Автор Тема: 20 исторически въпроса, които "Те" ще откажат да Ви отговорят в училище  (Прочетена 4078 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен BAYO

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 233
20 исторически въпроса, които "Те" ще откажат да Ви отговорят в училище

Традиционните образователни системи по принцип ни учат, че историята на човека датира само от около 8000 години, докато религиозни текстове датират човечеството от преди около 6000 години. Повече от очевидно е, че има огромен напън за маскиране на нашата истинска история и произход.

Докато вие може да не сте съгласни с някои от въпросите, моля опитайте се да ги видите с отворен ум. Както ще видите, историята, която са ни преподавали е манипулирана и крита от нас.

И така...

Карта, начертана върху кожата на газела с размразена Антарктида е открита през 1929г. Картата е рисувана през 1513 година от Пири Рейс, който имал привилегирован достъп до имперската библиотека на Константинопол. Бележки, съдържащи се в картата, Рейс твърди, че той е събирал и копирал данните от голям брой други карти, някои от които датирани към 4 век пр. н.е или дори по-рано. Нашата "модерна" история ще ни каже, че Антарктида е открита от капитан James Cook, докато пресичал полярния кръг на 17 януари 1773 с корабите HMS Resolution и Adventure.

1. Как е направил Рейс картата на Антарктида няколко столетия преди "откритието" на капитан James Cook? А и за последен път, когато Антарктида не е била замразена е било преди най-малко 4000 год. пр. н.е., така че...
2. Откъде Имперската библиотека на Константинопол е имала информацията и кой е отговорен за първоначално чертане на тази карта?

Малка статуетка, изработена от печена глина е запазена сред отломки от малко късче изкопана земя по време на сондиране на кладенец в Nampa, Айдахо през 1889. Обектът е един инч дълъг и представлява фигура с един крак като другият е отрязан през коляното.3. възможно ли е че човечеството е бил тук много пъти ДЪЛГО преди ни записано минало?

4. колко хилядолетия ще отнеме за обект като това да бъде погребан 300 фута (91,44m) в земята?

Според дарвинизма човек еволюирал от маймуна.

5. Ако човекът е еволюирал от маймуна, то тогава къде са (липсващо/те звена) missing link(s)?

6. Има пирамиди на всички континенти на света, които малко или (по-скоро) много си приличат. Кой ги е построил и защо (с каква цел) са били построени?

В Еквадор били открити една голяма нефритена купа и 12 малки нефритени чаши. Всяка една от по-малките чаши са малко различни по размер, но ако ги запълним с течност и ги изсипем в по-голямата купа, съдържанието точно ще запълни по-голямата купа с извънредна точност. Голямата чаша има перфектно инкрустирано съзвездието, показващо Орион, и други звезди.

Дона Клаус казва: "Вътре в голямата купа е много, много намагнитизирано, а извън чашата почти нищо. Професионални геолози казват, това е невъзможно, защото ако един камък има метални частици във вътрешността, тя трябва да има същият магнетизъм и от двете страни. "

7. Ако учените казват, че е невъзможно да има голям магнетизъм вътре в нефритената чаша, а извън нея да няма , тогава кой е създал тези съдове и от къде са се взели те?


В Илинойс едно малко късче земя е намерена 200 хил. годишна бронзова монета на дълбочина от 114 feet (34 метра) Според геоложки проучвания слоевете, в които била намерена монетата са между 200 000 и 400 000 години.

8. Много преди нашата държавно-спонсорирана писана история да признае, че цивилизован човек е на земята от толкова отдавна, то каква култура е направила тази монета?


Повече от 350 артефакта са открити в Еквадор в стара система от тунели. Един артефакт в частност показва същата пирамидата с всевиждащото око на върха на него . В тъмното, окото си придава интересен нюанс, докато на дъното на този артефакт (виж снимката по-долу), можете да видите звездна карта на колана на Орион, както и символи, които са по-стари от всички известни писания на тази планета! Според изследването на Клаус Дона, същия текст е установен че го има по целия свят, доказващ, че вече е съществувала ГЛОБАЛНА цивилизация, която е много, много по-стара от писанията на Санскритски.


9. Защо всички уроци по история изключват тази информация?

И пак продължаваме да виждаме темата, включваща участието на екваториалното съзвездие "Орион". Пирамидите в платото Гиза също отразяват точната подредба на трите най-ярки звезди в Орион, известни още като "3-та царе".


10. Какви посетители са идвали от Коланът на Орион?
Let your fears go, you might find that you’re not lost!

Неактивен BAYO

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 233
11. Какво е значението на съзвездието Орион?

Професор Кurt Schildmann, бивш президент на германската езикова асоциация, нарича това писание "pre-Sanskit" (над 6000 години) и е бил в състояние да преведе, както следва: Синът на Създателят идва...

