Автор Тема: "Българите не представляват проблем"  (Прочетена 40213 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
Re: "Българите не представляват проблем"
« Отговор #45 -: Октомври 06, 2012, 12:29:30 pm »
В Лидл олиото е 2лв в кварталното магазинче е 3.Дреме ми къде ми отиват парите,точно толкова,колкото и на търговците им дреме,га си праскат надценките!

Неактивен Пурку

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 317
  • Ти 'ше си лягаш ли?
« Отговор #46 -: Октомври 06, 2012, 12:56:20 pm »
'Ма как може да пазарувате в тия цехове? :) Цех Лидъл? Цех Пенди?, Пени де и т.н. Аз ги наричам с общото име - складове за химически продукти, нефтопродукти и производни пластмасови хранителни изделия.
Предполагам сте виждали в някое село на централната чешма пише - водата не става за пиене! Е, от РИОКОЗ трябва да напишат същото нещо на входа на всеки един цех - храната не става за ядене!
Какво представлява човешката еволюция? - Пътят от примитивното през сложното към простото.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #47 -: Октомври 06, 2012, 13:41:18 pm »
Ми ако имах рафинерия,щях сама да си правя...Олиото де..А качествени продукти почти няма.Без разлика от къде са купени.Таа..щом ще купувам полимери,все ми е тая кой ги е произвел.Поне да са еФтинки..А иначе и доматите на село са 60 ст.а в Сф.се продават на 2 кинта..Ма кат нямам достъп до селата,се оставям да ме цакат с топла бира,плащам си кат поп,и тва е..

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
« Отговор #48 -: Октомври 06, 2012, 16:04:01 pm »
Изпращаш си доброволно парите в чужбина, вместо да ги оставиш в най-близкото квартално магазинче.

Абе Миротворец по-добре погледни ония дето пращат милиардите спечелени с труда ни в чужбина не моите двайсетина лева ;).Пазаря там където има уважително отношение продиктувано от западните порядки  ;) в кварталното магазинче гурлясалата некъпана личност те гледа на кръв вместо с усмивка да ти вземе парите .... абе какво съм седнал да ви отварям очите ............  :D
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен ipsilan

• Четящ
  • *
  • Публикации: 91
« Отговор #49 -: Октомври 06, 2012, 16:44:48 pm »
Eй така сме, мили ми народе... Обливаме се един в друг, и си мерим коравите идеи, или "драйфаме" от омекнала логика, почесваме си самочувствието през джоба, раздаваме щедро тия,  за  "..мамата", и знаем, че всички са виновни, за каквото и да е, само..."ако бяха ме послушали, нямаше..." ...Поне десетина тук споделиха мения и идеи, но в крайна сметка стигнахме до картофите и доматите. ... И в тях има идеи. Или раждат идеи...когато са мезе.
Животът е сън,смъртта е събуждане...

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #50 -: Октомври 06, 2012, 16:45:21 pm »
Дреме ми къде ми отиват парите....
Не се учудвам, така мислят 90% от българите. А на мен ми дреме за такива неща и наистина смятам, че моите пари трябва да остават тук, в България и тук да са в оборот. Странно е за мен как за същите тези 90% е въпрос на престиж да пазаруват от подобни магазини; странно е как са убедени, че са "ударили кьоравото" заради по-евтините цени.
Абе Миротворец по-добре погледни ония дето пращат милиардите спечелени с труда ни в чужбина не моите двайсетина лева ;)
Ония и да ги гледам-не мога да променя нищо, затова гледам себе си и правя каквото мога.

"Не ми дреме"-дали това не е причината "Българите /да/не представляват проблем"?
konstantin2007, нищо лично, просто много точно го каза!   :)
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Терес

• Четящ
  • *
  • Публикации: 101
« Отговор #51 -: Октомври 07, 2012, 10:40:49 am »
Май си е точно така и няма,какво да се залъгваме!  ???
Дошло е време робите да преброят господарите!

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #52 -: Октомври 07, 2012, 11:48:03 am »
Ще станем проблем, като се събудим, като исландците и еквадорците, пък и други проспериращи народи. Пуста робска психика. Няма друг народ с такава поговорка: " Преклонена глава, сабя не я сече".
« Последна редакция: Октомври 07, 2012, 12:01:19 pm от bojinkata »

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #53 -: Октомври 07, 2012, 11:58:43 am »
Миро,върпос на мноо неща.Никъв престиж не ми е у големите вериги.Аз даже не съм с кола!Да не ми е мноо кеф да мъкна на ръка..Просто обикалям и от тук тва,от другият супер онова..И така..Къде кво има еФтиничко..По кварталните магазини(поне тук където живея аз)е по-скъпо.Иначе гурелясалата лекла не ми е проблем.Цените обаче да/
Ми всеки има право да му дреме къде му отиват парите,както и всеки има право да си прави сметката(на жалките стотинки)..

