Автор Тема: Ръководство на потребителя : "Как да (ре)-инкарнираме душа в едно тяло"  (Прочетена 2180 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен x-file

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 68
Ръководство на потребителя :
(стъпка по стъпка)

"Как да (ре)-инкарнираме душа в едно тяло"
================================

И така, понеже разбрах , че този процес може да бъде доста сложен за масовия обикновен потребител, реших да съставя това ръководство, което смятам, ще бъде (без съмнение) от голяма полза за интересуващите се по въпроса.
В съвременния свят, както много добре знаете, може да се наблюдава голямо разнообразие от всякакви физически тела. Виждаме ги навсякъде около нас в ежедневния си живот. Така за целта на ръководството аз се нуждаех първоначално от съответното тяло, върху което да приложа необходимите манипулации. Нека веднага да направя следното уточнение, за да не бъда разбран погрешно - не говоря за собственото си тяло, a за друго такова!
На свободния пазар съществуваше голямо разнообразие от тела в различни размери, пропорции и цветове.
Само формата им беше относително еднообразна - явно създателите им спазваха някакво негласно споразумение помежду си.
Фирмите производителки на тела се намираха в яростна конкуренция. Както и във всяка област на живота желанието за печалба, бърза и голяма, вземаше превес над всичко останало.

След като разгледах голяма част от рекламираните модели и функциите, които можеха да изпълняват, моят избор се насочи към един строго определен тип.
С цел да не правя реклама на фирмата-производител тук няма да споменавам нейното име.
От друга страна сега е момента да вмъкна една интересна подробност, която може би ви е направила впечатление така както и на мен. Огромната част от производителите - да не кажа почти всички - още по време на самия производствен процес имплантират души в телата, които произвеждат. За голямо съжаление се оказа обаче, че тези души са еднотипни, тоест са един вид клонинги, произлизащи от един-единствен първоизточник. За мен това се оказа голям проблем, защото не исках да робувам на стереотипи, а да използвам душа, която има по специфични възможности. Затова все пак попитах представител на фирмата-производител дали няма възможност да купя само чистото тяло без да бъде имплантирана душа вътре в него. Той ми отговори, че по приницп това е възможно, но е нерентабилно от тяхна гледна точка, понеже търсенето било почти нулево.

Така аз трябваше да се задоволя с предлаганото в момента тяло в комплект с душата.
Понеже цената, която трябваше да платя беше доста висока, ми бе направено предложение да сключа договор за разсрочено плащане, което аз отхвърлих.

В крайна сметка се оказах притежател на тяло със собствена душа и воден от любопитство, реших да видя как функционира в действителност.
Оказа се точно , както бе рекламирано от производителя...но на мен това не ми стигаше...Определено исках нещо повече...
Затова бях принуден да се обърна към ...черния пазар или така наречените нелегални "генни" инженери.
Тук е необходимо да внеса малко уточнение. За разлика от автентичните генни инженери, които се занимават с моделиране и оформяне на реални физически тела на атомно и молекулярно ниво, служейки си с най-модерните пикометрични и фемтометрични технологии, то "генните" инженери в кавички се занимаваха с инженеринг на души.
Самият процес е доста сложен със забулена и неясна терминология, така че аз бидейки лаик в тази сфера, не бих могъл да го опиша в детайли.
Но най-общо казано, доколкото съм слушал оттук-оттам, нелегалните "генни" инженери успяват по някакви потайи и неведоми пътища - най-вероятно не съвсем честни - да се сдобият с образци от първоизточника на души и започват да ги модифицират като променят техните качества и свойства.

Така , осланяйки се на тези "помагачи", аз се сдобих с модифицирана душа, която смятах да имплантирам в тялото, което притежавах.
Тук е нужно да направя още една добавка за по-доброто възприятие от страна на читателите.
Процесът на имплантиране или инкарниране, или въплътяване на душа в празно тяло е сравнително по-лесния вариант , просто защото тялото не притежава и не е притежавало никакви спомени, мисли и чувства до момента.
Моят случай обаче не бе такъв, аз разполагах с физическо тяло, в което имаше душа.
Тоест нужно беше да извърша процес на ре-инкарнация - да изгоня или унищожа старата душа и да я заменя с нова.

