Автор Тема: Прикриване на истината и контролиране на информацията  (Прочетена 4282 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Sagittarius

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 56
https://news.bg/world/obama-shte-razkrie-informatsiya-za-izvanzemni-predi-da-napusne-beliya-dom.html
http://www.mirror.co.uk/news/world-news/barack-obama-will-reveal-alien-8044306
https://www.rawstory.com/2016/05/obama-plans-to-reveal-massive-cache-of-ufo-secrets-before-leaving-office-report/
http://www.idigitaltimes.com/ufo-news-2016-obama-white-house-responds-hillary-clintons-promise-disclose-area-51-535113

Okay това вече е интересно. Ставаме свидетели как политическата борба между различните пионки може да доведе до нещо положително. Ако Хилари наистина е решила да разкрие информацията, то Обама прави изпреварващ ход, тъй като той вече има достъп до тази информация и решава той да обере плодовете.
Ако отпуснат малко винтила няма да могат повече да го затворят. При съвременните технологии, комуникации и т.н. няма да могат изобщо да контролират тази информация, ще им става все по - трудно да прикриват истината и балона ще се спука. Може би сме свидетели на началото на края на прикриването на истината?

Неактивен Kat

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 48
Дори и да разкрият някаква информация, тя най-вероятно ще е много оскъдна.
Честно казано аз съм против разкриването на такива новини. Живеем в свят, в който хората дискриминират останалите на базата на тяхната раса, религия, етнос, социален статус. Щом не можем да уважим разбиранията на хора от чужди за нас религии, как ще приемем съществуването на извънземни? Щом се делим на бели, черни, жълти, бедни, богати, как ще приемем контакта със същества с извънземен произход? Моето лично мнение е, че времето за такива разкрития е много напред в бъдещето.

Неактивен Амрита

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 35
Това са чисто и просто предизборни патаклами, военна информация относно НЛО се разкри частично  през последните години  от  американското, британското и австралийското посолство; правят се симпозиуми по темата с представителни лица, най-често бивши  военни или  кадри от  правителствата на Америка, Англия и Канада; по Хистори2 (живея в Канада) канал  текат  нон-стоп филми за древни извънземни, разсекретени файлове, всякакви файлове на МУФОН, Армагедон/ да кажеш, че вече и на децата от градината им стана ясно, че не сме единствени на света/. Математически е невъзможно да сме едниственити живи същества във Вселената. Що се отнася до патакламите за президент, то и Кенеди се беше заканил да разкрива истината за тайните бази и извънземните, но го думнаха. 65 % от американците не одобряват нито един  от кандидатите за президент-малко са. Нито един не става, хаха дори онзи, който твърдеше, че бил служил на Марс се беше кандидатирал за президент редом с останалите смешници. Засякох го по сайтовете за УФОЛОГИЯ, но така и не разбрах  шега ли беше или истина:)))))-Капитан Кей, сетих се как го назоваваха.

Хайде моля, това не е новина, нито тема!? Хей, някой следи ли какво прави  Gary McKinnon днес-  NASA-хакерът;)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27