Здравейте, гледахме с едни приятели един филм с Робин Уилямс "Аз човекът" някъде през 2002г., но никой от нас не разбра смисъла.Накрая прочетохме на обложката, че филма иска да покаже дребните човешки неща за да бъде щастлив, а именно: "Че човек се нуждае от топло меко легло, чифт макар скъсани ботуши, да бъде близо до семейството си и т.н.", цитирам го по памет, все пак минаха десет години, но ми се стори прекалено банално това да бъде смисъла и сега наскоро го пуснаха по БТВ и като слушах жената която разказва историята в началото на всяка сцена, нещо не се връзва, как така в една сцена главният герой е един беден селянин, на който отвличат децата му и той от страх нищо не може да направи, във втората сцена е във времето на Римската империя и беше слуга на императора, пък гледаше много деца, които не бяха негови, в следващата пък беше някакъв моряк, и накрая в настоящето и всяка следваща сцена няма връзка с предишната, а жената разказваща филма, подсказва: Кой е този човек? Защо е тук? и т.н., доколкото помня. Затова моля, ако някой го е гледал да разкаже как той го е разбрал, аз лично за мен съм наясно, имам няколко гледни точки и по-късно ще ги споделя, след като видя вашите. Лошото е че другите сцени не ги помня добре, пък и няма откъде да го сваля да го гледам.