Автор Тема: АЛГОТЕРАПИЯ и АЛГОПРОФИЛАКТИКА (лечение и профилактика с микроводорасли)  (Прочетена 6367 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен explorer_of_the_universe

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
  • Здраве от AquaSource - микроводорасли, суперхрани и натурални хранителни добавки.

АЛГОТЕРАПИЯТА е алтернатива на традиционната медицина.Тя е лечение със синьо-зелените микроводорасли АФА (Aphanizomenon flos-aquae) и  СПИРУЛИНА. Основана е на принципа на елиминирането на недоимъчното клетъчно хранене, което е една от основните причнини за развиването на над 80% от социално значимите заболявания и не само за тях. Основен метод на АЛГОТЕРАПИЯТА е пълноценното клетъчно хранене, чрез което се повишава имунитета на организма, изхранват се пълноценно клетките и тъканите му и повишава адаптогенните му способности. Тъй като синьо-зелените микроводорасли са най-добре балансираната и богата на микро- и макроелементи клетъчна храна в света, алготерапията се радва на огромна успеваемост.
В AFA  се съдържат почти всички необходими за човешките клетки витамини и кофактори ( А, С, всички витамини от групата В, фолиева киселина, витамин Е и др.) AFA съдържат  желязо, калций, магнезий и други минерали – над 40 микро- и макроелементи, незаменими мастни киселини, антиоксиданти, ензими, липиди, карбохидрати и др. Липсата на целулозни стени ги прави 100% усвоими. AFA съдържат висококачествени протеини – аминокиселинен профил с 60% белтъчно съдържание, почти идентичен с този на човешкото тяло.


[/size]Спирулината или както я наричат още „Майчиното мляко на планетата” е пълноценна, здравословна и лесноусвоима храна. Спирулината съдържа в синергична комбинация богата гама различни хранителни вещества: около 60% протеин с всички незаменими аминокиселини, мононенаситени мастни киселини и особено много гама-линоленова киселина. Тази киселина се среща в изобилие единствено в кърмата, а има жизненоважна роля за правилния ход на всички физиологични процеси.
Спирулината е много богата на минерали и олиго-елементи, витамини и естествени пигменти: хлорофил, фикоцианин, каротиноиди и витамин Е, а по биологична активност далеч изпреварва суровите пшенични кълнове. И спирулината съдържа голямо количество витамин В12 и лесноусвоимо желязо.ИЗТОЧНИК И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, ТУК: http://healthbyaquasource.blogspot.com/
Статии за АФА и Спирулина в BB-team:http://www.bb-team.org/articles/3253_sinyo-zeleni-vodorasli http://www.bb-team.org/articles/3621_spirulina


[/color]
Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 322
Това реклама ли е?А доставки по домовете и бонуси на за съфорумците ше има ли? :writer:

Неактивен explorer_of_the_universe

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
  • Здраве от AquaSource - микроводорасли, суперхрани и натурални хранителни добавки.
Това е споделяне!  :writer: :hi:  Просто съм запознат подробно със свойствата на тези изключителни суперхрани (синьо-зелените водорасли) и се старая да направя информацията за тях и за Алготерапията като цяло достояние на колкото се може повече хора. Убеден съм в цялостното им полезно въздействие върху организма, както от собствен опит, така и от множество отзиви на хора, които ги ползват. Наистина не искам постингите ми да звучат като някои от рекламите по телевизията. Алготерапията и алгопрофилактиката са едни прекрасни напълно естествени начини да си върнем и запазим нашето здраве. С чисто сърце споделям тези неща. А колкото до това, че препоръчвам продуктите на AquaSource, това е защото имам опит с тях и за тях мога да гарантирам, а също така имат всички необходими разрешителни и сертификати от Министерството на здравеопазването, които можете да видите ТУК! И не на последно място от всички процеси на дехидратация на микроводорасли, за сега тяхната е най-щадяща.  За разлика от повечето други процеси на сушене, AquaSource водораслите се изсушават при ниски температури по патентования метод Биоактивна Дехидратация (BioActive Dehydration®). При него водораслите се сушат при 37 градуса, като по време на процеса температурата се покачва до 40,5 градуса за 2 минути, а след това се нормализира. Именно този щадящ процес на сушене позволява във водораслите на AquaSource да се запазят всички биоактивни вещества и елементи в напълно естествен вид, който е най-пълноценен за човешкият организъм.  За повече информация може да погледнете ТУК
[/size]
Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.

