Автор Тема: Из " Ниво на планетарна секретност или операция разкриване"  (Прочетена 5351 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 294
Мотивът ми да ви занимавам с подобна тема е интересът ми към древната история на Земята.
Автора на текста от цитата е Фьодор Шкруднев, доколкото разбрах бивш офицер от флота, и по-точно командир на атомна подводница, близък на Левашов и член на Руското Научно Технологично Общество(РНТО). Има и личен сайт, където са предоставени за четене или сваляне няколко негови книги.
https://shkrudnev.com/index.php/home/pustota
Какво ми направи впечатление всъщност. В трудовете му се споменава за събитие от преди 18000 години, свързано с инвазия от същества, които той определя като паяци(паразитна цивилизация). Тук правя леко намигване към Норис. Целта им е да овладеят човешките тела, като създават техни копия в които да живеят. Подробности сме обсъждали на едно друго място, но предполагам дискусията би могла да продължи и тук. Ето и самият цитат:

Цитат
        Поробването на планетата Земя

Преди 18300 години се осъществи поробването на планетата Земя от силите на останалата звездна флота от интервенционисти. Всички структури за поддръжка на живота на мозъка на планетата бяха унищожени и той загуби потенциалите до ниво от 3%, което впоследствие доведе до елиминирането на всички жители на Земята за кратко време.
Същевременно възникнаха следните събития:

унищожаване на истинските Земни управленски комплекси, разположени на повърхността;
формиране на райски места за съществуването на интервенционистите; унищожаването на системите за подпомагане на живота на Марс;
изключване на системите за подпомагане на живота на други планети; формирането на система от спътници около планетите;
началото на промяната в структурите на заловените планети.

Мозъкът на Земята преди атаката имаше 512 октави. Атакуващите планетарни нашественици имаха мозък от 224 октави. Впоследствие, поради редица причини за несъвместимост в новите условия на Земята, този мозък на интервенционистите до 66 октави беше унищожен. Останалите структури на Земята успяха да съхранят за кратко време мозък с 57 октави (главно в екваториалната полоса). При по-нататъшно намаляване на нивото му, населението намаля с 67-68% и останаха само около 2 милиона души, които впоследствие също изчезнаха.
Комплексът от Пасха, като един от основните родни ескортни комплекси (разположен под остров Пасха при h = -12450 м), беше напълно изключен. След извършването на редица програмни процеси от интервенционистите, Човекът се превърна в някакво биологично същество, което не притежаваше предишната независимост на мозъка. Това е основната информация, която дава възможност да се разбере какво се е случило по-късно, до наши дни.
Каква е връзката на тази програма със Слънцето, Луната и спътниците на планетите, каква роля играе в цялостното развитие на цивилизацията на хората и развитието на съзнанието на индивида и обществото, по-специално?
Тази връзка, от техническа гледна точка, е ОПРЕДЕЛЕН комплект от сформирани "комуникационни тръби" между Земята, от една страна, и Луната, Слънцето и Сателитите на планетите, от друга. С помощта на такива комуникационни тръби цялата информация се предаваше от генерираните и управленските Комплекси на интервентската система, разположени извън Земята, към комплексите от същата Система за управление, разположени на Земята. Тази програмна информация съдържа всичко необходимо за управление на цялостното развитие на вменената цивилизация на концептуално ниво.
На първо място, чрез тази връзка бе предопределено принудителното удържане на действията на хората в състояние на тяхното материално използване за всички програмни процеси, контролирани от Интервентната система, а съответно, и постепенното проактивно развитие на индивидуалното и общественото съзнание пред всяка историческа събирателна стъпка. С помощта на тази информация се осъществяваше управлението на концептуално ниво на всички процеси от съществуване на енергиите като цяло в промененото им конструктивно състояние. Осъществява се контрол и се образува защита, за да се предотвратят конструктивни промени в енергийните мрежи от страна на истинските комплекси на Земята, задържането на тези комплекси в "затворено" състояние и т.н.
На Земята съществуваше население, което се различаваше в биологията. Затова беше решено да се унищожи мозъкът на Земята и да се трансплантира Мозъкът на Паяците в човека (биологична структура).
През последните 4000 години Суперсистемата-интервент16 чрез модифицирана система от заобикалящи структури извършва огромен брой програмни процеси (включително с всички системи за подпомагане на живота, биоцентровете на Земята, създаващи и поддръжащи човека) и директно със самия човек.
За тези цели интервенционистите въведоха Програмата "Енергобиогенезис на плътската клетка", която придоби по-голям капацитет в усилените опити за създаване на хора (като подобие на прото-Човека), защото ПЛЪТТА от паяците (които бяха нашествениците) НЕ Е СЪВЪРШЕНА и е неприемлива за "вход в Йерархията на развитието на цивилизацията към разумна ориентация "(както и конструкцията на мозъка им). Това в крайна сметка стана една от причините за прекратяването на такъв експеримент и началото на процеса на връщане към първоначалната "точка", което всъщност се случва днес пред нашите очи. Кой и как го разбира - това е вторично. Първичното е това, че се случва и никой и нищо не може да спре процеса.

