Автор Тема: "Българите не представляват проблем"  (Прочетена 40218 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
Re: "Българите не представляват проблем"
« Отговор #60 -: Октомври 21, 2012, 16:48:43 pm »
Ленторезеца къде е? Или пък шестака? Такива ни управляват и продават за жълти стотинки! Дай им само данъци да  измислят!
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/10/20/internet-poludia-romi-porugavat-istoriiata-na-bylgariia.171078#comment-newest
    Ма как ще сме проблем?

Неактивен meander

• Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
  • Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
  • Мухата влиза само в отворена уста.
« Отговор #61 -: Октомври 21, 2012, 16:57:38 pm »
Здравейте.
Кой каза, че не сме им проблем??? Има една малка разлика, те ни показват среден пръст,а ние просто се кефим на оригинала и ги подканваме -А де, не се дърпайте,за вас е!!!! :---
Живи и здрави. :hi:
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #62 -: Октомври 26, 2012, 16:45:39 pm »
К.Кеворкян не ми е от любимците, но за тази статия му свалям шапка.   :hi: Такъв точен анализ, с толкова точни думи не съм чел скоро от друг журналист. Ще си позволя да сложа тук част от текста, а целия е на този линк:
http://afera.bg/pozitsia/31642.html

"Писал съм много пъти за тия боклуци, за тия вандали, или направо казано – животни.И мислех, че вече няма да имам желание, защото тези текстове, освен че ме изтощават емоционално, но ме карат да се чувствам и унизен. Писах, когато един се провикна – „Смърт на българите!“, това се случи по време на бунтовете в столичната „Красна поляна“ -  това си бяха формени бунтове, но властите си направиха оглушки, интернационалното сърце на тогавашния премиер нямаше как да реагира иначе.

Писах и тогава, когато поругаха гробищата в Звъничево, това се случи през май тази година – изгаврили се бяха с покойници, скъпи някому. На едно надгробие животните бяха надянали черни очила- това не бяха шегички, а преднамерена разправа, с добре обмислен мизансцен.   
    Специално и нарочно се бяха снимали и край гроба на един човек, кръстен навремето от родителите си Сталин. Това силно ме озадачи – и започнах да си мисля, дали тия животни не са го направили нарочно, дали не ни даваха някакъв специален знак. А сега вече съм съвсем сигурен, че е точно така. Това беше знак, че на българите им се полага един цигански Сталин.   
    Онзи ден писах и за новите варвари от Добрич, които пък вече минаха всякаква мярка, като обругаха със сексуални жестове училищни портрети на Левски, Симеон Велики и 
Княз Борис Първи, Покръстителят.
    И този подбор никак не е случаен.

За мен вече е вън от съмнение, че тия животни искат да се почувстваме – всички ние! – като боклуци, като хора, за които историята нищо не означава.

Дори сега, когато казвам това, се чувствам омерзен и унизен от тия идиоти, от тия получовеци.
    Сетне нещата се развиха още по-лошо.
    Показа се по телевизията учителката на диваците от Добрич – и почти ги оправда. Те търсели, горките, по-скоро някаква „известност“, иначе не били лоши момчета, представяте ли си.
    Ами как така, бре, клета жено, защо тогава не правят орална или друга любов с портрети на американския президент или на турския премиер – ами точно с Левски?
    Сетне пък цъфна някаква психоложка, и тя подкара същото: децата – същите тия животни – търсели известност, нищо друго, та да бъдат добри – българските тикви – да ги разберат, да се опитат да проникнат в сложните им души.
    И тъй нататък.
    Както са я подкарали, остава още малко да ги изкарат жертва на дивите българи.

Ако някакви психоложки или даскалици разтягат адвокатски локуми за мангалите, които „търсели известност“, представяте ли си, какви локуми пък разтягат българските правозащитници, които за 22 години, от 1989 година, не казаха и дума в защита на обикновените българи, нито веднъж не си оцапаха ръцете с тази недостойна за тях работа. И какви ли са ги задрънкали сега за клетите циганета от Добрич!
    Добре, вече омърсиха и Левски. Какво следва – това е въпросът.
    Убиха проф. Калоянов в София – нищо не последва.
    Викаха по време на бунтовете в „Красна поляна“ „Смърт на българите!“ – пак нищо не последва.

