Автор Тема: Когато бях Паралелна Инкарнация...  (Прочетена 562 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен HomerCat

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 126
Когато бях Паралелна Инкарнация...
« -: Октомври 26, 2019, 20:21:46 pm »
Здравейте.
Формално погледнато е неправилно изписването с главни букви на думи,които не са имена,но някак ми изглежда по-езотерично(самоирония,баце).
Сега ще се самоцитирам от темата си за М5 от бившия форум.
„Обичам този Inglorious моумънт,когато Величията започват да стават бивши(е,не и за правоверните си beLIEvers).
На този сайт Авторът разпръцкваше своето ЕГО,но май невротикът е омръзнал на сътрудниците си.“

И като стана реч за бивши неща,миналото дебне в килера на в настоящето,а и времето (може би) е енергия;един от аспектите на това,което аз наричам с думата „карма“ [което понятие в друга тема ще (се опитам да) обясня,използвайки диаграми със стрелкички и пр.]
Тук,под формата на по-лежерно изложение с някои картинки,отлежаващи ми отпреди и леко ъпдейтнати,ще представя некои съображения не само за М5,но и за самата концепция за „Висш“ Аз,която концепция,въпреки,че Авторът и религията му бяха донякъде „детронирани“,продължава да вършее (или жъне) в доста глави.

Прилагам това,което можах да запиша от сайта със славно начало и кармичен,бих казал,завършек.
Но точно заради начина,по който се развиха нещата,смятам че тези материали заслужават да бъдат припомнени,защото винаги ще има „нова реколта“ читатели.
Не се получи автоматичния превод,но  ползващите английски могат да видят дали няма да намерят нещо интересно в тези страници,записани благодарение на „Опера“ браузъра като pdf.За тези,които не знаят английски ще предложа текстовете в  docx формат (ама поо-нататък ще е),така че ако не ги мързи,да могат да си ги пуснат на гугълския онлайн преводач (този неуморен изкуствен полуинтелект).
Сега само един сегмент,публикуван от един от поддържащите сайта (тогава).Не си е написал името.
Но преди това да не пропусна следващата картинка.Линиите със стрелкичките са леко назъбени,защото намалих размера.
Думата "Ти" е за Теб,читателю,който и където и да си,ако се чувстваш паралелен,така да се каже.А София е само примерна локация.
Ей това му харесвам на тоя град,че не ми се налага да живея в него.*****

Жътвата

11 февруари 2016 г.

„Следният текст беше получен чрез нашата форма за контакт от имейл адрес, който никога не съм виждал досега. Бях силно развълнуван от него и почувствах, че трябва да споделя това с всички тук.“

„Много отдавна, в една далечна галактика...

...имаше една ферма за души, планета-затвор сред много (такива) ... и някои Архонти се нуждаеха от нови техники, за да пожънат някои непокорни души ...
Архонтите знаеха как да експлоатират мизерията и наивността, затова избраха едно същество и го подмамиха в астралните царства; те прожектираха илюзии за неговите пътувания и заблуди в сънищата му, докато накрая вече притежаваха ума му.

И така тази несигурна и лековерна душа отново беше под тежка манипулация и измама от тези Архонти / фермери на души / галактически паразити. Архонтите го използваха, за да създадат друга система от вярвания; изтънчен капан за души,сложно устройство за „пожънване“, необходимо за примамване на тези непокорни души.

Дойде Времето на реколтата (жътвата) ... Сред илюзиите и заблудите и усещайки интензивно блаженство и любов, избраникът и неговите последователи славно плуваха към челюстите на Архонтите.В своите умове избраникът и последователите му завършваха („дипломираха се от“) живота, но по този начин те бяха изядени и консумирани.

Защото в тази галактика всичко беше за консумиране ... или Архонтите мислеха така ...

Но другаде, в далечината, някои предпазливи същества наблюдаваха, далеч от блестящите светлини, далеч от златни шнурове,
засмукващи тунели, блестящи портали и величествени кораби над реки от тъга; и те все още са наясно с всички видове физически и астрални конструкции и жънещи устройства,създадени от тези Архонти.“

Източник:
http://m5gold.com/segments/the-harvest/


"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 126
Re: Когато бях Паралелна Инкарнация...
« Отговор #1 -: Октомври 26, 2019, 21:47:01 pm »


Линк за сваляне на записаните страници като пдф.

https://dox.abv.bg/download?id=4694c9c050
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27