Автор Тема: Земетресение на 22 Май 2012  (Прочетена 87308 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Strelok22

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re: Земетресение на 22 Май 2012
« Отговор #210 -: Юни 05, 2012, 15:14:33 pm »
Е аман от спекулации ... после как да сме спокойни ?

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4862291Само пълнят всичко с жълтини да плашат хората.
Уплашеният човек ще повярва на всичко ...

Неактивен arktur

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 166
Re: Земетресение на 22 Май 2012
« Отговор #211 -: Юни 05, 2012, 17:32:56 pm »
 Админите ще ме прощавате, ама не се сдържах: :D

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 167
Re: Земетресение на 22 Май 2012
« Отговор #212 -: Юни 06, 2012, 16:59:35 pm »
Днес има сеизмична активност. След 4, 5 сутринта - Равена(Италия) Преди малко гледам , че е имало 5, 1 в Румъния. Хубаво, че е в планинска част северно от Букурещ , но все пак недалеч.

Между другото в Адриатическо море близо до Равена има доста нефтени платформи.  :mocking:
« Последна редакция: Юни 06, 2012, 17:18:41 pm от fishbone »

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 741
Re: Земетресение на 22 Май 2012
« Отговор #213 -: Юни 06, 2012, 21:32:39 pm »
Да !

И много често се среща явлението   Фата Моргана

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B0   .

 Дали нямат нещо общо?

Миналата година станах свидетел на  светлинен екшън в небето  над Адриатика и доста се замислих ..."извънземни ли са "....температурна инверсия .....или....келтската фея Моргана се  забавлява  ?..... :D

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B0


Неактивен Lordsith

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 48
Re: Земетресение на 22 Май 2012
« Отговор #214 -: Юни 08, 2012, 10:11:05 am »
Чета и не вярвам, че има хора, предполагам млади и отворени, които смятат, че е възможно тези земетресения да са причинени от устройство създадено от хора.
Защо твърде малко от вас обърнаха внимание на преминаването на Венера пред слънцето и не се замислиха да ли след като Луната влияе на приливите и отливите една планета в линия със Слънцето  и Земята не би повлияла на земните пластове???


Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 323
Re: Земетресение на 22 Май 2012
« Отговор #215 -: Юни 08, 2012, 11:18:54 am »
Хубаво..замислихме се..Ма не ни стига сивото да го измислим..Ай ако обичаш, да разясниш на младежта,как точно Венера повлия на земетръсите?