Безчинстват безспир – циганското иго е направо непоносимо в стотици населени места.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #63 -: Октомври 26, 2012, 17:07:43 pm »
Сетне пък цъфна някаква психоложка
Обяснението за извършване на дадено действие не значи автоматическо оневиняване.
Абе редно е тия направо да се лишат от бг гражданство и да се изритат от страната. И като се направи няколко пъти, ще видим ще продължат ли другите. Но нали сме демокрация (ъ дивокрация) трябва да уважаваме и да се съобразявеме с простотията.
Какво ли ще стане ако вземем да потрошим няколко цигански гробове?

Неактивен x_name41

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
« Отговор #64 -: Октомври 26, 2012, 17:40:26 pm »
Наистина Кеворк е прав но не бива да забравяме, че преди години по комунистическо време не беше така и циганите не представляваха такъв проблем както сега защото хората бяха други в психологически профил а сега в последните години се наблюдава едно озлобяване всеки срещу всеки а това се проявява върху почти всички и не може да си затваряме очите тъй като това е тенденция и всичко според мен се дължи на синдрома на емоционалния срив, който бил като напаст божия засягащ хората по целия свят. Та циганите и те са хора като нас но засегнати от този синдром се държат като животни същото може да се каже и за всеки човек от всяка националност и всяко място на планетата, само проверете в световните криминални новини и ще се уверите. Който не е засегнат няма проблеми във живота и се справя с всички проблеми с лекота а даже постига и огромни успехи (даже и във криза) стига да има желание разбира се защото знае как да подходи точно адекватно и навреме и т.н. Трябва всички да проумеят че в основата на всички проблеми стои синдрома на емоционалния срив, той променя и изкривява вижданията ни разсъжденията ни и т.н. http://egologia.bg/
"מוזיקה מאריכה את החיים"

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #65 -: Октомври 26, 2012, 18:22:12 pm »
Разбирам те, но пък и аз съм имала емоционални сривове. Ама не мога да си обясня защо не съм си го изкарвала в/у портретите на Левски, Ботев и компания. :D

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #66 -: Октомври 26, 2012, 20:33:53 pm »
Разбирам те, но пък и аз съм имала емоционални сривове. Ама не мога да си обясня защо не съм си го изкарвала в/у портретите на Левски, Ботев и компания. :D

Реципрочност!   Само  това  ще  оправи нещата!
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Терес

• Четящ
  • *
  • Публикации: 101
« Отговор #67 -: Октомври 27, 2012, 10:13:38 am »
Как по точно ще я обясниш тази реципрочност!?В конкретния случай!?
Дошло е време робите да преброят господарите!

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #68 -: Октомври 27, 2012, 11:46:28 am »
Както и очаквах, има вече реакция по статията на Кеворкян. "Буден" журналист от Варна/ех, тази Варна...напоследък интересни неща стават там/ подава сигнал до главния прокурор, защото:

"Текстът на Кеворк Кеворкян съдържа множество обидни квалификации и внушения, основаващи се на етническата принадлежност на младежите, свързани с описаните по-горе случаи. В него те многократно са наречени „идиоти“, „животни“, „скотове“, „вандали“, „организирани типове“и др. В текста се твърди също, че случилото се в Добрич е „епизод от поредицата проучвателни  атентати – да видят докъде могат да стигнат под носа на българските овце“ и още, че „Това не са случайни екзалтации на някакви животни – а последни  приготовления преди Големия Взрив“.