12. Какво е истинското значение на тази пирамида и защо този символ все още се използва?

Преди религиите бил създаден митът за Аннунаките. Ану имал двама сина. Енки и Енлил. Енки, известен също като ЕА (като inEArth) в шумерски текстове, бил нежен и любящ към генетично модифицираните хора, който добивали злато за Ануннаки.

13. Дали "Синът на Създателя идва" се отнася за Енки?

Стария и новия завет на Библията ясно показват един отмъстителен Бог, който убива милиони хора, докато очевидно различния Бог, който познаваме, е все опрощаващ и любящ.

14. Дали Библията отразява историята на Енлил (Стария завет, отмъстителен към хората) и Енки (нов завет, любящ хората)?

В Стария завет, Битие 1:26, е заявено, "Нека направим човека по наш образ и подобие."

15. Кои са "нас" и "наше"?

През 1851 г. в Дорчестър, Масачузетс, 4 и 1/2 инча ваза от смес на цинк и сребро е намерена от взривени твърди скали 15 фута (4.60м.) под повърхността. От двете страни на вазата има фигури на цветя в букет, инкрустиран с чисто сребро. Скалата, в която са намерили вазата се датира на 100 000 години.

16. Според академичните среди, каква цивилизация е способна на този тип изкуство преди 100 000 години?

Над 200 метални сфери са открити в Южна Африка и се оказало,че са на около 4,5 милиона години. Имало два вида сфери: "едните от твърд синкав метал с бели петънца и другите, които били кухи топки пълни с бял порест център" (Jimison, 1982).

17. Нашите писания по история ни казват, че цивилизованият човек е "тук" от някъде между 6-8000 години, така че кой е направил тези сфери милиони години преди това?


18. Възможно ли е, престъпни управници, които ни държат в икономически упадък буквално стотици хиляди години, ако не и милиони години?
Всички религии изглежда споделят малко или много подобни истории.

19. Възможно ли е този шаблон да е бил използван, още от най-ранните превъплъщения на хора, които  дошли на тази планета, може би преди милиарди години?

20. Кога най-накрая ще се научим да живеем без да бъдем икономически роби на една и съща система, доминираща и контролираща този свят от може би милиони, дори милиарди години?

3 бонус въпроса за размисъл:

Защо е нашата истинска история скрита за нас? Каква е целта на скриване на такава информация? Колко пъти цивилизации са се създавали и изчезвали от тази планета?

Оставете вашите коментари по-долу!

Превод BAYO. Източник: http://themindunleashed.org/2014/01/20-history-questions-refuse-answer-school.html


Let your fears go, you might find that you’re not lost!

Неактивен dhdido

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 150
Могат да се дадат поне два отговора на въпросите ти.
Първия - датировката на историята е тотално сгрешена. Всички методи за датиране са сгрешени на основата на която са изградени. Ако потърсиш, можеш сам да намериш слабостите във всеки един метод - информацията е достъпна.
Втория - безспорно огромна част от историята на човечеството е манипулирана и измислена. И отново, ако потърсиш ще сглобиш част от пъзела, наречен история. Цялата картинка просто е невъзможно да бъде сглобена, главно заради това, че всеки един от нас е обусловен от своята система от вярвания. Всеки ще възприеме фактите, които му изнасят, а останалите ще игнорира.

Защо е нашата истинска история скрита за нас? Каква е целта на скриване на такава информация?
От една страна, за да бъде възможна манипулация на съзнанието на масите. От друга това е необходимо условие за израстване на тези индивиди, които са готови да намерят сами част от истината. Могат да се посочат много различни цели, в зависимост от индивидуалното ниво на съзнание

Колко пъти цивилизации са се създавали и изчезвали от тази планета?

Въпроса е безмислен, дай определение за цивилизация. И в момента нямаме "цивилизация", единици разбират изцяло за какво става въпрос, останалите просто преживяват/преживят.
И още, човешки цивилизации ли имаш впредвид? Защо смяташ, че тези артефакти са направени от хора?

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
51 Отговора
23862 Прегледи
Последна публикация Април 17, 2012, 03:16:48 am
от Hacko
Water "Crop" Circles

Започната от H. НЛО

4 Отговора
5304 Прегледи
Последна публикация Юли 06, 2011, 12:41:54 pm
от Hacko
1 Отговора
3753 Прегледи
Последна публикация Октомври 25, 2008, 23:31:38 pm
от Peacekeeper
7 Отговора
5216 Прегледи
Последна публикация Юли 10, 2009, 02:21:19 am
от Peacekeeper
0 Отговора
2266 Прегледи
Последна публикация Февруари 05, 2010, 12:42:15 pm
от Astronomer

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27