Автор Тема: Вълни  (Прочетена 3447 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Амрита

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 35
Вълни
« -: Май 25, 2016, 00:27:09 am »
Звуковите вълни се характеризират със свойства, присъщи на всички вълни: честота, дължина на вълната, период, амплитуда, интензитет (сила), скорост и посока на разпространение
Преди няколко години попаднах на статия относно лечението със звук и лабораторните експерименти на Др. Джефри Томсън  (Jeffrey Thompson, DC, BFA ) и бях изненадана, че за нещо толкова грандиозно, като средство за лечение се отделят сравнително малко средства и внимание, и малцина се занимават с подобни изследвания. Дори популяризирането на подобен шанс за лечение тъне в забвение и се слага умишлено в графа алтернативна медицина, на която се гледа с недоверие и присмех от така наречените научни среди. Но това е само привидно. Оказва се, че онези, които дърпат конците на световната икономика и си служат със задкулисни машинации за реализиране на своите цели са наясно със силата на звука и прилагат от години познанията на  Н. Тесла и  Шуман, но нека се върнем още по-назад във времето:


Човечеството е използвало звука  хилядолетия наред, за да достигне до дълбините на съзнанието, разгърне самочувствието и укрепи физическото състояние на индивида. Напеви, синхронизъм, пеещи купи, китайски медитация, удряне на гонг, мантри и молитви, това са само няколко примера за този процес. Днес, с изключително подобрена технологична екипировка, ние не само можем да четем поведението на тялото и мозъка с невиждани детайли, но можем също така измерим промените, които стават в главата, и да проникнем в различни състояния на съзнанието и здравето. Ултразвуковият литотриптор, който разбива камъни в бъбреците чрез фокусиран високочестотен акустичен пулс е пример за успешно съчетаване на традиция и технология в името на здравето. Шаманите в Нова Гвинея лекували бъбреци като с дни прилагали следната техника-почукване на две кости една в друга върху областта на бъбреците.


Научни разработки и клинични изследвания в различни главни университети в САЩ, относно неврофизиологията на медитацията, дълбокото състояние на релаксация и взаимодействията между тяло и ум по време на лечението доказват,че медитиране в прдължение на 20 минути дневно се отразява съществено и ползотворно върху кръвното налягане, двигателната и нервната активност, имунната система, самочувствието.
Използването на високотехнологични нововъведения в традиционните способи може да спомогне за лесно и бързо достигане до дълбините на съзнанието; да синхронизира действията на тяло и ум; да редуцира стреса.
Настоящите технологии позволяват въздействие върху тяло и ум по паралелен начин.


1.Физически резонанс с конкретна честота.
2.Отклик на  мозъчните вълни и съзнанието на звук.
Ако честотата на собствените трептения на две тела /камертони, струни и т. н. / е еднаква и едно от тези тела е приведено в трептене и звучи, започва да звучи и другото тяло /да откликва/: въздушните вълни, създадени от първото тяло, със своите тласъци ще разтреперят и второто тяло, явлението на откликване на трептенето на едно тяло от друго се нарича акустичен резонанс.


Днес сме наясно,че дозата или намерението могат да превърнат едно лекарство в отрова; енергията може да се ползва за повишаване качеството на живот или за убиване; невежеството, егоцентричността, алчноста и мизантропията на малцина могат да погубят цял един свят.
Ефектът от на нискочестотните звуци (вълни) е смъртоносен за хората.

 Скаларни оръжия:
http://www.bibliotecapleyades.net/universal_seduction/esp_universalseduction_18.htm


Самият факт, че една от големите водещи компнаии в Щатите се нарича Телъс- Tellus в превод от латински означава Земя, пряко влияе на telluric currents,  електро полеto на Земята и здравето на хората. Земният глобус е опасан с невидимите паяжини на компаниите за мобилна, безжична комуникация.
Тревожен и разтърсващ е този филм, който ви препоръчвам ентусиазирано да гледате: Resonance - Beings of Frequency (documentary film)


http://www.youtube.com/watch?v=5vb9R0x_0NQ

Възможно ли е електромагнитните вълни  да се впрегне за добро дело, за енергия или лечение, вместо за погубване на населението на земята? как? Защо не се прави? Кой спира развитието на нашата цивилизация?

P.S. прави ми впечатление, че в България антените на мобилните оператори са закрепостени  навскякъде, без оглед за здравето на хората и пчелите, също както е Америка и Канада. Ако Вие не си дадете къщата под наем, за да сложат  антена в двора ви, то комшията без да се замисля ще го направи:((((

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27