Неактивен explorer_of_the_universe

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
  • Здраве от AquaSource - микроводорасли, суперхрани и натурални хранителни добавки.
ЕТО ОЩЕ ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА АЛГОТЕРАПИЯТА  :writer: :
 Алготерапията е метод в биомедицината, който се основава на научни данни и доказателства, клинично потвърдени многократно в продължение на 50  години сериозни научни проучвания. Десетки рандомизирани изследвания в цял свят, се провеждат от световно-известни институти, във Франция, Италия, Чехия, Великобритания, Русия, Канада, Япония, дори България (БАН), и др. Още през 50-те години на ХХ век започва  масовото приложение на алгите при множество сериозни заболявания като: сърдечно-съдови, автоимунни, нервно-ендокринни, болести на кръвта и на гастроинтестиналния тракт и пр. Преоткриването на алгите в биомедицината е известно с популярното название  “Зелената вълна” в храненето, станала широко популярна още през 60-те години на ХХ век.
[/size]Алготерапия е биологичен метод на въздействие върху организма чрез приемането на лечебни продукти на база сладководни микроводорасли в различни комбинации  с полифункционално въздействие на клетъчно ниво върху човешкия организъм и едновременно с това приоритетно ориентирани за въздействие върху определена функционална система.
[/size]В света алгопродуктите се използват от медицината като превенция, профилактика и терапевтична възможност за борба с множество социално-значими болести.Научният интерес към микроводораслите  се  явява резултат на тезата, издигната от Световната Здравна Организация през 70-те години, за произхода на социално значимите заболявания, а именно:
[/size]              КЛЕТЪЧНО НЕДОИМЪЧНО ХРАНЕНЕ;
[/size]МИТОХОНДРИАЛНИ БОЛЕСТИ;
[/size]ХИПЕРМЕДИКАЛИЗАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО В СВЕТОВЕН МАЩАБ;
[/size]ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ЖИЗНЕНАТА СРЕДА ;
[/size]ВИСОКИ НИВА НА СТРЕС  В ИНДУСТРИАЛИЗИРАНОТО ОБЩЕСТВО.
[/size]Основен световен приоритет е поддържането на добро здраве през целия живот. Най-естественият начин за постигане на оптимален здравословен статус е балансираното пълноценно клетъчно “хранене”. Ефикасен метод използван от съвременната нутриционистика е алготерапията.
[/size]Основен вносител на продукти на базата на микроалги за Европа и България е британската компания “Aqua Source”-ltd. През последните години тя се утвърждава като изследователски и консултативен център. Работи с лекари, клиники, дистрибутори и директни клиенти от над 50 страни. Освен българския  през последните две години компанията завоюва и източния пазар.
 
 [/size]Продуктите на фирмата притежават висок технологичен и екологичен стандарт и съответстват на всички изисквания на Световната Здравна Организация за “клетъчни храни”. За България всички продуктови позиции на фирмата са със съответните санитарни разрешителни на министерство на здравеопазването и с проба за свободни стимуланти и стимуланти със специфични свойства, свободни и конюгирани анаболни стероиди и диуретици на Национална лаборатория “Допинг контрол” при Национален център “Спорт и здраве”, София.
  [/size]В България се внасят дванайсет основни продуктови позиции, които покриват и интервенират широк спектър от характерни за нашето общество социално значими заболявания (респираторни, сърдечно-съдови, автоимунни и др.). Едновременно с това те осигоряват оптимална превенция на здравето при хора от всички възрасти.
[/size]Разрешени са от СЗО за употреба от бременни жени, от бебета в кърмаческа възраст, при деца и възрастни с различни форми на белтъчна непоносимост , при лица с тежки генетични заболявания и др.
 [/size]Подробно описание на свойствата и съдържанието на продуктите се намира ТУК !
Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 322
Е пусни и ценорасписа де..Заля ни с инфо,а най-същественото го проускаш..Дай 'а си дойдем на думата..Кой квото и да говори,знаем,че става въпрос за пари.. :P

Неактивен explorer_of_the_universe

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
  • Здраве от AquaSource - микроводорасли, суперхрани и натурални хранителни добавки.
Който се интересува от цени ще ги намери. Става дума за знание и за неговото споделяне. Това дали някой ще си купи микроводорасли от AquaSource или от някоя друга фирма си е негов избор. Аз просто имам опит с продуктите на тази фирма и лично мога да гарантирам за качеството им. Цел ми е хората просто да отворят съзнанието си за превенцията, профилактиката и за алтернативните начини на лечение, в случая Алготерапията, ако заболяването или състоянието е вече на лице.
Пожелавам на всеки да се докосне до магията на тези суперхрани, без начение на коя фирма, само да са качествени. Не пестете от качеството, защото няма по-скъпо от здравето.
 И нека не забрвяме, че всеки има право на свой личен избор, аз съм просто проводник на информацията!
Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 322
О,те хората ако си отворят съзнанието мисля,водораслите няма да са им толкова нужни..Дори и за превенция..Просто щот превенцията идва от съзнанието.

Неактивен arktur

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 174
Който се интересува от цени ще ги намери. Става дума за знание и за неговото споделяне. Това дали някой ще си купи микроводорасли от ********* (време за реклама :negative: ) или от някоя друга фирма си е негов избор. Аз просто имам опит с продуктите на тази фирма и лично мога да гарантирам за качеството им. Цел ми е хората просто да отворят съзнанието си за превенцията, профилактиката и за алтернативните начини на лечение, в случая Алготерапията, ако заболяването или състоянието е вече на лице.
Пожелавам на всеки да се докосне до магията на тези суперхрани, без начение на коя фирма, само да са качествени. Не пестете от качеството, защото няма по-скъпо от здравето.
 И нека не забрвяме, че всеки има право на свой личен избор, аз съм просто проводник на информацията!

Много нагло, добре си си научил/а урока, та чак и за слепите е видно, какво споделяш и какъв "проводник" си!  :D

Неактивен explorer_of_the_universe

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
  • Здраве от AquaSource - микроводорасли, суперхрани и натурални хранителни добавки.
Разбира се, че ще споделя фирмата. Все пак когато споделям някакъв продукт, аз трябва и да предпазя хората от това да си купят нещо некачествено от което да няма никаква полза и само да си дадат парите. Това как ти (arktur) приемаш нещата си е лично твоя работа. Който има достатъчно средтва, ако иска да си направи експеримент, да си закупи от всички фирми, които предлагат АФА по една опаковка и сам да си реши след това на коя фирма да ползва. Избора си е личен. Просто не подминавайте тази уникална суперхрана.
Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.

Неактивен arktur

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 174
Това как ти (arktur) приемаш нещата си е лично твоя работа.

Същото се отнася и за теб(explorer_of_the_universe), лапай си скъпите алги и се радвай на живота.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27