Авторът Кеворк Кеворкян отива дори по-далече като чрез текста си цели насаждането на страх, свързан с някакви хипотетични действия от страна на ромското малцинство. В статията е написано буквално следното: „Не разбирате ли, че няма връщане назад – тези животни вече са си направили сметките. Българите сега щели да организират отряди – но циганските вече съществуват. Идеите им отдавна са приютени във Фейсбук, там ги проверяват,  скоро ще си намерят и техния мангалски Ян Палах – ще убият някой кирливец и  сетне ще припишат това на овчедушните българи“.

Г-н Главен прокурор, моля да бъде извършена проверка, която да установи дали въпросният текст или части от него не попадат сред престъпленията против правата и равенството на гражданите, квалифицирани в Чл. 162., ал.1. от Наказателния кодекс.

В случай, че бъде установено противоречие на въпросния текст или части от него със законодателството на република България, моля да бъдат предприети предвидените от закона действия спрямо автора на статията Кеворк Кеворкян, както и срещу издателите на електронния сайт „Стандарт информационна агенция“ и в. „Стандарт“."

Любопитното е, че авторът на сигнала е всъщност човек на Костов, същият Костов, който гласува против арменския геноцид; същия Костов, който успя да прокара решение на народното събрание за геноцид над българските мюсюлмани по време на възродителния процес. Не е ли парадоксално-арменец защитава българските интереси, а българин иска да го подведе под отговорност!?

По-вече подробности в следващия линк:
http://afera.bg/mishena/31689.html
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен marmozana

• Четящ
  • *
  • Публикации: 102
« Отговор #69 -: Октомври 28, 2012, 09:20:28 am »
Миро, той тоя като го гледам се е засегнал на етнос :D
Благодаря ти, че замълча, въпреки, че нямаше какво да кажеш

Неактивен meander

• Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
  • Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
  • Мухата влиза само в отворена уста.
« Отговор #70 -: Октомври 28, 2012, 09:26:34 am »
Здравейте.
Яяяя какво  видях:
   :-*
 :D :D :D
Живи и здрави. :hi:
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #71 -: Ноември 03, 2012, 18:36:25 pm »
Христо Ботев:
„ ...Нашият народ е достигнал до такова гнусаво скотско положение,щото аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът,което да го накара да се стресне и да протестува против своите скотски теглила.Тука се подиграват с имота ти,с живота ти,с трудът ти,с децата ти и най-свещените предмети на твоето човешко съществувание,а ти мълчиш като риба,търпиш като вол,,молиш се богу като най-последният грешник и чакаш второто дохождане на Месия,за да добиеш награда за твоите страдания! Какво искате от подобен народ ? Той е роб,и роб безусловен ... „

Неактивен GaBOSS

• Четящ
  • *
  • Публикации: 155
  • Простак
« Отговор #72 -: Ноември 03, 2012, 21:53:25 pm »
bojinkata, добре цитираш и какво?
Цитатора и имитатора са по-вредни от Диктатора.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #73 -: Ноември 03, 2012, 22:30:27 pm »
bojinkata, добре цитираш и какво?
Цитатора и имитатора са по-вредни от Диктатора.
   Ми сещай се, събуждай се и тн. То Христо Ботев така хубаво го е казал, че не мога да  допълня нищо. Ти ако можеш, давай! Този Диктатор от къде ти дойде на главата?
    Пък може би си прав - този цитат е само за събудени българи. Жив и здрав.

Неактивен Fiery

• Пишещ
  • Публикации: 543
« Отговор #74 -: Ноември 17, 2012, 03:04:05 am »
   Ми сещай се, събуждай се и тн.
    Пък може би си прав - този цитат е само за събудени българи. Жив и здрав.

И тези някой ги събужда:

<a href="http://www.youtube.com/v/25EJIu_Rjdw" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/25EJIu_Rjdw</a>

- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
51 Отговора
71046 Прегледи
Последна публикация Април 17, 2012, 03:16:48 am
от Hacko
Water "Crop" Circles

Започната от H. НЛО

4 Отговора
25219 Прегледи
Последна публикация Юли 06, 2011, 12:41:54 pm
от Hacko