Автор: Фёдор Дмитриевич Шкруднев
         
http://budha2.blog.bg/drugi/2017/11/19/nivo-na-planetarna-sekretnost-ili-quot-operaciia-razkrivane-.1578644Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 429
Цитат
Автора на текста от цитата е Фьодор Шкруднев, доколкото разбрах бивш офицер от флота, и по-точно командир на атомна подводница, близък на Левашов

Виж този филм на Левашов - " За живота след смъртта "


пуснах го навремето в темата :

"Изгаряне на тялото или погребване "


http://xcombg.net/index.php?topic=337.0

( С някой неща, около съня във филма, които обяснява Левашов  не съм съгласна! С други - Да!)

Паяците ги няма. Щайнер е първия, който споменава за тях, повлиян от теософите и най-вече Блаватска.
 А,  Левашов е черпил информация от семейство Ръорих , те от Блаватска, а тя от махатмите в Индия - те от Деветимата посветени - и накрая Змията.
И пак стигаме до началото.

 


Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 294
Всъщност има преведени доста неща от една от книгите на Шкруднев, и препоръчвам, ако разбира се има заинтересовани, да се четат в долуописаният(хронологичен)ред:

1. Ниво на планетарна секретност, или операция "Разкритие".
2. Лабораторната работа на паяците.
3. Основи на строежа на материалният свят, и на формирането на мозъчните генотипи.
4. Основни функции на атмосферните слоеве, и формирането съзнанието на хората.
5. Съзнателното познание на непознатото.

Достъпно за четене тук :
http://neonula.blogspot.com/2017/10/1_30.html
Днес, между другото има в наличност продължение на преводите от точка 5. Явно блогърът не е от мързеливите.

П.п. Норис, благодаря за линка към видеото, само че не ми стана съвсем ясно каква е връзката му с темата? Гледал съм го отдавна, тия неща вече ги знаем. Наскоро "мярнах" един паяк, който ми скочи в гръб от тъмното, така че явно още са в наличност. Сещаш се за какво и къде намеквам.
За да съм напълно честен, открих доста препратки към неща, които сме обсъждали на едно друго място и си отговорих на доста "висящи" за мен лично въпроси.
Има и неща, за които авторът умишлено мълчи или не е съвсем наясно, но в предвид че инфото е във вид на книга и минава през издадетлство, му влизам в положението.
Струва ми се темата е от "ресора" на Меандър, така че ако желае, ще се радвам да  се включи.
Хей, Норис, ти си ми любимка, така че включи се и ти. Не бих желал да се чувстваш пренебрегната. :empathy:

п.п2
И за да не съм голословен, ще се опитам да извадя ключови цитати от контекста в преводите, които ме провокираха да направя препратки към темите, обсъждани "на едно друго място". :writer:

« Последна редакция: Юни 13, 2018, 11:58:35 am от paci1 »

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 294
Ето и самите цитати, извадени от контекста:

Цитат
     Земята е изкуствено създадено (в рамките на 10 милиарда години) образувание, за да се гарантира съществуването и развитието на живота. Клетката (животът) също е изкуствено създадено образувание, чието съществуване се определя от тактовете на Земята. Земята има свои "компютри" и Комплекси, които съставят Системата за Управление на Земята (СУЗ). На свой ред, СУЗ взаимодейства с висшата йерархия на Вселената.