Неактивен gandalf

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 14
Re: Земетресение на 22 Май 2012
« Отговор #216 -: Юни 09, 2012, 22:55:30 pm »
Ще използвам земетресението , за да илюстрирам някои свои мисли.Първо - не се случва нищо случайно.Второ - ние , аз , не сме наясно с целта и смисъла на събитията, в най- широкото тълкуване на тези думи.Изказваме предположения , а пък и самият факт , че пишем във форум , споделяйки собствената си неинформираност.... изказвайки предположения , говори сам по себе си.Защото , съгласете се , ако имахме идея т.е. бяхме някакви п(р)осветени, не бихме прибягнали до тези средства.
Защото средствата определят целта :hi:Не желая да задълбавам във философии, така или иначе.
Въпросът ми е - възможно ли е точно ние ( конспиратори , духовно събудени , дори ако щете пробудени , в своето съвършено незнание за истинската цел на случващото се в глобален мащаб и порядъчно изплашени ( няма какво да си кривим душата )) , да сме използвани в своите енергии и невежество за нещо , което не само не разбираме , нито осъзнаваме.
Аз чистосърдечно си признавам , че съм объркана от информацията до която имам достъп чрез интернет ( а и не само ) , от опитностите си и ... от вроденото си недоверие.
Понякога си представям човешката енергия като най - модерната тенхология , която обаче без своевременна , проверена и определена чрез ясна ,и недвусмислена колективна цел , се превръща в бомба със закъснител.
Сигурно е , че онези които не драскат по форуми , не са "канали" за нечии отходни води , точно тези използващи колективната (ще го кажа) глупост , няма споделят това , което знаят.Пак поради овчето съзнание на "батериите за енергия".Дори да имат "добри намерения" , с които както ни е известно е постлана магистралата към ...да кажем ада.
Имам чувството , че задълбаваме и дълбаем отвъд дъното там , където няма смисъл.Точно там , където нищо не зависи от нас , но изразходвайки ценната си жизнена енергия , ставаме донори за цели , които не са наши.Одобрявам информираността , "теориите на конспирацията" , всичко което подтиква човек да събира , осъзнава и интегрира знание в житейския си опит , което евентуално ще доведе до мъдрост..някога.
Но в денят преди земетресението имаше някакви ритуали , от известно време се правят кристални решетки ( не ви ли мирише на затвор ), хората изпростяха и истерясаха....Очаква се "край" , "вибрационен преход????!" и има нещо много гнило в Дания.Чела съм достатъчно от т.нар. "ченълинги".И е страшно.Под обръщения като "възлюбени" , "духовно извисени" , "деца на светлината" и т.н. се крие директна диктовка за.... как му казвахте "предчувствие за края" , доста хитър контрол с цел канализиране на енергия , която ако някой знае къде отива...моля да ни каже :D и докаже.
Та така и със земетръсите и никак няма да се учудя ако подобни явления и природни бедствия зачестят. Генерирани и подхранвани , чрез манипулирани човешки емоции.
Пък и съгласете се , че не малка вероятността точно ние , аз- интересуващи се (меко казано) от нестандартна проблематика( в никакъв случай не генерализирам) да бъдем използвани за целите на конспирацията.

Неактивен x_name41

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 283
  • this is my website!
Re: Земетресение на 22 Май 2012
« Отговор #217 -: Юни 09, 2012, 23:26:50 pm »
Ммдааа, немога да не се съглася с това защото мисълта все пак е голямо и велико нещо, което все още не се приема някакси насериозно на официално ниво (поади липсата на адекватно проучване и неизградена правилна концепция за същноста и принципа на формиране), а мисълформите са в същото време неотменна част от нашия живот и от тях зависят много важни неща, като избор, някакво решение което трябва да направим и т.н....
« Последна редакция: Юни 09, 2012, 23:33:31 pm от x_name41 »
"музиката удължава живота!"

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 838
Re: Земетресение на 22 Май 2012
« Отговор #218 -: Юни 09, 2012, 23:40:38 pm »
"Според Слава мисълта е вълна с огромна енергия. Тя се излъчва от мозъчните клетки. Мисловната вълна или „пси – вълна”има сив цвят. Тази вълна се насочва натам, където я отправи мозъкът „генератор”. Когато мисълта се „откъсне” от мозъка, тя действа самостоятелно, независимо от мозъка който я е произвел. Скоростта на мисловната вълна е по – голяма от скоростта на светлината. Колко ? Според С. Севрюкова скоростта зависи от индивидуалните способности на мозъка „генератор”."

http://www.balkanmysteries.com/bg/?p=148

Неактивен Princess_Deja

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 600
Re: Земетресение на 22 Май 2012
« Отговор #219 -: Юни 11, 2012, 12:39:07 pm »

Понякога си представям човешката енергия като най - модерната тенхология , която обаче без своевременна , проверена и определена чрез ясна ,и недвусмислена колективна цел , се превръща в бомба със закъснител.

 ....

Точно там , където нищо не зависи от нас , но изразходвайки ценната си жизнена енергия , ставаме донори за цели , които не са наши.
...