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
« Отговор #54 -: Октомври 07, 2012, 16:25:27 pm »
Ама вие найстина всичките се взимате много навътре ... някой вникна ли в смисъла на поста ми освен Калан та се захванахте за доматите, краставиците и лидъл  ????

Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен Пурку

• Малко Писал
  • **
  • Ти 'ше си лягаш ли?
« Отговор #55 -: Октомври 08, 2012, 21:39:11 pm »
Е, ти се включи в темата, за да си излееш болката - ама то с отмъщение не става. Те и онези в Египет и Либия така си викат - ще се лее кръв няма как, но после ще се оправим. В какво се изразява оправянето те си нямат и на идея - но знаят, че трябва да се лее кръв и след това ще се оправят. Хубаво е човек да е патриот, ама то това твойто не е патриотизъм, ами фанатизъм!
Какво представлява човешката еволюция? - Пътят от примитивното през сложното към простото.

Неактивен balar

• Четящ
  • *
  • Публикации: 212
« Отговор #56 -: Октомври 08, 2012, 22:05:49 pm »
Не е нормално, 14 годишни момчета и момичета да се напиват, напушват и прочее. Не е нормално, в една Европейска страна, (каквато всъщност не сме!) малцинството да има повече права от нас. Не е нормално, в някой региони на собствената ти родина, да те е страх да отидеш, защото те наричат ГЯУР (Да, Гяур). Не е нормално, съседните ти държави да крадат историята на родината ти. Не нормално, хора по форумите да казват, че идеалите на Левски и Ботев са остарели. Има ли смисъл да продължавам. Примерите са много. Целта на Новия Световен Ред, е постигната. Българите сами сме си виновни за това положение, в което сме. Ако не вземем мерки, няма да се оправим никога. България винаги е била просперираща след Държавен преврат. Но както се досещате, това няма да ни се позволи от "братята" американци.
Но! Ако Българите се вдигнат на протести обаче, ще стане нещо страшно. Тогава политиците, бирниците и т.н. ще горят. Из улиците ще се лее кръв. Но после ще се оправим. НЕ СЕ СРАМУВАЙТЕ ДА СЕ НАРИЧАТЕ БЪЛГАРИ. АКО ВИ Е СРАМ - ВИЕ СТЕ ПОЗОР. ОБИЧАЙ РОДИНАТА, МРАЗИ ДЪРЖАВАТА. То, вече такава няма де.
До колкото съм забелязал от смяна на властта файда няма. Трябва смяна на съзнанието.

Неактивен cok1

• Четящ
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #57 -: Октомври 08, 2012, 22:12:36 pm »
Е, ти се включи в темата, за да си излееш болката - ама то с отмъщение не става. Те и онези в Египет и Либия така си викат - ще се лее кръв няма как, но после ще се оправим. В какво се изразява оправянето те си нямат и на идея - но знаят, че трябва да се лее кръв и след това ще се оправят. Хубаво е човек да е патриот, ама то това твойто не е патриотизъм, ами фанатизъм!

Ми то, българина само с тояга се оправя, иначе не. И не е фанатизъм, ами чиста истина. И лошото е, че не е  само България, ами го наблюдаваме по целият свят.
ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ !

Неактивен Пурку

• Малко Писал
  • **
  • Ти 'ше си лягаш ли?
« Отговор #58 -: Октомври 08, 2012, 22:18:48 pm »
Наскоро обсъждахме със съфорумници тая тема - и те така, ще прелеела скоро чашата и т.н. Аз тези неща не ги споделям. Основната причина да са начело на държавата такива чревоугодници е заради невежеството и безразличието на гражданите. Не виждам за какво може да им се сърдим като ние ги оставяме и им гледаме сеира. Тяхната вина е не по-малка от нашата.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #59 -: Октомври 09, 2012, 13:34:35 pm »
Не е нормално, 14 годишни момчета и момичета да се напиват, напушват и прочее.
О моля те...Ходи да видиш в Англия например кво е..Не е нормално да..Ма не бг.синдром!

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
51 Отговора
71043 Прегледи
Последна публикация Април 17, 2012, 03:16:48 am
от Hacko
Water "Crop" Circles

Започната от H. НЛО

4 Отговора
25209 Прегледи
Последна публикация Юли 06, 2011, 12:41:54 pm
от Hacko