Но защо да се изпълни работа, с която природата може лесно да се справи при подходящите условия на зараждане на живота? Вероятно с Вселената "се е случило нещо" и след това е било възможно да се започне "нов експеримент", като се вземе предвид знанието "за естеството на процесите на формиране на материята", което са успели да организират по-развитите цивилизации.

Светлината имаше 80 октави (сегашното осветление с участието на Слънцето има 48 октави), гравитацията беше 5,82 м / сек (това променило фундаментално подреждането на живота на човека, метаболитните процеси на организма му и много други неща в състоянията на заобикалящата го действителност).

Преди шест милиона години от друго пространство, на това място в нашата Вселена, което сега възприемаме като Голямата мечка, се появи система от група звезди от цивилизацията на Ебрите.
Ебрите са ЕВОЛЮЦИЯТА на протеиновия РАЗУМ.

Освен това на местните планети, които преди това представляваха заедно със Земята единен междупланетен клъстерен комплекс, на когото сега астрономите дадоха условното определение "Парадът на планетите", имаше подпомагащ и допълващ набор от управляващи комплекси и обекти, представляващи единен Моделен клъстърен комплекс на Земята за нейното развитие на всички предстоящи осем етапа на развитие на цивилизацията.
Именно поради тази причина те (интервенционистите) се нуждаеха от планета като Земята. Въздействайки й свързано чрез всичките си привнесени технологични и енергийни възможности, те биха могли да създадат под себе си и за себе си приемливи условия за своето програмно съществуване, паразитизирайки уловените конструктивни и енергийни възможности на Земята и нейния комплексен Модел (общо 12 планети без Фаетон). Поради това интервенсткият удар е бил нанесен върху целия комплексен Модел. Но след такова завземане започва общ процес на самоусъвършенстване, и то не само на Земята, т.е., преустройство на всичко и навсякъде.

Слънцето е планета, монтирана в нашата система (заедно с Луната), диаметърът на Слънцето е приблизително равен на диаметъра на Земята. Нашето Светило (Ярило) беше загасено и заменено от Слънцето, което имаше атмосфера с дебелина около 2000 км, състояща се от смес от кислород и хлор. Слънцето вътре е кухо, живот там има само вътре (като в черупка). Там има всичко необходимо, за да се поддържа животът, който нашествениците искаха да създадат навсякъде в нашата Система.

Особен интерес представлява Луната. Това е Програмният генератор (до 88 октави). Вътре в Луната има мощни комплекси. Луминесценцията на Луната е налагането на емисиите на собствените й комплекси с 128 октави, определени от Слънцето.
Програмният генератор използва:
Колайдерите на Земята, тактовият интервал се комбинира с 128 октави; създадените решетки на Земята;

На Луната човекът НЕ Е БИЛ и не може да бъде в СВОЯ физически вид.

Преди 19304г. интервенционистите започнаха и направиха следното:
всички планети са напълно поробени и целият живот е унищожен, а техните души (неинерционни енергийни същности) са заловени в плен;
края на поробването на звездната система на планетата Земя;
планетите на Земната система бяха заобиколени от спътници като "конвой";
започна движение към съзвездието Голяма Мечка.
От първата контактна агресивна инвазия в продължение на 1040 години всички планети бяха напълно завзети (завземането приключи през 17914 г. пр.н.е.). Самото завземане е условно, тъй като всички основни комплекси на планетите от Клъстерния междупланетарния комплекс на Земята са били изключени преди поробването, а без да познават структурите на тяхното изграждане и при условия на по-ниски нива на познание, атакуващите просто са свързвали всички планети с гравитационни тръби (по-нататък и с комуникационни тръби). Включили вменени базови генериращи честоти на радиационната защита на Слънцето, заобиколили планетите чрез "спътници" (като охранителен конвой) и се преместили към Голямата мечка, за да достигнат зоната на активния й обхват. Но по пътя на движението бе решено да не губят време и да извършват възможни процеси на промяна в своя полза ...

