Автор Тема: Учени лекуват рака, но никой не го забелязва  (Прочетена 68014 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Excalibur

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 34
 • Който иска, успява!
  • Намери лекар бързо и лесно!
Re: Учени лекуват рака, но никой не го забелязва
« Отговор #30 -: Юни 06, 2012, 22:49:58 pm »
Лекарство срещу рака е открито още преди 60 години. А за тези, нормално да не им обръщат внимание, никой няма за цел рака да се излекува, целта е хората да се намалят на 500 милиона от 7 милиарда, а това ще стане с глад, мизерия и много болести. А този, който го е открил преди доста години, забравих му името, но... са накарали компанията му да фалира, и буквално е умрял в мизерия, същото се е случило и с лекарите, и т.н, с които е работил, изпратени далеч гладни и бедни или убити.

Неактивен bojinkata

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 134

Неактивен GARVAN

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 127
Re: Учени лекуват рака, но никой не го забелязва
« Отговор #32 -: Юни 26, 2012, 00:08:56 am »
Ето едно приложение на лимона и содата в борбата с рака:  http://grigorsimov.blog.bg/politika/2012/06/24/limon-i-soda-bikarbonat-10-000-pyti-po-silen-efekt-ot-himiot.972137?utm_source=dnes&utm_medium=box&utm_campaign=blogs

Лимонов сок (киселина) + сода бикарбонат (основа) = неутрализация!
Както и да е... Лимона, както се знае, съдържа голямо количество витамин С. Има един филм, Food Matters се казва, в който едни медици говорят как лекуват ТЕЖКИ случаи на рак с преливане на големи количества чест витамин С и го правят много успешно без странични ефекти и без да съкращават живота на пациентите, както се случва с химиотерапията...

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 838
Re: Учени лекуват рака, но никой не го забелязва
« Отговор #33 -: Юни 26, 2012, 00:14:54 am »
Що се отнася до витамин С, скоро научих за един храст - Годжи бери (lycium). 450 пъти повече витамин С от лимона и чушките.

Неактивен bojinkata

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 134
Re: Учени лекуват рака, но никой не го забелязва
« Отговор #34 -: Юни 26, 2012, 11:13:41 am »
Това е китайско или тибетско. Има го в магазините за здравословни храни разтворено в спирт или като изсушен червен плод. Много помага за очите.
« Последна редакция: Юни 26, 2012, 16:10:15 pm от Mirotvorec »

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 323
Re: Учени лекуват рака, но никой не го забелязва
« Отговор #35 -: Юни 26, 2012, 12:39:06 pm »
В смисъл?Може ли по-конкретно?
« Последна редакция: Юни 26, 2012, 16:10:31 pm от Mirotvorec »

Неактивен kalan

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 890
Re: Учени лекуват рака, но никой не го забелязва
« Отговор #36 -: Юни 26, 2012, 13:11:42 pm »
Ами преди няколко дни майка ми го купи от един магазин за памперси на женския пазар. 4 лева е. Пише "Лиций"

Неактивен trepa4a

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 189
Re: Учени лекуват рака, но никой не го забелязва
« Отговор #37 -: Август 08, 2012, 02:07:11 am »
На мен ми го пробутаха за едно лечение това за 18лв ли беше,и като видях после,че цената е доста по-ниска си казах,тези са добри търговци.Видях и другите билки как са ми ги продали със 100% надценка.Пишат добри неща за него,а до колко има ефект,не мога да споделя,така и не го използвах,но явно е ефикасно.

Неактивен bojinkata

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 134
Re: Учени лекуват рака, но никой не го забелязва
« Отговор #38 -: Август 08, 2012, 11:56:49 am »
От организъм до организъм има разлика. При мен специално, считам че ми помага това "годжи"/лиций/. Имах някои проблеми с умората на очите, но сега съм много по-добре. Не се уморяват. Предполагам че е от него, защото друго не ползвам. Сега минах на капсули, за по-евтино.
     По принцип трябва да се
подхожда комплексно
- храна, движение, определен режим, т.е. да не се разчита на вълшебното хапче, което от раз ще ни реши проблема. :hi:
« Последна редакция: Август 08, 2012, 12:01:03 pm от bojinkata »

Неактивен trepa4a

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 189
Re: Учени лекуват рака, но никой не го забелязва
« Отговор #39 -: Август 08, 2012, 22:25:32 pm »
Всеки проблем,който засяга зрението,означава,че човекът предпочита да си затваря очите за това,което става,вместо да рискува да изгуби някого или нещо.Това е начин да се защити.Възможно е този човек да не иска повече да е с широко отворени очи,сиреч да бди над всичко.
Пропусна най-важното,мисленето!Другите неща не са толкова съществени.Ето ти един линк ако не си го гледал,виж за какво става въпрос:

Ето ви го лиция:
http://bilki.bg/index.php?m=1&ws_m=1145
« Последна редакция: Август 11, 2012, 06:46:12 am от Mirotvorec »

Неактивен Passiflora

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 215
Re: Учени лекуват рака, но никой не го забелязва
« Отговор #40 -: Август 09, 2012, 15:48:58 pm »
Според Д-р Иван Михайлов: 90% от хората с рак умират от... химиотерапията:
(Не мога да дам линк, но с търсачката можете да си заредите интервюто.)


Едно изключително интервю с Д-р Матеус Рат: Болестта може да бъде победена! (Пак не мога да дам линк, за това го публикувам така.)

Д-р Матеус Рат е сътрудник и последовател на Линъс Полинг – два пъти носител на Нобелова награда и ученият, класиран на второ място след Айнщайн по общочовешки принос на живот и дело.
Д-р Рат продължил изследванията на своя учител Полинг и става автор на най-новите и сензационни открития за борбата с рака и сърдечно-съдовите заболявания. Той е автор на лекцията и книгата „Ракът може да бъде победен”, които са достъпни в интернет. Лекцията може да бъде открита и на сайта на лабораторията и фондацията, които носят името на световноизвестния учен. Той е сигурен, че има и други, освен официално прилаганите, много надеждни, клинично доказани и успешни методи за победа над злокачествените образувания. Предлагаме ви едно сензационно интервю с д-р Рат на тази тема, както и диетичния режим на друг известен по света лекар – д-р Моерман.

- Д-р Рат, присъда ли е ракът?
- Днес човечеството е заплашено от епидемия от рак. Всяка година от рак умират половин милион американци. А в същото време научната основа за естественото обуздаване на болестта съществува вече почти от десетилетие. Още през 1991 г. написах, че е напълно възможно скоро да се избавим от рака. Той може да бъде победен. Използването на аминокиселината лизин, в съчетание с витамин С, ще осигури пробив в лечението на много видове рак, а и на други болести. Тези открития бяха публикувани. С тях се запознаха представители на едни от най-големите фармацевтични компании, техните ръководители и сътрудници в изследователските отдели,знаеха за тези открития и през всичките тези години не предприеха нищо.
В изследователските компании на тези фармацевтични гиганти работят 55 хиляди учени. 32 души от тях са получили Нобелова награда за изследвания в различни аспекти на онкологичните заболявания. Изразходват се милиони долари както от частни, така и от обществени източници, а епидемията от рак в това време набира скорост.

- Защо според вас не се взимат мерки за ограничаване на заболеваемостта от рак?
- Ракът е милиарден бизнес.
Ако вие сте онкологичен пациент и докторът ви каже: ”Необходимо е да преминете през химиотерапевтичен курс”, вие ще попитате: ”Докторе, кажете, с какво ще ми помогне химиотерапията?”. Той или тя ще ви отговорят: ”Химиотерапията убива поразените от рак клетки”. А какво няма да ви кажат? Това, че химиотерапията убива и всички останали клетки.
Същото се отнася и за лъчетерапията
Рентгеновият лъч не различава раковите от здравите клетки. Няма такава възможност. И ето - при вас започва опадането на косата. Това е, защото са ви унищожени клетките на космените фоликули. А може да започне кръвотечение в стомашно-чревния тракт или в червата. А това е, защото им е разрушена слизестата ципа. Могат да се развият инфекциозни заболявания. А това е, защото са убити клетките на костния мозък, изработващи левкоцити.

- Какви са страничните действия на химиотерапията?
- Аз вече споменах анемията, кръвотечението, но другите са значително повече: сърдечни и инфекциозни заболявания, поражение на черния дроб и бъбреците, повръщане, депресия. Към какво водят тези болести? Към увеличаване на печалбите. Купуват се болкоуспокояващи средства, кортизони - за борба с възпалителните процеси. Купуват се заместители на кръвта, антибиотици, антидепресанти и т.н. - фармацевтичните пазари на тъй нареченото лечение на страничните ефекти на химиотерапията са значително повече, отколкото е пазарът за осигуряване на самата химиотерапия.
Продажбата на лекарства срещу страничните ефекти на химиотерапията - това е огромният бизнес на фармацевтичните компании
Химиотерапията, после - лъчетерапията, после - страничните ефекти. Тези последните предизвикват нови онкологични заболявания и други болести, поради което трябва да купувате нови лекарства. Тези нови лекарства предизвикват свои странични действия, така че отново трябва да купите нови лекарства. Този механизъм прилича на машина за печатане на пари.
Помислете: защо й е на фармацевтичната индустрия побеждаването на онкологичните заболявания, ако за удължаването им само в САЩ ежегодно се печелят 180 милиарда долара? Единствената причина, поради която ракът и до този момент е равнозначен на смъртна присъда, се крие в тези милиарди долари, които фармацевтичните компании заработват чрез продължението на епидемията на онкологичните заболявания.

