Автор Тема: "SS-Братството на камбаната"  (Прочетена 4998 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен File099

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 131
  • Търсач на НЛО
"SS-Братството на камбаната"
« -: Юли 02, 2013, 02:04:50 am »


Тази книга наистина е невероятна и скоро ще я чета трети път до такава степен ми е станала интересна въпреки че според мен тя представлява целенасочена дезинформация главно към световната общественост ангажирана с феномена НЛО. Предупреждавам че тази книга на места е доста сложна в научно отношение за четене и съдържа физични и химични формули и зависимости които не са за възприемането на всеки даже и средноинтелегентен и средноразвит развит мозък със съответното научно възприемане на информацията и по нататъчното нейно управление.

Основата концептуална идея около която се въртят писанията в тази иначе уникална книга е че германците по времето на Хитлер са виновни за появата на явлението НЛО и точно тази теза се набляга от началото до последната й страница като се привеждат най-различни истини, полуистини и откровени измислици и брутални лъжи тоест коктейл от всякаква вярна, полувярна и невярна информация. Германците от СС се сочат като инженери уш на "Камбаната" уш първото НЛО на света и на транзистора като основен елемент от аналоговата апаратура, и на други технически открития на ХХ век. В книгата също се коментира емблематичното отвличане случило се през 60те години на семейство американци Бети и Барни Хил от екипаж на НЛО и който екипаж уш били нацисти с нацитски униформи който ги посрещнал в летящата чиния. Това са много груби спекулации и интерпретации правени под въздействие на хипноза от съответните специалисти които за мен лично са абсолютно невярни! Бети и Барни Хил са си отвлечени баш от НЛО но не и от нацисти в НЛО и твърде вероятно им е платена огромна сума пари за да започнат да лъжат по въпроса точно какво се е случило в онази вечер.

Вътре в книгата пише също че Вернер Фон Браун случайно се е изпуснал относно тайна на НАСА свързана с разстоянието до Луната което просто не може да е истина защото това разстояние е проверявано паралелно и многократно включително с лазерни у-ва от множество научни институти всеки от който потвърждава предишните измервания относно точното разстояние до Луната в определена нейна орбита. Всеки един среднообразован астроном даже аматьор ще спре да чете книгата точно в този момент когато се пише тази груба лъжа но аз продължих да я чета четейки я между редовете за да видя и проверя какво се опитват да ми натрапят с тази книга.

Тъй като книгата е много много добре написана със съответната научна, псевдонаучна и направо алхимична аргументация заедно със съответните чертежи и схеми според мен лично тя е скъпо много скъпо поръчково четиво което се стреми да наложи германската версия за произхода на НЛО и да отвлече вниманието както на световната общественост така и на уфолозите от истинският реален феномен който представляват НЛО и който няма почти нищо общо с Третия Райх. Нека припомня че НЛО са наблюдавани още от дълбока древност на Земята а вече определението "летящи чиния" е дадено от един американски пилот наблюдавал формация НЛО по време на полет през 1947ма година. Но НЛО както вече споменах са наблюдавани много отдавна в човешката история и всякакво подчертаване че едва ли не те са се появили по време на управлението на националсоциалистите в Германия и подчертаване на този лъжовен факт си е най-груба и брутална спекулация по въпроса.

Накрая завършвам с това че НЛО може наистина вече към то днешно време през последните 25-30 години да представляват наистина производство на земни хора разбира се на американци и руснаци/то кой друг?/, но тогава по време на Втората световна война никоя държава с абсолютно сигурност не е била в състояние да конструира такъв революцинен летателен апарат на какъвто и да революционен принцип-антигравитационен, изкуствено гравитационен, ротационен и прочее невъзможни за времето си технологии.

В реда на мисли още по времето на НКВД Сталин е бил информиран от НКВД че летящите чинии не са земно производство и никоя държава не е могла да създаде подобен летателен апарат. Това разбира се не е било за друго а за лично успокоение на другаря Сталин.

Затова горещо ви съветвам да не се хващате на писанията в такива книги защото съвсем ще ви оплетат мислите. Нито трябва да се хващате на писанията в определени американски дезинформационни сайтове на тема НЛО който са направени с абсолютно същата цел - да ви отдалечат от истината за НЛО. Вие хората които се интересувате от този феномен трябва да имате своя собствена гледна точка по въпроса и да вярвате от това което четете най-вече на първични документи главно свидетелски показания на очевидци каквито можете лесно да намерите включително в този форум на дира и въз основа на сериозната твърда наука физика, математика и астрономия вие да градите своите теории. Но на такива теории поднесени едва ли не на тепсия на книга от човек като авторът който твърди че са се опитвали да го убият повече от 100 пъти заради тайните който уш знае твърдо и определено не трябва да се вярва. Впрочем не вярвайте, а се уповавайте само на научният си мироглед!

Неактивен Raw Deal

  • Пишещ
  • ***
  • Публикации: 944
Re: "SS-Братството на камбаната"
« Отговор #1 -: Юли 03, 2013, 20:59:37 pm »
Звучи интригуващо. Но Веско, аз преди време попаднах на информация за тази книга и още тогава ми грабна вниманието. Е, все не намирам време да я купя и прочета, но и това ще стане някой ден.

Хитлер готвил тайнствено оръжие
“Камбана” избива половината свят
Никой след войната не посегнал към експеримента


 "Първите експерименти с Камбаната са били проведени през май и юни 1944, самият проект е замислен две и половина години по-рано", разкрива Джоузеф Фарел в "СС братството на Камбаната" (изд. "Дилок"). Експериментите се провеждали в Долна Силезия в подземия, маскирани като въглищни мини. Устройството нарекли "камбана" заради външния му вид. Два масивни цилиндрични барабана, около метър в диаметър, които се въртели противоположно с невероятна скорост около обща ос. Преди експериментите наливали силно охладен живак в цилиндрите. Това са детайли от разказа на неспециалист и авторът ги ползва само като изходна основа за разсъждение. Около "камбаната" поставяли растения, животни, хранителни продукти за да проверят реакцията. Техниците се оттегляли далече в гумено облекло. Въпреки предпазните мерки всички получавали изтръпване, главоболие, металически вкус в устата, смущения на съня, загуба на равновесие, дупки в паметта, язви. При първия експеримент загинали 5 от 7-те учени, които го провеждали.
През 1945 цялата документация по проекта е отнесена в неизвестна посока със самолет, персоналът от лабораториите е изтребен. Оцеляват малцина от най-важните специалисти. Между тях е прочутият физик Валтер Герлах, който изглежда е ръководил програмата. Но няма сведения някой да е продължил работата по проекта Камбана. Фарел налучква неизвестни факти и обстоятелства около екзотичните технологии и нацисткото участие в следвоенните процеси.

източник: http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=411013

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
51 Отговора
23144 Прегледи
Последна публикация Април 17, 2012, 03:16:48 am
от Hacko
Water "Crop" Circles

Започната от H. НЛО

4 Отговора
5075 Прегледи
Последна публикация Юли 06, 2011, 12:41:54 pm
от Hacko
1 Отговора
3551 Прегледи
Последна публикация Октомври 25, 2008, 23:31:38 pm
от Peacekeeper
7 Отговора
4957 Прегледи
Последна публикация Юли 10, 2009, 02:21:19 am
от Peacekeeper
0 Отговора
2149 Прегледи
Последна публикация Февруари 05, 2010, 12:42:15 pm
от Astronomer

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27