Една от най-важните промени на Земята е промяната в основата на формиране на пространства от додекаедрената до кубичната основа за изграждането на енергийни мрежи. Въведената кубична енергийна мрежа, която обгражда всички предишни състояния и структури на енергията, промени и ограничи състоянието на материалния свят на Земята до ниво, приемливо само за чуждестранните контролни системи, промени всички условия на околната среда, включително атмосферата, водата, цялата биосфера и т.н. Сега този процес продължава.

Както казах, нашето Светило (Ярило) беше загасено и заменено от Слънцето. Всички планети са "вързани" със Слънцето с комуникационни тръби. Привичните идеи на хората за материалния свят не позволяват веднага правилно да възприемат думата "изгасено". Възниква асоциацията, че нещо се е случило с нашето Слънце. Избухна ли? Превърна се в неутронна звезда? Беше откраднато и погълнато от крокодил, както в стихотворението на К. И. Чуковски? Ако възникне експлозия, цялата планетарна система ще загине. Трансформацията в неутронна звезда не се случва бързо и гравитационните сили на такова масивно тяло просто ще унищожат съществуващата атмосфера на всички планети. Дори приближаването на известната Планета Х през 2003 г. заплашваше цялата Слънчева система. Остава последната опция: "Светило" наричаха системата на истинската светлина, която създава решетка на атмосферата, когато фазата на светлинния импулс е настроена на 0. На скоростта на префазировката влияят параметрите на светлината, цветовия спектър, яркостта, плътността на потока, кода на планетата (за Земята е 512) и разстоянието от светлината. Октавите на местните СУЗ бяха занижени, а тъй като много от важните системи за управление на Земята бяха заловени от интервенционистите, те трябваше да бъдат прекъснати.

Да се върнем към казаното по-горе: Слънцето е планета, монтирана в нашата система (заедно с Луната), диаметърът на Слънцето е приблизително равен на диаметъра на Земята. То имаше атмосфера с дебелина около 2000 км, състояща се от смес от кислород и хлор. Слънцето вътре е кухо, животът му е само вътре (като в черупка). Там има всичко необходимо, за да се запази животът, който пришълците искаха да направят навсякъде в нашата система. Освен това беше необходимо да се попълнят запасите, които преди нападението бяха на сателитите. Поради изпомпването на енергия от Земята, новата атмосфера на Слънцето се е увеличила с повече от 100 пъти (диаметър 1392000 км).


Слънцето има честотен преобразувател. Получавайки енергия на 49 октави, те го превръщат в 53,375, поддържайки радиационната решетка. Температурата на повърхността на самото Слънце не надвишава 200 ° С. 49 октави бяха изпомпани от Земята (полярните сияния) с помощта на специални обекти на Земята.
Слънцето е гравито-магнито-електрически генератор на движението на цялата слънчева система. Слънцето е тактов генератор на движението и този генератор е свързан със системите за поддържане на живота на всяка планета. И не слушайте професора от Хидрометеорологичния център, че циклонът (антициклонът) е причинен от температурата. Тази локална ПРОМЯНА на електрическите параметри на мрежата на Хартман привежда в движение  макроструктурата (атмосферата).

Както показват изчисленията, пирамидите са установени като контролни системи по пътеките на силовите линии на земните комплекси. Рамките на пирамидите в Еквадор сочат към звездата Бенеташ от Голямата мечка. Всички пирамиди са построени не на произволно избрано място и, разбира се, не са правени с изчисления върху пясъка. Точността на изчисляването на някои константи е до 124 знака (определена чрез косвени изчисления, когато съотношенията на размерите водят до константа) СЛЕД запетаята.

 По време на пребиваването си на Земята Ебрите (шумерите, догоните и др.) са блокирали системите за подпомагане на живота на Земята, като поставят на пътищата за преминаване на силовите системи КОНТРОЛНИ СИСТЕМИ, за да предотвратят тяхното използване.
Шестото заключение. За да контролират движението на Земята в определена посока, ебрите използваха собствените си структури и обекти, като им осигуриха изкуствени контролни структури под формата на пирамида на Хеопс.
Под сфинкса има затворени една в друга 9 кристални вази (от теориите).
Музей на Изтока (Ташкент): 9 топки, вложени една в друга. Топките не са изключени, всички са видими.

