Автор Тема: Сън за Царичина дупка  (Прочетена 4132 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Vat87

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 1
Сън за Царичина дупка
« -: Май 11, 2017, 00:15:05 am »
Здравейте! Не знам дали историята ми е за тази тема, но така или иначе не намерих по- подходяща. Все пак се твърди за наличи на нло в Царичина.
Ето какво искам да ви разкажа. Става въпрос за един сън, който сънувах преди около 10г. До преди това бях подочувала за Царичина, но нищо повече. Дори не знаех къде се намира. Една вечер останах да преспя у една близка приятелка. Тогава сънувах сън, който помня, сякаш ми се е присънил вчера. Много ясно и отчеливо. Сънувах, че пътуваме конпания в една кола и минаваме през Костинброд. Бога ми, никога не бях ходила или минавала през Костинброд. По едно време спряхме и аз слязох. Озовах се на някакво място, приличащо на пустиня. С много пясък и дюни. Имаше много хора. Някои от тях бяха облечени като араби. Имаше много джамии и минавайки покрай тях нещо отвъте ми подсказваше, че трябва да страня от тях и да ги заобикалям. По едно време се озовах на едни стълби. Бях в едн висока сграда, от която се виждаше огромната тълпа хора. Тълпата се развълнува и сз видях как в един хамак люлеят нещо като изсъхнала мумия. Черно, съсухрено и високо.Вътрешно знаех, че е двуполово. Тогава попитах хората около мен какво става. Казаха ми, че днес е най- големия празник. Че това е люлката на цивилизацията. Люлееха съществото и вдучки бяха в еуфория. Не обърнах внимание на съня, с изключение на това, че беше изключително ярък и натрапващ се. Следобяд с моята приятелка гледахме телевизия. Говориха за Царичина дупка. Не знам защо, това което говореха, ми се струваше че има връзка със съня ми. Споделих на приятелката ми и тя предложи да отворим Гугъл, за дапрочетем нещо повече. Първото, което видяхме е , че Царичина е близо до Костинброд. За мен вече всичко беше ясно. Сънят не бе случаен. След години се случи така, че минах за пръв път по този път. През Костинброд, до едно село, но видях Царичина в длечината. Почувствах се странно. И до ден днешен се чувствам странно, защото не мога да разбера защо сънувах този сън и кой ми го изпраща. До преди това никога не се бях интересувала от феномена Царичина. Споделям го тук, защото чувствам, че трябва да го споделя, защото 10 години живея с въпроса защо, и дали някой би могъл да разгадае не толкова съня( защото той е ясен) а защо съм го сънувала, кой ми го е пратил и какво е искал да ми каже.

Неактивен Веско

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 7
Re: Сън за Царичина дупка
« Отговор #1 -: Май 21, 2017, 21:27:44 pm »
Интересен сън :)

По отношение на Царичина, едни хора изхарчили едни пари.  Всичко е тръгнало от Е.Логинова и се е върнало при нея /жена на военен, любовница на генерал/. Ако наистина е имало нещо / смисъл/ американците до сега да са го изровили и всички да сме разбрали. Копирам ти написано от нея да добиеш представа за умствения и багаж..


           ‘’? Плод на човешкото въображение ли са НЛО, или са реалност?
- И едното, и другото, но най-често във възприятията ви се преплитат реалност и фантазия. Зависи от наблюдателя, от неговото моментно психическо състояние и, разбира се, от духовната му и интелектуална нагласа.
? Извънземен ли е произходът на НЛО?
- Щом не са сътворени на Земята, очевидно те имат извънземен произход. Щом преминават през времето и пространството и се движат със скорост близка до тази на светлината, те имат чужд произход.
? След като подобен извънземен разум разполага с толкова развита технология, защо му е необходимо да пътува до нашата Земя? За да извършва наблюдения или някакви по-специални експерименти?
- Въпросът ти съдържа отговора. Защо от хилядолетия вашата цивилизация наблюдава Космоса, а от няколко десетилетия извършва и експерименти в него?
? Често появата на НЛО предизвиква смущения в електрическите уреди и в нервната система на човека. На какво се дължи това? ..
- НЛО са изградени на друг, непознат за вас модулен принцип. Изградени са по конструкция и сплав, които са твърде различни от всичко, познато тук, на Земята. Естествено е да оказват влияние на околната среда, нормално е това влияние да е отблъскващо, да потиска вашата психика.
? Защо ехото от НЛО не се улавя от радара?
- Защото при определени обстоятелства скоростта, с която се движат тези тела, е много висока и е невъзможно те да бъдат засечени и отбелязани от вашите уреди.
? Коя от двете хипотези за съществуването на НЛО е вярна - извънземната или плазмената?
-Приеми за верни и двата отговора. Наблюдава се и едното, и другото.
? Дълго ли още случаят "Розуел" и съответно резултатите от него ще останат засекретени?
- Не.
? Извършвана ли е аутопсия на хуманоиди тук, на Земята?
-Да.
? Съществува ли във Вселената планета, която прилича на Земята?
- Да, но тази планета е само приблизително подобна.
? Населена ли е тя?
-Да.
? Как се заражда животът на другите населени планети?
- Не може да се търси строга близост със средата, в която живеете вие. Забелязва се известно подобие в атмосферната среда, но все пак тя е различна от вашата и е в зависимост от структурата, която оформя материята на самата планета. Планетното ядро повлиява най-силно върху състава на въздуха, на атмосферния облак, то е в основата на структурата на въздуха, която сформира въздушното пространство на планетата.
? Как се извършва размножаването на живите организми там?
- Мога да ви дам само частична информация -материалното сформиране е подложено и се извършва под въздействието на силния концентриран слънчев лъч.

И т.н.......... ‘’

Тъпотии до безкрай.

Неактивен Raw Deal

  • Пишещ
  • ***
  • Публикации: 922
Re: Сън за Царичина дупка
« Отговор #2 -: Юни 11, 2017, 12:52:28 pm »
Ами ако американците вече са изкопали "нещото"? Не е задължително да копаят по стандартния начин. Могат да си копаят и подземно. :hi:
Dreams are messages from the deep.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27