- Как възниква ракът?
- Той се заражда в здрава клетка, която се превръща в клетка, поразена от рак, която от своя страна се превръща в ограничен тумор, разпространяващ се след това по цялото тяло и убиващ своята жертва.
Целта на раковото образувание е да убие целия организъм
Ядрото на клетката пази цялата „програмна” информация, отнасяща се към функциите на клетките. Освен това, на всяка клетка й трябва енергия. Всички клетки на тялото, независимо от тяхната функция, се нуждаят от биологична енергия. Тя е необходима за изпълнение на функциите на клетките, а като гориво за това работно изпълнение на клетката постъпват витамините, минералните вещества, аминокиселините и микроелементите.
И заради какво здравата клетка се превръща в ракова клетка? За това съществуват много причини - радиация, замърсена околна среда и в много случаи фармацевтичните препарати.
Но, независимо от първопричините на възникването, всички ракови клетки имат две общи особености, независимо в коя част на тялото са се появили - било то рак на простата, на белите дробове, всеки вид рак. Първата им особеност трябва да ви е добре известна. Раковите клетки се размножават - те създават копия, подобни на себе си клетки. Втората характеристика е, че разпространението на раковите клетки се задържа от съединителна тъкан – колаген. Точно той „заключва” раковите клетки. Истинските ракови клетки си изработват свои ензими - като „биологически ножици”, способни да поглъщат околния колаген. С тяхна помощ раковите клетки се изкачват навън. Ето така започва ракът. Хиляди ферменти, изработвани от раковите клетки, разрушават околната съединителна тъкан. Раковите клетки използват кръвоносната система - много удобен начин за проникване в другите части на организма.

- Защо ракът е толкова агресивен?
- Раковите клетки са въвели организма ни в заблуда, използвайки средства, които нашият организъм вече е използвал в здраво състояние, и затова става нещо като „пробив”. Организмът не е предприел изработването на защитния механизъм, защото му се е сторило, че всичко е нормално. Белите кръвни телца - армията от „защитници” на нашето тяло - имат за задача да атакуват армията от микроорганизми вътре в нас. Да предположим, че сме получили възпаление на белите дробове и в тъканите им са „заседнали” бактерии. Белите кръвни телца, циркулиращи вътре в кръвоносната система, са длъжни да попаднат от кръвоносната система към външността, при бактериите, „заседнали” в тъканите на белия дроб. Как ще проникнат там? С помощта на ферментите, „биологичните ножици”, разрушаващи колагена. Самите бели кръвни телца са в състояние да изработят ферментите си само за няколко секунди, за да изпълнят своята задача. Белите кръвни телца се наричат още и левкоцити. Армията „защитници” на нашия организъм, са способни в нормални условия да произведат „биологичните си ножици”. Но ако белите кръвни телца са станали злокачествени, ако „програмата” на тези клетки вече е „зависима”, „рушаща се”, те започват да изработват „биологични ножици” безкрайно и безконтролно.

- Споменахте, че спасение има с приемането на лизин и витамин С – по какъв начин става това?
- Аминокиселината лизин е способна да поправи нарушения баланс и да възстанови естественото равновесие. Ето какво съм написал през 1992 г.: ”Приемането на лизин особено в съчетание с витамин С - ще доведе до небивал прогрес в лечението на много форми на рака”
Ето го моделът на естествените форми на лизина. Важното е това, че лизинът е аминокиселина. Аминокиселините са „строителните тухлички” на протеините в нашето тяло. Известни са ни приблизително 25 аминокиселини. Някои от тях не се изработват от нашия организъм. Това са тъй наречените незаменими аминокиселини. Най-важната сред тях е лизинът. Човешкият организъм не си изработва тази молекула. А в същото време тя има особено важно значение. Молекулата на лизина блокира тези балончета-всеядници и не им позволява да се вкопчат към колагеновите влакна, за да ги разрушават. Ето, в това се състои действието на лизина.