Още когато Земята беше създадена, бяха положени 8640000 меридиана (в науката те се наричат магнитни меридиани), дълбочина - около 1000 метра. Това са енергийни кабели. Бяха измерени само нискооктавни честоти (под 42 октави). Но тези меридиани са проводници и на високи октави, няма прибори за измерване на силата им, но последиците от тяхното присъствие се появяват. В допълнение към меридианите има и спирала, във възлите между меридиан и спирала се формират възлите на Хартман, Кюри, Рентген. Възлите на Кюри са възли на повишено напрежение. Ако терминалът е поставен над такава възлова точка, тогава потенциалът на решетката на атмосферата ще се увеличи в определен радиус. Ако добавите малко повече "миризма" (запалите свещи), тогава човешкият мозък може да получи нещо от атмосферата, например НОВО ПОЗНАНИЕ. Има и обратен ефект - мозъкът да се изчисти от цялата информация.

Всички съществуващи църкви не са изградени случайно. Контролната система е пирамида, чийто връх е църквата. Местоположението на църквата не е случайно - върхът (острието на купола) съвпада точно с оста на пирамидата.
Това важи както за православните църкви, така и за католическите катедрали и минарета (джамии).
Църквата е двойно действаща помпа. При четене на информация (по празници) стрелката е надолу (одухотворението напуска църквата). При запис на информация стрелката е нагоре - запис с изхвърляне през острието на боклука и стара информация (светещи облаци над църквата при голямо събиране на хора). Хората излизат с нова информация и пристъпват към изпълнението на това, което е написано. Всички празници и всичките дни за снемане на информация са разписани и пуснати в обръщение за подвеждане към божествените и свещени събития. Информацията най-напред получават служителите на църквата, поради което изборът на духовенството не е случаен. Тъй като информацията идва чрез църквата, тя се смята за основата на всичко - и морал, и наука, и всичко, което е предписано от програмата. Формата на купола е луковица, а конусът също не е случаен. Ако под него няма нещо, което да прекъсва връзката, формата на луковицата или конуса улеснява изтеглянето на потенциала от всички присъстващи.

Така че църквата е терминал не само за получаване на Програмна информация, но и за почистване на мозъка от натрупаните боклуци. В синагогите се използват концентратори - свещи, но боклука остава в мозъка. Този боклук може да е причина за много заболявания (това разбиране ще бъде от полза за читателя в бъдеще за познанието). Между другото, в прилични ресторанти (а в Западна Европа и в къщи) по време на обяд се палят свещи (за красота). Реалната цел на свещите е да увеличат потенциала на решетката, при което процесът на храносмилането се подобрява. Същите свещи се използват от всички магьосници, магове, знахари. Свещите трябва да бъдат направени само от парафин, продукт от нефт. Този продукт съдържа сяра, чиито честоти са основни в атмосферата.
За "златния милиард" системата за управление РАЗРАБОТИ реинкарнацията, или "Христос", т.е. вечният живот на създадения мозък: прераждането, във връзка с началния процес на "внасяне на ред във всичко и всеки, както преди инвазията" - премахнат от 2000-та г. - в църквата процесът се нарича Антихрист и самата църква става БЕЗПОЛЕЗНА, което вече се наблюдава от пръв поглед.


     

Следва продължение.

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 429
Цитат
всички планети са напълно поробени и целият живот е унищожен, а техните души (неинерционни енергийни същности) са заловени в плен;
края на поробването на звездната система на планетата Земя;
планетите на Земната система бяха заобиколени от спътници като "конвой";
започна движение към съзвездието Голяма Мечка.

Добре паци, има вярна информация, от това, което пускаш и си мисля, че една душа може да бъде заловена именно на определена честота или октава. Или тялото да бъде управлявано на тази честота.
 
