Ще използвам земетресението , за да илюстрирам някои свои мисли.Първо - не се случва нищо случайно.Второ - ние , аз , не сме наясно с целта и смисъла на събитията, в най- широкото тълкуване на тези думи.Изказваме предположения , а пък и самият факт , че пишем във форум , споделяйки собствената си неинформираност.... изказвайки предположения , говори сам по себе си.Защото , съгласете се , ако имахме идея т.е. бяхме някакви п(р)осветени, не бихме прибягнали до тези средства.
Защото средствата определят целта :hi:Не желая да задълбавам във философии, така или иначе.
Въпросът ми е - възможно ли е точно ние ( конспиратори , духовно събудени , дори ако щете пробудени , в своето съвършено незнание за истинската цел на случващото се в глобален мащаб и порядъчно изплашени ( няма какво да си кривим душата )) , да сме използвани в своите енергии и невежество за нещо , което не само не разбираме , нито осъзнаваме.
Аз чистосърдечно си признавам , че съм объркана от информацията до която имам достъп чрез интернет ( а и не само ) , от опитностите си и ... от вроденото си недоверие.
Понякога си представям човешката енергия като най - модерната тенхология , която обаче без своевременна , проверена и определена чрез ясна ,и недвусмислена колективна цел , се превръща в бомба със закъснител.
Сигурно е , че онези които не драскат по форуми , не са "канали" за нечии отходни води , точно тези използващи колективната (ще го кажа) глупост , няма споделят това , което знаят.Пак поради овчето съзнание на "батериите за енергия".Дори да имат "добри намерения" , с които както ни е известно е постлана магистралата към ...да кажем ада.
Имам чувството , че задълбаваме и дълбаем отвъд дъното там , където няма смисъл.Точно там , където нищо не зависи от нас , но изразходвайки ценната си жизнена енергия , ставаме донори за цели , които не са наши.Одобрявам информираността , "теориите на конспирацията" , всичко което подтиква човек да събира , осъзнава и интегрира знание в житейския си опит , което евентуално ще доведе до мъдрост..някога.
Но в денят преди земетресението имаше някакви ритуали , от известно време се правят кристални решетки ( не ви ли мирише на затвор ), хората изпростяха и истерясаха....Очаква се "край" , "вибрационен преход?

!" и има нещо много гнило в Дания.Чела съм достатъчно от т.нар. "ченълинги".И е страшно.Под обръщения като "възлюбени" , "духовно извисени" , "деца на светлината" и т.н. се крие директна диктовка за.... как му казвахте "предчувствие за края" , доста хитър контрол с цел канализиране на енергия , която ако някой знае къде отива...моля да ни каже

и докаже.
Та така и със земетръсите и никак няма да се учудя ако подобни явления и природни бедствия зачестят. Генерирани и подхранвани , чрез манипулирани човешки емоции.
Пък и съгласете се , че не малка вероятността точно ние , аз- интересуващи се (меко казано) от нестандартна проблематика( в никакъв случай не генерализирам) да бъдем използвани за целите на конспирацията.