Не ме заплашвайте че спамя, защото сам ще се изтрия от тук. Не стига че ви информирам а и се гаврите с мен. Форума е за изказване на мнение по конкретен въпрос. От кога мнение което се различава от това на модератора означава че трябва да се изтрива?!
По долните доказателства ги споделих в доста форуми на национални сайтове и не само че не ги изтриха, а ми благодариха!Още едно доказателство

Щатските сайтове за земетресения на 10-тата минута показаха епицентъра на земетресението. От БАН ни разказваха, че е къде ли не В крайна сметка си се оказа че е в Дивотино както казаха хамериканците
Между другото аз знам в това, че ни облъчиха щото ми се ускори пулса и сърцето ми стана неспокойно точно след труса и до ден днешен. Изобщо не вярвам да съм се притеснил от земетресението, защото докато бях в леглото си и тресеше дори не се помръднах и само си мислех как нашата кооперация по погрешка са и ляти две основи.
Само ни облъчиха с голямо количество положителни йони и съм убеден, че ако се направят нужните замервания всичко ще лъсне.
Сега съм включил йонизатор на въздуха дано помогне.
положителни йони морят сърцето
http://www.Бибип/article?id=86218 Йоните всъщност са атмосферни атоми и молекули, които под действието на електричеството, губят или прибавят по един електрон. Тези йонизирани въздушни частици се образуват от радиация, космически лъчи, електрически заряди и под въздействие на ултравиолетовата светлина.
Когато слънцето напече, то загрява като земната повърхност, така и въздуха. Земята се затопля по-бавно, затова приземният слой въздух се издига скоростно нагоре. При движението си той среща по-студени въздушни маси. Те се трият едни в други и при това се отделя и трупа статично електричество, а по-тежките положителни аерйони падат в приземния слой въздух. Те са причина за редица оплаквания * затрудняват дишането и събуждат всички хронични болести. Най-опасни са за хората със сърдечносъдови проблеми и нестабилно кръвно налягане. Частиците вредят и на тези, които страдат от депресия, както и за болни с астма, подагра, ревматизъм, артрит и синузит.
Внимание, от БАН казаха че земетресението не е нормално!!!!
http://www.novatv.bg/news/view/2012/05/25/31044/%D0%A1%D0%B5%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%B8:-%D0%97%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BE%D1%82-22-%D0%BC%D0%B0%D0%B9-%D0%B5-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%BE/Убеден съм че е по-поръчка на ЦРУ. Когато ги отрязахме за шистовия газ, те след няколко дни изпратиха Хилъри. Само за да демонстрират че момичета като Хилъри са много малки кукли на конци, пред скритите господари.
В 3 часа през ноща за да има най-малко очевидци на лилавата светкавица както прочетох в статията на очевидец от Перник и до София столицата.
Земетресение, светлини, след 9 часа от земетресението удря продължителен град точно на мястото от земетресението.
Аз съм свидетел целия ни балкон се напълни с ледени топчета един два сантиметра.
Множество вторични трусово веднага след голямото а не преди това.
Абсолютно категорично е мнението ми, че са се ебавали с атмосфератаЧитател пита: Видяхте ли светлината преди земетресението?
Читател постави въпроса за синьо-лилавото сияние в небето, което светеше по време на първия трус, на 22-ри май.
"Това със сигурност не беше светкавица, защото беше огромна светлина, като сияние, която светеше в продължение на 4- 5 секунди , ако не и повече. Говорих с приятели, които също са го видяли и сме сигурни, че това не беше светкавица. Моля, ако може да се сподели в сайта, за да се тълкува и от други хора, които със сигурност са го видели!", пише читателят до zaPernik.com.
Някои перничани споделиха, че светлината, предшестваща труса, е била толкова силна, че изведнъж всичко е било озарено като ден.
Споделете мнението си за това в коментарите под статията, ако смятате че тук ви трият мненията!!!
http://news.pernik24.bg//354528.html