Ето в тази тема по отдолу , описах  среща с такива души в плен в ОС  и получих Бан  -( имам и с реални такива "тела" среща, с души в плен, без да съм в ОС (осъзнато сънуване).. ) :

https://www.otizvora.com/forum/index.php?PHPSESSID=3aa40b727da1a0c969f2165f09b4134f&topic=1652.0

Всъщност, защо се включвам?  Има ли информация Фьодор Шкруднев, за трите камъка и звездата по средата в съзвездието Голямата мечка?« Последна редакция: Юни 17, 2018, 21:19:33 pm от Noris »

Неактивен meander

 • Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 407
 • Мухата влиза само в отворена уста.
 :D
Цитат
а техните души (неинерционни енергийни същности) са заловени в плен;
Продължавате да бъркате понятията.
Имаш душа когато се докараш до дух.Тука масово са без.За да могат да подкарат тялото кзах ви че има увита змия около сърцето.И тя ви командва чуствата.
Но вече няма значение,"страшния съд" вече е тука.Те го чакаха в края на месеца ма той взе че подрани.В тука влиза и енергийното,щото са дупе и гащи с материалното.
Noris и ли психея,аре ся кажи на админа тука че щото си писала тука да ти даде тоя форум.Да видим какво ще ти отговори.Интересно ми е, щото напъвахте страшко.
Ай да видим колко ти стиска трътката?
 :hi:
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 429
:DПродължавате да бъркате понятията.
............................
Noris и ли психея,аре ся кажи на админа тука че щото си писала тука да ти даде тоя форум.Да видим какво ще ти отговори.Интересно ми е, щото напъвахте страшко.
Ай да видим колко ти стиска трътката?
 :hi:

Кой бърка понятия или хора?..А..?

За пореден път доказваш, че са те объркали, тотатлно енергийно, за да ме сбъркаш с психея.
Но те давам за пример.
Дори и с още две жени, които не познавам си ме сбъркал в един друг форум.
( Вал и Дора )

В тази тема :

http://www.otizvora.com/forum/index.php?topic=956.msg37996#msg37996
Говориш на три различни жени едновременно, като ги смяташ за една, а сега и за четвърта ме припознаваш.
Хора с които дори нямам допирни точки, да не говорим че и са на хиляди светлинни години от това, за което аз пиша.
 Казвам ти тези неща да си обърнеш внимание на енергийните канали на отвлеченост и лъжа. Да спрат да те объркват, а и ти да спреш с припознавания да объркваш четящите.
Винаги, когато някой е споделил верни неща и твърдения съм ги потвърждавала, но не понасям лицемери и лъжци в енергийното, също и в реалния живот.
Така, че да не откланям темата повече - открий, кой те манипулира и така ще се освободиш от този фалшив Дух, за които постоянно говориш, че те придружава.

Неактивен meander

 • Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 407
 • Мухата влиза само в отворена уста.
 :D
Цитат
Говориш на три различни жени едновременно, като ги смяташ за една, а сега и за четвърта ме припознаваш.
Хора с които дори нямам допирни точки, да не говорим че и са на хиляди светлинни години от това, за което аз пиша.
 Казвам ти тези неща да си обърнеш внимание на енергийните канали на отвлеченост и лъжа. Да спрат да те объркват, а и ти да спреш с припознавания да объркваш четящите
Казал съм че не виждам,когато си искам.Казал съм че сме 100% "контролирани"тялом.Що си мислиш че и при тебе няма нещо?
Модела е един и същ,така че може и да се бъркам а може и да не се.
Снощи писах и са оказа че не е случайно.Когато им трябва инфо са готови на всичко.Снощи се показа че затова писах,а като си легнах такова въздействие енергийно досега не съм срещал.Но път мярнах един,да не се е мяркал.
Толкоз.
Тъйй.Хубу де кажи с кои никове пишеш,щото аз пиша само с един навсякаде.А баш героите сменят по хиляда ника? М?
 :hi:
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 294
Меандре,
Според моя усет, Норис и Гал е един и същ човек.(Усеща се като жена) Има осезаема промяна в поведението и, което ме радва. Дето се вика, започнала е да "стяга" печката".

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 294
Цитат
   Има ли информация Фьодор Шкруднев, за трите камъка и звездата по средата в съзвездието Голямата мечка?   
Имаш предвид трите звезди, образуващи дръжката на тигана?
Една от трите е двойна звезда, но не съм сигурен точно коя от трите.

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 429
Цитат
Имаш предвид трите звезди, образуващи дръжката на тигана?

Да. И по точно тази по средата Mizar - искам да сравня с една моя си информация.

