Въпреки, че списание "Българска наука" е безплатно, към момента е едно от малкото наистина издържани в строг научен стил списания у нас, така че да се твърди, че няма посочен източник е само проява на елементарност и откровена лъжа!
Това, че ти не си погледнала(а) статията изобщо, за щастие не означава нищо!
Подканям всички заинтересувани да прочетат внимателно статията и да не се влияят от агресивно демонстриращите нисък интелект мнения.
Даже я прочетох цялата статия, а ти? Чета и всички здравни конспирации, ама да не си мерим кое магаре е по-мъжко, ничие его не ме дразни, почти всичко във форума съм прочела от 2007 насам. Което не ме прави всезнаеща, а информирана.
И анализирах казаното там в посочения ти линк ВНИМАТЕЛНО и в др. здравни теми СЪЩО чета и мисля, та разбрах, че за всяка ваксина, ново лекарство, панацея и др. трябват едно пет-шестдесетина години изпитателен срок, за да има претенции за представителна извадка и статистика.
За "посочен източник" под постинга-това е изискване на форума, просто ти услужвам, за да не ти правят забележки,.
Ама и ти не си прочел другите какво са линкнали, личи си.
Нека марихуната да лекува, стига да се разбере точно как, аз нямам проблем с това, да е точно тя, а вие защо имате?
http://www.nauka.bg