Това с "проверената колективна цел" ... нещо не ми харесва. Човешката енергия като някаква съвкупност от всички сами по себе си енерги(йк)и няма как точно да си я представим, анализираме, камоли контролираме. Това не е просто кофа с вода, или бидон/варел/цистерна, в които да наливаш и пълниш с чиста, мръсна, светена или дестилирана вода. Още повече да й припишеш Съзнание, за да я насочиш с цел. Ако идеята е, че преобладава и надделява отрицателната енергия, която е причина за някакви чисто физически и природни явления- или просто като нарушаване на някаква хармония и равновесие (точно като запазване на равновесие на въже или везна)- тогава, остава интересно как се регенерира отрицателното в положително?
Става, случва се земетресение- имаме две "скали" на измерване за отрицателна и положителна енергия. В момента на земетресението, емоциите на потърпевшите каква енергия генерират- от страх, ужас или паника?

Следващото е противоречие, или парадокс. Хем нищо не зависи от нас, Хем ставаме донори. Как така?
Осъдена съм на смърт и нищо не зависи от мен. С това мое безсилие, безпомощност, приемане и разбиране, че и с мен и без, нещо ще се случи така или иначе, как точно "донорствам" или с какво?

В общи линии, аз и по-горе споменах, че такива неща са си "изпитания" житейски. В малко по-общ план и не лични, но като повечето изпитания служат за придобиване на опит. Преживяваш го и следващия път усещането не е на ужас или безсилие, а :"това сме го минали". Щом живота продължава и не е край, значи ... така е трябвало да стане.
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен atila777

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Re: Земетресение на 22 Май 2012
« Отговор #220 -: Юни 19, 2012, 14:56:37 pm »
НАШИТЕ УЧЕНИ РАЗБРАХА, ЧЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО Е НЕСТАНДАРТНО И НЕ ПО ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ НО ПО РАЗБЕРАЕМИ ПРИЧИНИ САМО НАМЕКВАТ ЗА ТОВА, ПОНЕ ЗА СЕГА!
Докато очакваме земните трусове да затихнат, сеизмолозите от БАН споделят, че земетресението от вторник с магнитуд 5,8 е много особено.
Тепърва учените ще анализират честотния спектър на земетресението от 3 през нощта на 22 май
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен kalan

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 890
Re: Земетресение на 22 Май 2012
« Отговор #221 -: Юни 19, 2012, 16:04:09 pm »
То наистина може и да е нестандартно, ама ходи го докажи. А и кой ще повярва?
Попълвам си сега анкетния лист за застраховката. Имам щети от земетресението.
Та единия въпрос е следния
Виновни трети лица - Да /Не
А сега де? :lol:
Да бяха сложили вариант поне "Не знам" или пък "Харп" :D

Неактивен kikaha1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re: Земетресение на 22 Май 2012
« Отговор #222 -: Юни 23, 2012, 00:52:25 am »
23,06,2012  00,45 мин,  в сравнение с 22 май преди малко доста по-силно се разлюляха и леглото и лампата, интересно ми е да видя колко силно е било  :---

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
Re: Земетресение на 22 Май 2012
« Отговор #223 -: Юни 23, 2012, 00:59:35 am »
Аз в София нищо не съм усетил. Ти от кой край си ?
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен de4i

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 23
Re: Земетресение на 22 Май 2012
« Отговор #224 -: Юни 24, 2012, 22:30:37 pm »
Днес около 13.00 отново покрай Перник - 2.2
Нещо много зачестиха точно на това място. Преди голямото от 22 май никой не се интересуваше от този район.
Интересно е дали и къде може да се провери преди голямото от 22 май каква е била сеизмичната активност там. Дали е имало толкова начесто или с голямото започнаха "търканията на пластовете"

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
6 Отговора
4908 Прегледи
Последна публикация Декември 30, 2010, 20:02:41 pm
от Raw Deal
2012

Започната от Jean-Luc Picard FUN

6 Отговора
4530 Прегледи
Последна публикация Ноември 16, 2006, 15:41:22 pm
от Alien
4 Отговора
3974 Прегледи
Последна публикация Юли 04, 2009, 13:18:54 pm
от DreX
68 Отговора
24459 Прегледи
Последна публикация Юли 25, 2009, 00:41:35 am
от marhs
71 Отговора
34566 Прегледи
Последна публикация Септември 05, 2012, 20:59:00 pm
от Monolith

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27