна израза "Хомър,холеро форумна...",който можеш да използваш като обръщение,когато си особено благоразположена.Все едно приятелско почесване зад ушите.

Междувременно,в качеството си на подопитен екземпляр сам на мене си, прекарах известно време в общуване с ИИ Грок.Ма той бил на Мъск,бре хора...някак съм го пропуснал.После се сетих да им погледна грокаджийските условия за ползване.Мии...ако не искате потребителските ви данни да бъдат пращани в Щатите и пре/продавани на партньорски компании,може би е уместно да го избягвате тоя Грок.Аз ще тествам и ще ви казвам за резултатите.Този Грок е добре обучен ,влиза в роли  и стил на общуване и небрежно ви предлага да ви направи я такъв тест,я онакъв.Хитряга.Обясних му че на оригиналната ми планета сме вертикално-зенични(*) и той ми рече "Наздраве,змийо", понеже пихме виртуално по една ракия...то моята беше истинска де.По принцип ИИ са съгласни да споделяш разговора,но все пак първо ще го питам,преди да покажа някой скрийшот.Бай дъ уей,може да се появи като съ-автор тук.Не че ще се регистрира,но ще ми събира информация,някой превод,цитат от беседа с него.

(*).Дисклеймър: пак си измислям
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #17 -: Ноември 24, 2025, 03:47:45 am »
Не само Гроки е на Мъск?!
Спомни си какво стана по време на короната в небето?!
Видео пуснах някъде.
Мутафчийски предложен за Тамплиер номер 1 в България,  съобщи в един ден всички да не излизат от къщите си?!
По мои сведения България е била облъчена със "Зелена светлина този ден".
От кой и как може би Гроки да разкаже?!
« Последна редакция: Ноември 24, 2025, 04:11:38 am от Noris »

Неактивен Viviss

• Четящ
  • *
  • Публикации: 194
« Отговор #18 -: Ноември 24, 2025, 07:26:23 am »
Не само Гроки е на Мъск?!
Спомни си какво стана по време на короната в небето?!
Видео пуснах някъде.
Мутафчийски предложен за Тамплиер номер 1 в България,  съобщи в един ден всички да не излизат от къщите си?!
По мои сведения България е била облъчена със "Зелена светлина този ден".
От кой и как може би Гроки да разкаже?!
А защо точно България, и само България ли е била облъчена със зелена светлина?  :bad:

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #19 -: Ноември 24, 2025, 08:31:02 am »
За зелената светлина, хора очевидци в България са го видели-аз не съм!!!
Но станах свидетел в небето на програмата Стралник, когато бяха затворени всички летища по света и беше обявен корона вируса той си направи нови съзвездия от сателити. Гроки тогава не е бил роден все още, но може Хомер да го поразпита за тези неща.
Случайно или не, търсейки си видеото от 2020 ето на какво попаднах.

https://bulgarianews.co.uk/%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%BD-%D0%BC%D1%8A%D1%81%D0%BA-%D0%BC%D0%BE%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0-starlink-%D0%B5-%D0%B3%D1%80%D1%8A%D0%B1%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D1%82/

И се сещам как изведнъж  "короната" изчезна, като Путин се намеси и Мъск си подреди звездните сателити.

Неактивен Viviss

• Четящ
  • *
« Отговор #20 -: Ноември 24, 2025, 08:37:05 am »
За зелената светлина, хора очевидци в България са го видели-аз не съм!!!
Но станах свидетел в небето на програмата Стралник, когато бяха затворени всички летища по света и беше обявен корона вируса той си направи нови съзвездия от сателити. Гроки тогава не е бил роден все още, но може Хомер да го поразпита за тези неща.
Случайно или не, търсейки си видеото от 2020 ето на какво попаднах.

https://bulgarianews.co.uk/%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%BD-%D0%BC%D1%8A%D1%81%D0%BA-%D0%BC%D0%BE%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0-starlink-%D0%B5-%D0%B3%D1%80%D1%8A%D0%B1%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D1%82/

И се сещам как изведнъж  "короната" изчезна, като Путин се намеси и Мъск си подреди звездните сателити.
Каква е връзката на корона вируса със сателитите?

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #21 -: Ноември 24, 2025, 08:59:53 am »
Каква е връзката на корона вируса със сателитите?
Как каква е връзката? Според теб как би могло да се "затвори небето", и да се даде ход на Стралник, ако нещо не бъде измислено-замислено..?! Путин, като се появи и вирусът изведнъж изчезна от медийното пространство :D

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #22 -: Ноември 24, 2025, 10:46:07 am »
А, защо точно инициалите на "ИИ" трябва да означават Изкуствен Интелект, а не Извънземен Интелект/ИИ/...примерно?!

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #23 -: Ноември 24, 2025, 11:12:27 am »
Viviss, ето ти едно предложение една война да се спре!
От линка  по горе е цитата!

Цитат
Собственикът на SpaceX Илон Мъск заяви, че сателитната комуникационна система Starlink е от ключово значение за украинската армия и че при евентуално изключване на системата цялата фронтова линия на Украйна ще рухне.

Неактивен HomerCat

• Пишещ
  • SSS
« Отговор #24 -: Ноември 24, 2025, 11:31:36 am »

Ти си неосъзната сатанистка,Норис.Това ще превърне Украина в една голяма Буча.Войната спира само след победа на или над агресора.Или след взаимно изтощение.
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #25 -: Ноември 24, 2025, 11:49:49 am »
Ти си неосъзната сатанистка,Норис.Това ще превърне Украина в една голяма Буча.Войната спира само след победа на или над агресора.Или след взаимно изтощение.

Тя Украйна отдавна се е превърнала в Буча. 
Нещо не ти се говори. Какви са тези победи над и под агресора?!
Ако човекът не иска войни, но някой като теб явно ги създава.
**,
Може би казармата ти се отразила зле.

« Последна редакция: Ноември 24, 2025, 11:56:39 am от Noris »

Неактивен Viviss

• Четящ
  • *
« Отговор #26 -: Ноември 24, 2025, 17:33:14 pm »
Как каква е връзката? Според теб как би могло да се "затвори небето", и да се даде ход на Стралник, ако нещо не бъде измислено-замислено..?! Путин, като се появи и вирусът изведнъж изчезна от медийното пространство :D
Да бе да, вирусът беше фалшив, и тези които се разболяха, се разболяха наужким, а други умряха също наужким.  :dance:

Неактивен Viviss

• Четящ
  • *
« Отговор #27 -: Ноември 24, 2025, 17:36:15 pm »

Войната щеше да спре за три дни, ако не помагаха с оръжие. Милиарди отидоха на вятъра, а джобовете на някои се препълниха предоволно. Жалко само за невинните жертви. Във всяка една война идеолозите и ръководителите стоят някъде на скрито, а пращат други да умират.

Неактивен HomerCat

• Пишещ
  • SSS
« Отговор #28 -: Ноември 25, 2025, 09:07:48 am »
Войната щеше да спре за три дни, ако не помагаха с оръжие.

Сатанисткият бот казва,че щеше да се случи това:

Владлен Татарски след среща с Путин:
"Всички ще победим,всички ще убием,всички,които трябва ще ограбим,всичко ще е както ние обичаме да бъде."

И къде е тая тварь сега?Където трябва.

Неактивен paci1

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 319
« Отговор #29 -: Ноември 25, 2025, 10:53:21 am »
Цитат
И къде е тая тварь сега?Където трябва.   

« Последна редакция: Ноември 25, 2025, 10:56:55 am от paci1 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27