Неактивен meander

 • Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 407
 • Мухата влиза само в отворена уста.
 :D
Цитат
Според моя усет, Норис и Гал е един и същ човек.(Усеща се като жена) Има осезаема промяна в поведението и, което ме радва. Дето се вика, започнала е да "стяга" печката".
Мммне.
Норис и  Мила.Но тъй като имам призовавания от две жени в тандем ги деля на Гал и Мила,ма не знам зад колко ника се крие/ят.Но Мила е пчела и не и помагайте.Търси решение на проблемите им.А то е едно,ма те не щат.
Относно звездите предполагам че Земята или слънчица ги проектират/прожектира на небоасклона,щото на мястото на което е слънчевата система не може да се видят ни една(девета дупка на кавала и на гъза на географията ).Така че търсейки някаква си звезда търси някой тука на Земята.Щото ми се струва че проявените звезди са за да не забравят някои тука каде им са родните места.Някой беше казал че всички звезди ще угаснат балабар с народите ,само млечния път с Българите ще продължава да грее на небето.
 :hi:
« Последна редакция: Юни 19, 2018, 07:12:31 am от meander »
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен meander

 • Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 407
 • Мухата влиза само в отворена уста.
 :D
https://nepoznato.energetika-bg.com/2018/06/natural-news-na-zemyata-e-zapochnalo-nashestvie-na-demoni/

Цитат
Но Мила е пчела и не и помагайте.
Пчеличката Мая/Мила ?
Аз съм против екзорсизма щото вреди на пострадалия и помага на демона да напусне тялото.

 :hi:
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 294
Цитат
   Относно звездите предполагам че Земята или слънчица ги проектират/прожектира на небоасклона,щото на мястото на което е слънчевата система не може да се видят ни една(девета дупка на кавала и на гъза на географията ).Така че търсейки някаква си звезда търси някой тука на Земята.Щото ми се струва че проявените звезди са за да не забравят някои тука каде им са родните места.   

Меандре, направо ми го взе от устата, дет се вика. Голямата мечка е "проекция" на пловдивските тепета, дето си скъсаха гъза да ги бутат и да правят павета от тях. Мамицата им мръсна слугинска!
Та баш тепетата са камъните, дето Гал/Норис/Мила ме питат. Пирамидални структури/технологии на оригиналната "управленска" матрица на Живота. Айде да не се заблуждаваме, че има свободна воля. Дали Вако или Тако управляват, и в двата случая става дума за КОНТРОЛ! Като знам какви сме "свободомислещи", е разбираемо. Тенекийката е голяма работа! Интересното в случая е как примерно Яз успявам да "хакна" системата/матрицата, и Тя да ме "слуша", и кой съм Аз, че да мога да го правя? Знаеш за какво говоря.
Интересно, нали?
« Последна редакция: Юни 19, 2018, 10:23:16 am от paci1 »

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 294
Сега се сетих за нещо, дето си го споменавал, и май си дадох отговор.
Няма контрол. Всичко е разрешено, само че си плащаш/носиш отговорност за стореното.
 :hi:
п.п. Чудех се защо руснаците, дето им цитирах нещата по-горе напъват за контрола?
Явно бъркат свобода със слободия? Или имат мераци. А шовинизмът им е ненадминат, все дърпат чергата към себе си. Интересно, българите не ги споменават никъде в писанията си. Руснаците били избраните. Май бая маймуни станаха на клона? :flag_of_truce:
« Последна редакция: Юни 19, 2018, 13:04:14 pm от paci1 »

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
51 Отговора
28182 Прегледи
Последна публикация Април 17, 2012, 03:16:48 am
от Hacko
1 Отговора
4509 Прегледи
Последна публикация Октомври 25, 2008, 23:31:38 pm
от Peacekeeper
7 Отговора
6711 Прегледи
Последна публикация Юли 10, 2009, 02:21:19 am
от Peacekeeper
0 Отговора
2785 Прегледи
Последна публикация Февруари 05, 2010, 12:42:15 pm
от Astronomer
4 Отговора
3901 Прегледи
Последна публикация Октомври 04, 2010, 21:53:13 pm
от Unlock_the_Light

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27