Автор Тема: Когато бях Паралелна Инкарнация...  (Прочетена 2584 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 376
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Когато бях Паралелна Инкарнация...
« -: Октомври 26, 2019, 20:21:46 pm »
Здравейте.
Формално погледнато е неправилно изписването с главни букви на думи,които не са имена,но някак ми изглежда по-езотерично(самоирония,баце).
Сега ще се самоцитирам от темата си за М5 от бившия форум.
„Обичам този Inglorious моумънт,когато Величията започват да стават бивши(е,не и за правоверните си beLIEvers).
На този сайт Авторът разпръцкваше своето ЕГО,но май невротикът е омръзнал на сътрудниците си.“

И като стана реч за бивши неща,миналото дебне в килера на в настоящето,а и времето (може би) е енергия;един от аспектите на това,което аз наричам с думата „карма“ [което понятие в друга тема ще (се опитам да) обясня,използвайки диаграми със стрелкички и пр.]
Тук,под формата на по-лежерно изложение с някои картинки,отлежаващи ми отпреди и леко ъпдейтнати,ще представя некои съображения не само за М5,но и за самата концепция за „Висш“ Аз,която концепция,въпреки,че Авторът и религията му бяха донякъде „детронирани“,продължава да вършее (или жъне) в доста глави.

Прилагам това,което можах да запиша от сайта със славно начало и кармичен,бих казал,завършек.
Но точно заради начина,по който се развиха нещата,смятам че тези материали заслужават да бъдат припомнени,защото винаги ще има „нова реколта“ читатели.
Не се получи автоматичния превод,но  ползващите английски могат да видят дали няма да намерят нещо интересно в тези страници,записани благодарение на „Опера“ браузъра като pdf.За тези,които не знаят английски ще предложа текстовете в  docx формат (ама поо-нататък ще е),така че ако не ги мързи,да могат да си ги пуснат на гугълския онлайн преводач (този неуморен изкуствен полуинтелект).
Сега само един сегмент,публикуван от един от поддържащите сайта (тогава).Не си е написал името.
Но преди това да не пропусна следващата картинка.Линиите със стрелкичките са леко назъбени,защото намалих размера.
Думата "Ти" е за Теб,читателю,който и където и да си,ако се чувстваш паралелен,така да се каже.А София е само примерна локация.
Ей това му харесвам на тоя град,че не ми се налага да живея в него.*****

Жътвата

11 февруари 2016 г.

„Следният текст беше получен чрез нашата форма за контакт от имейл адрес, който никога не съм виждал досега. Бях силно развълнуван от него и почувствах, че трябва да споделя това с всички тук.“

„Много отдавна, в една далечна галактика...

...имаше една ферма за души, планета-затвор сред много (такива) ... и някои Архонти се нуждаеха от нови техники, за да пожънат някои непокорни души ...
Архонтите знаеха как да експлоатират мизерията и наивността, затова избраха едно същество и го подмамиха в астралните царства; те прожектираха илюзии за неговите пътувания и заблуди в сънищата му, докато накрая вече притежаваха ума му.

И така тази несигурна и лековерна душа отново беше под тежка манипулация и измама от тези Архонти / фермери на души / галактически паразити. Архонтите го използваха, за да създадат друга система от вярвания; изтънчен капан за души,сложно устройство за „пожънване“, необходимо за примамване на тези непокорни души.

Дойде Времето на реколтата (жътвата) ... Сред илюзиите и заблудите и усещайки интензивно блаженство и любов, избраникът и неговите последователи славно плуваха към челюстите на Архонтите.В своите умове избраникът и последователите му завършваха („дипломираха се от“) живота, но по този начин те бяха изядени и консумирани.

Защото в тази галактика всичко беше за консумиране ... или Архонтите мислеха така ...

Но другаде, в далечината, някои предпазливи същества наблюдаваха, далеч от блестящите светлини, далеч от златни шнурове,
засмукващи тунели, блестящи портали и величествени кораби над реки от тъга; и те все още са наясно с всички видове физически и астрални конструкции и жънещи устройства,създадени от тези Архонти.“

Източник:
http://m5gold.com/segments/the-harvest/


"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 376
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Когато бях Паралелна Инкарнация...
« Отговор #1 -: Октомври 26, 2019, 21:47:01 pm »


Линк за сваляне на записаните страници като пдф.

https://dox.abv.bg/download?id=4694c9c050
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 376
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Когато бях Паралелна Инкарнация...
« Отговор #2 -: Февруари 27, 2021, 22:53:01 pm »
Тази тема не е умряла - тя чака като ексхибиционист в градско паркче.
И ето - ръцете в джобовете на шлифера правят рязко движение встрани...

Дали има синхромистицизъм  - аз не претендирам да го разпознавам,но понякога се получават интересни съвпадения,от които си произвеждам свои субективни асоциации.Може и да е малка синхрония,която има смисъл като такава само за този,комуто се случва,в случая - на мен.

От известно време не бях посещавал блога на Дидо,понеже нямаше нови постове,но нали се каня да пиша за Матрицата (кой ли не е писал вече преди мен,излагам се като се бавя), рекох да  погледна натам.Исках да напиша „fade in dark“ с търсене за картинки,защото от картинки понякога си намирам интересни сайтове и клипове.Сега го пробвах пак,имам чувството,че ми се сбърква паметта.Сега от „fade“ ми излизат предимно снимки на подстрижки.А вчера попаднах на картинка от един клип,от който темата се активира.Или съм написал „fading“?

Както и да е,клипът се намира като въведете в търсачката на ютубето името му:  Alle Farben & ILIRA - Fading [Official Video]
Значи,разгледах за снимки на певицата и си записах две,че ми се видяха евентуално подходящи за тукашните ми колажи.

И после прочетох „Луд под прикритие“ от блога на Дидо.Тази история предизвика у мен полъх на дежа-вю,основано върху спомени от реален опит/преживяване.В моя случай психиатричното отделение беше военно,по времето на социализма.
Тогава не пушех,но от нямане какво да се прави реших да пробвам.Винаги се намират пациенти,които да споделят с теб своите димящи пръчици.След няколко опита изгубих интерес,пропуших години по-късно.
.....

Но да не се отклонявам.Всъщност,след прочитането на поста на Дидо,спонтанно ми потече вдъхновението,резултат от което са двете картинки,които са прикачени файлове.Третата,с блондинката в червено,направих преди десетина дена.Сега да видим дали ще се получи качването,че миналия път уж качих три,а излезе само една.И ако не спре тока,че се изви вятър.

(А като гледах кучето от клипа ми хрумнаха две изречения,не знам кое от тях е по-близо до истината:
1.Животните,на които не им провърви в живота,се прераждат като хора.
2.Животните,неволно уцелили посоката за изход от Матрицата,се прераждат като хора.
или пък това:  3.От една над-дуална перспектива и двете съществуват еднакво верни, без противоречие помежду им.)

ПостСкриптум:
Тук съм малко ироничен може би,но Матрицата най обича(*) тръгналите да излизат.Не ми вервайте,опитайте,сдобийте се с личен опит.

(*). Обича,в смисъл така,както вие обичате пържени картофки,примерно.

П.С.2:
За мен блога на Дидо е едно от важните места,където човек би могъл да намери нещо,което да му е полезно,дори без да споделя паралелната концепция.

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27