Автор Тема: Из " Ниво на планетарна секретност или операция разкриване"  (Прочетена 4419 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен meander

 • Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 407
 • Мухата влиза само в отворена уста.
 :D
Цитат
Интересно, българите не ги споменават никъде в писанията си. Руснаците били избраните. Май бая маймуни станаха на клона?
Остай ся ще трябва да се разберат с евреите кой е по богоизбран.Ма то и там са евреи но щото са на наша територия са имат с предимство.
Ма друг път.Да видим колко ще устискат енергийно,а и те имат голям борч към нас.А да се правиш на някой и да си някой има балкан разлика.А на Земята само ние имаме дух,както личен,така и народен.А духа е само истината.  :writer:
Ще поживеем и ще видим.
 :hi:
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 373
Цитат
Голямата мечка е "проекция" на пловдивските тепета, дето си скъсаха гъза да ги бутат и да правят павета от тях. Мамицата им мръсна слугинска!
Та баш тепетата са камъните, дето Гал/Норис/Мила ме питат. Пирамидални структури/технологии на оригиналната "управленска" матрица на Живота.   

Самата технология е геомантна и се свързва с  камъните на Шива. За съзвездието има много легенди и митове, но това което официално се знае по моя информация е , че  се смята за града на Бога. И тайните му са свързани с целия универсум и управлението на Земята. Във ведите 7 риши

Цитат
Сапартиши (от санскрит : सप्तर्षि saptarṣi , санскрит dvigu, означаващ седем мъдреци) са седемте риши, които са възхвалявани на много места във ведите и индуската литература. Ведическите самхита никога не изброяват тези риши по име, макар че по-късно ведическите текстове, като Брахманите и Упанишадите, го правят. Те се разглеждат във Ведите като патриарси на ведическата религия .

Най-ранният списък на седемте риши е даден от Jaiminiya Brahmana 2.218-221: Agastya, Atri, Bhardwaja , Gautam , Jamadagni, Vasistha и Vishvamitra, последвани от Brihadaranyaka Upanisad 2.2.6 с малко по-различен списък: Gautama и Bharadvaja, Visvamitra и Jamadagni, Васища и Кашяпа и Атри , Бригю . Закъснялото Гопата Брахмана 1.2.8 има Васища, Вишвамитра, Джамаджани, Гаутама, Бхарадвая, Гунгу, Агастя, Бхригу и Кашиапа. 

В митологията на гърците, китайците , римляните, българите
Цитат
Митология
За българите Голямата мечка представлява волска кола, на която се виждат колелата, воловете и вълк, който напада воловете.[1]

За древните гърци Голямата мечка представлява нимфата Калисто от свитата на богиня Артемида. Според мита Зевс се влюбил в Калисто и тя родила неговото дете, наречено Аркас. Тогава ядосаната жена на Зевс - Хера, я превръща в мечка. Един ден Аркас обикалял горите и случайно срещнал мечката, която го поздравила като се изправила на задните си крака. Той си помислил, че ще го нападне и се приготвил да я убие. Тогава Зевс, който видял всичко, ги хванал и ги хвърлил на небето, където те все още обикалят близо един до друг като съзвездията Голяма мечка и Воловар.

По-късно англичаните смятат, че Голямата мечка е колесницата на крал Артур. Обиколката на съзвездието около полюса представлява Кръглата маса. Според легендата крал Артур спи със своите рицари в една пещера и един ден ще се завърне, за да спаси страната си в труден момент.

В древен Китай седемте основни звезди от Голямата мечка се свързват с небесния дворец на бога на дълголетието или рая на безсмъртните. Звездата Сириус, или Небесния Вълк, охранява двореца. Днес Сириус остава извън съзвездието.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
В " Откровението на Йоан " се говори за седемте звезди, които синът човешки държеше в ръцете си.
След, което се казва че ще бъдат пометени цели съзвездия и народи.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Има седем магически  геомантни места, свързани със седемте камъка на Шива и на това съзвездие. Това са
Рим, Йерусалим, Мека, Палестина, Варанаси - Индия ( https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B8), Краков.

Седмия се смята Шамбала.( Седем града, изградени на седем хълма)

'''''''''''''''''''''

А има ли някой информация за камъкът в Краков?   :D ....сега се нарича Чакрам, и  се намира във Вавел между Катедралата и замъка в подземния параклис "Св. Гереон" и има общо с геомантната технология под паветата в Пловдив, защото Пловдив е на седем хълма и е бил централна част през управлението на Римската Империя .

« Последна редакция: Юни 19, 2018, 17:14:28 pm от Noris »

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 373
:DМммне.
Норис и  Мила.Но тъй като имам призовавания от две жени в тандем ги деля на Гал и Мила,ма не знам зад колко ника се крие/ят.
 :hi:
Виж, какво меандре спри да  ме бъркаш с когото и да било! Не съм и Мила. Обменяла съм информация с нея, но в момента Тя самата е под властта на един "лъжлив демон" - Данте Сантори, който не спира да цитира. Така, че Тя не е Тя. Този същия Сантори, няма адекватни отговори на въпросите й. Има обаче солидна Банкова сметка (Сантори) и богиня секретарка, която й отговаря  :D,

"форум", не го гледай, че допуска тази информация - гледа им сеира, след като сам им я прати  :D

http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=376.0#msg2403

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
51 Отговора
25957 Прегледи
Последна публикация Април 17, 2012, 03:16:48 am
от Hacko
1 Отговора
4135 Прегледи
Последна публикация Октомври 25, 2008, 23:31:38 pm
от Peacekeeper
7 Отговора
5952 Прегледи
Последна публикация Юли 10, 2009, 02:21:19 am
от Peacekeeper
0 Отговора
2591 Прегледи
Последна публикация Февруари 05, 2010, 12:42:15 pm
от Astronomer
4 Отговора
3548 Прегледи
Последна публикация Октомври 04, 2010, 21:53:13 pm
от Unlock_the_Light

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27