Автор Тема: Да погледнеш в човек  (Прочетена 455 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ConorNet

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 1
Да погледнеш в човек
« -: Декември 11, 2019, 22:20:43 pm »
Надявам се че съм избрал правилното място. Много искам да науча как може да се погледне в друг човек.

Очите са единствената видима част от нашия мозък. С помощта на някаква техника човек може да се научи да вижда другия в различни страни от неговия живот - социални, характер и т.н. Преди време бях при такъв психолог и като и показвах разни снимки на всякакви хора тя споменааше нещо за всеки. Въпроса ми е как става и дали на всеки му се отдава. По този начин може да се разбере дали един човек е заобиколен от приятели, дали има нещо любимо в живот.
Става дума за някакво прочитане на съзнанието през очите. Но как става нямам представа. Невролозите са нарекли очите прозорец към душата и може би това е вярно. Но как може да се прочете съзнанието на човек през очите. Има ли някаква древна техника за това или някакво обучение.

Може би от очите излиза някакво лъчение което с подходяща практика може да се разчете. Аз също мога да познавам хората по очите, но не мога да видя дали човек си угажда, с колко половинки е бил, дали живее в илюзия, дали му е приятно при хора, дали харесва нощните клубове и т.н.При това всичко беше без грешка. Нямам представа как става този метод и затова питам тук.


През 2018 излезе един филм на тема клониране наречен Реплики с Киану Рийвс. Главния герой е специалист невролог извличащ паметта ( разума ) на хора с милиметрова игла минаваща през около. Въпреки че филма е Sci-fi има доста истина в него.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27