Все пак благодаря на всички включили се в темата.
Имах сериозна причина да спра да разисквам темата за известен период.
Ще засегне доста хора и азове, които не желаят това. По точно не искат да разберат какво стои зад ВА ?
Затова са твърде лесни за манипулация и контрол над мислите си, чрез " Астрални прожекции, сънища и портали, хипноза..."...
Въпроса е кой им отваря портали ?
Виждат ли нощем " силата" и прожектора...който ги праща някъде на ОИТ....технологията...? ...Те го НАРИЧАТ - ВА, ...но аз имам друго име за него, поради това че го засичам на други координати.
Гледам, че и Митко се е включил, точно на време.
И добре, че е тук. Темата ми не случайно засяга и хипнозата и връщането на спомените.
Митко ти сам каза, че под хипноза си възвърнал всички спомени от миналото си...преражданията... ?
Сега ме изслушай внимателно, без да намесваш понятия, като Абсолют, които нито ти , нито оная група с теб разбира, боравеща с мъртва терминология.
Всеки един спомен и информация, приемаш чрез мозъка си.
Какво става, като умре мозъка ти?.
Ей, това е това за което толкова питаше.....информацията ( приемник).... Кой е?
В случая мозъка ти се явява приемник на всякаква информация.
Нещо, като информацията в последните дни в новините, фалшива или не тя е информация.
Бил си подложен на хипноза и си получил спомени от миналото си/ информация....?!?....
Сега, въпросът ми е много конкретен....Можеш ли да опишеш състоянието на този " инкарнационен АЗ ", през различните ти въплащения? Къде се намира ? Какво е енергийното му и квантово състояние, преди да се въплъти? Къде обитава?
Моля те да не излизаш пак с филма на прожекциите на Х.И П.
Питай ги къде е изгубеното ти време между прожекциите?
И, защо нищо не си спомняш за " Аза"..., преди хипнозата и прожекцията?!?
Защото, аз също мога да кажа, че след като умре човек, пневмата задвижваща тялото е " въздух под налягане". И се връща при бога или е просто несъзнавана енергийна единица, без мозък, която се изгубва в пространството след като изгуби материалните си приемници ( в случая мозъка).
И ако предавателя=мозъка, спре да предава информация, и инкарнациония АЗ изгубва пътеката си, може да бъде манипулиран от всеки и всичко. Ето тук се губи смисъла на някой ню ейдж и религиозни групировки, за безсмъртието на душата.
Защо му трябва, като се инкарнира на някой да го подложиш на хипноза, за да си върне спомените?
Или по точно му трябва хипноза за да влезе в релсите, от които е излязал. Или.....злополука...а..?!?
Къде обитава този АЗ.....?.....Питай П.И Х. къде се намира Аза, между прожекциите на филма?
И, къде по дяволите се губи тази информация, като умрем?!?
И трябва да претърпим злополука или някой Хипнотизатор ни ги възвърне...или ...демон да влезе в нас и ни припомни неща, които не са наши.
Е, ми не е това истината, според мен.
Ако успееш да си обясниш прожекциите на сънищата и хване ш клопката йм, ще си обясниш и хипнозата и всичко останало .Също и астралните ОИТ. ...
Я, Митко да питам и още нещо като толкова вещ се пишеш?
Каква роля играе Архангел Михаил при смъртта на хората, като душевадец се води в народните предания и религия?
Тук "някой хора казват, че " ВА", решавал смъртта ( Това не е мое понятие все пак...но твърде наложено от " форумната безтелесна маса ")...Кое е вярно според теб?
А в окултизма тези които са по навътре в нещата знаят че., Архангел Михаил трябва бъде привикан , от съответните сили за душите не приели покой на Земята ( ..може би за тия, които говориш ти самия - " Стаята в Библията" ), да бъдат преработени в светлина. За същата рециклираща станция на Луната и бялата светлина Алиен писа на времето.
Тоест запознат ли си с ритуала на " бялата светлина" ...на Архангел Михаил и зациклените души ?