Дълго мислих дали да споделя какво се случва у дома,но след последното странно явление,реших да пиша.
Преди около година,реших са спя в детската,с едно от децата,защото нещо нашето легло ми беше неудобно.
Леглата са разположени в двата края на стаята,едно срещу друго.
На другото легло дъщеря ни си спеше сладко,а на мен нещо ми беше неспокойно и не можеш да заспя.
В един момент,някъде след полунощ,къщичката за кукли изненадващо започна да свири.Всъщност това е звънец на малката вратичка,който се задейства с натискането на бутон.
Къщичката беше на бюрото,на около 1м от мен и нямаше как някой или нещо да натисне бутона.Също така и бутона трябва да се натиска силно,за да работи.
Бях в унес, и помислих,че ми се е счуло.
След няколко минути,звънеца пак се задейства.
Завих се през глава и затаих дъх.
Когато след минута-две звънеца звънна за трети път,станах и изнесох детската къщичка на терасата ,за да не събуди децата.
Малко се поуплаших,но пак легнах и стиснах силно очи в опит да забравя и да заспя.
Дори включих нощната лампа,за да не е тъмно.
Точно се успокоих и мислех да загасям лампата ,когато най-неочаквано голямата пластмасова кутия с играчки,която стоеше под бюрото се обърна и се изсипа с трясък,като играчките се пръснаха по пода.
Съвсем се изплаших и се завих пак през глава,но се замислих,че ако детето се е събудило ще се чуди защо баща му спи с глава под одеалото.
Почти цяла нощ останах буден,но нищо повече не се случи....
...и така до миналата седмица,когато ние с децата излязохме да караме колело,а майка им си оправяла косата пред огледалото в спалнята.
В един момент,таблета на децата,който бил на нощното шкафче,изненадващо полетял към гардероба,ударил се в ръба на вратата и дисплея му се пръснал на парчета.
Жена ми чула,че нещо се удря и пада на земята,но в първия момент дори не разбрала какво?!
Когато се обърнала да излиза от спалнята видяла таблета на земята със счупено стъкло.
Сега вече съм много наблюдателен за всякаква дейност у дома,защото мисля,че нещо става.
Моля,ако някой е имал подобни преживявания,да сподели.
Мисля да монтирам камера за нощно виждане и да се опитам да заснема активност,ако има такава.