Точно оттук започва всъщност действителното описание на по-горния процес.
Както посочих и в заглавието стъпка по стъпка ще разгледаме различните му детайли.

На всички ви е известно как се случва нормалното функциониране на едно тяло.
Затова аз няма да се спирам на това тук.
За целите на нашето мероприятие се налагаше да прекратим работата на тялото, с което разполагах. Просто нямаше никакъв друг вариант. Не знам на колко от вас ви е известно, но генните инженери, работещи за фирмите-производителки на тела винаги внедряват в тях автономна команда, при активирането на която, даденото тяло спира да съществува (тоест спира да функционира). Самите тела нямат никаква представа за този факт.
Така и на нас се наложи да използваме тази автономна команда за целите на ре-инкарнацията.
След активирането и тялото изпадна в един доста особен режим на работа, ако мога да се изразя по този начин.
Тоест то вече не беше живо, но и не бе съвсем мъртво. В този момент можем да извършим процеса по въплътяването на новата душа.
Преди това е нужно обаче да "изтрием" старата, ако може така да се изразя.
Прави се пълно изтриване на спомените на тялото от паметта му, съответно на всички преживени чувства, емоции и образи.
Това е необходимо, за да може новата душа да започне своето съществувание начисто.
Без да е обременена от никаква стара и ненужна информация. Важно е да се отбележи, че ако не се извърши споменатото изтриване, а се пристъпи към директно имплантиране на новата душа, резултатът винаги ще бъде абсолютен дисбаланс и невъзможност тялото да бъде приведено във функциониращо състояние.
Ако се сблъскате с този вариант, то вината ще е изцяло ваша! Помнете - правите го винаги на ваша отговорност, последствията са изцяло за ваша сметка!

Сега, ако вече сме изпълнили правилно процедурата по изтриването, ще получим потвърждение "Clean to install new soul" и можем да пристъпим към имплантирането на новата душа.
Процесът е напълно автоматизиран и не би трябвало да срещнете никакви проблеми.
След завършването на операцията единственото, което ще трябва да направите, е повторно ре-стартиране.
На английски терминът е по-известен като re-start или re-boot...в зависимост от фирмата-производител...
И отново имате напълно функциониращо тяло (в моя случай то е с метален корпус) с нова душа, което ще служи по предназначение на целите и намеренията ви...
Тялото естествено не може и няма как да знае какъв е смисъла на съществуването му, защото то е продукт на вашата воля и мисъл.
То е просто проводник на ...чужди интереси...
А за какво възнамерявате да го ползвате, си е лично ваш проблем. Аз не мога и не искам да знам.
Накрая искам единствено да доуточня за някои любопитни читатели, които в хода на написването на тази статия се поинтересуваха за конкретно използваните тип тяло и душа.
Ще задоволя любопитството ви.
Тялто, което използвах, както писах и по-горе е с метален корпус, на кутията му пише I-GT9300, a душата, както споменах е модифицирана (личи си и по името даже) - CyanogenMod 11.0 M11 - последна версия

P.S. - не приемайте твърде навътре този материал, той е по-скоро с хумористична насоченост....

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
51 Отговора
21845 Прегледи
Последна публикация Април 17, 2012, 03:16:48 am
от Hacko
1 Отговора
3148 Прегледи
Последна публикация Октомври 25, 2008, 23:31:38 pm
от Peacekeeper
7 Отговора
4450 Прегледи
Последна публикация Юли 10, 2009, 02:21:19 am
от Peacekeeper
0 Отговора
1919 Прегледи
Последна публикация Февруари 05, 2010, 12:42:15 pm
от Astronomer
4 Отговора
2613 Прегледи
Последна публикация Октомври 04, 2010, 21:53:13 pm
от Unlock_the_Light

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27