Витамин С формира колагена. Ние знаем това още от свидетелствата на моряците, опитващи се преди 500 години да обиколят земното кълбо и боледуващи от скорбут. Те са умирали от кръвоизливи, защото техният организъм не е изработвал витамин С, те не са го получавали в своето моряшко хранене и производството на колаген в организма им се е прекратявало. И очевидно всичко това се е отразявало на кръвоносната система - заради механичното натоварване, създавано от кръвното налягане. Сега знаем защо са умирали тези хора. Но изводът, до който достигнахме, се състои в следното: съчетаването на лизина, блокиращ разрушаването на колагена, и витамин С, активизиращ възпроизвеждането на колаген, предизвиква ефект, от който всеки лекар, лекуващ онкологични заболявания, би трябвало да бъде във възторг: заздравяване на съединителната тъкан и капсулация на туморите!
След щателни проучвания и експерименти установихме, че съчетанието от хранителни вещества, аминокиселини, витамин С, полифенолите на зеления чай и други естествени вещества, но не лекарствени препарати, спря не само раковите клетки в млечната жлеза, но и раковите клетки на меланома, фибросаркома, рака на черния дроб, рака на простата и на дебелото черво.

- Все пак как човек може да комбинира тези средства, за да се пази или лекува от рак?
- Опитахме да създадем такава оптимална комбинация от хранителни вещества. Стремихме се да получим най-добрата комбинация, осигуряваща 100% стопиране на разпространението на раковите клетки, и то без да се приемат някакви свръхдози. Имаме свидетелства на различни хора, които се възползваха от резултатите на нашите изследвания. Протоколите на нашите изследвания в областта на онкологията са одобрени. Имаме отчетени успешни резултати от лечението на различни видове рак на клетъчно равнище. В случаите на рак на хранопровода имаме пълно излекуване. Същото е с рака на яйчниците, рака на дебелото черво и на много други видове рак.
Не, това не са чудеса!
Нашият подход сработва, защото оказваме въздействие на механизма, с чиято помощ се разпространяват раковите клетки на всички видове рак.

Защо методът на клетъчната терапия е толкова ефективен?
Преди всичко, защото оказваме въздействие на критично важен процес в напредването на рака - образуването на метастазите. 90 % от смъртния изход се дължи на развитието на метастазите, а не на първичния тумор.
По-нататък, оказваме въздействие на механизмите, общи за всички типове рак. Използваме многостранен подход. Не оказваме въздействие само на един процес в организма. Хранителните вещества едновременно участват в различни биохимични процеси. Затова атакуваме различни ракови клетки с различни биохимични процеси в организма. Така разчитаме да постигнем възможно най-добрите резултати. И успяваме да ги постигнем. Важното е, че използваме такива вещества, които поддържат много положителни функции в организма. Те укрепват здравето, активизират имунната система. Събитията, които се случват благодарение на нашите изследвания, ни дават увереност: процесът напред не може да бъде спрян. Той отиде твърде далеко напред....Д-р Рат Изкореняване на рака с природни средства:

http://www4bg.dr-rath-foundation.org/articles/cancer-natural_eradication.html


Неактивен Passiflora

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 215
Re: Учени лекуват рака, но никой не го забелязва
« Отговор #41 -: Август 09, 2012, 16:15:17 pm »
Що се отнася до витамин С, скоро научих за един храст - Годжи бери (lycium). 450 пъти повече витамин С от лимона и чушките.
Ей, жив и здрав да си!   :)
От няколко дни се чудя как беше името на това растение. Случайно хвнах преди няколко дни предаването "Бразди" и там един човек обясняваше, че започва отглеждането на това растение в България.
Каза, че било богато освен на витамин С, но и на омега 3 и омега 6 мастни киселини. При което за се  :o , защото омега 3 се среща предимно при рибните продукти!

Неактивен Пурку

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 318
 • Ти 'ше си лягаш ли?
Re: Учени лекуват рака, но никой не го забелязва
« Отговор #42 -: Октомври 04, 2012, 17:48:28 pm »
Понеже темата е за рак, ще го пусна тук:
http://edition.cnn.com/2012/09/28/health/brca-mastectomy/index.html

Ако това е вярно, направо не знам :unknown::Лекари отстраняват гърдите и яйчниците на жена профилактично, понеже имало "генетичен риск" да развие рак. Генетичния риск се изразява в това, че майка ѝ, и баба ѝ развили ракови клетки на тези органи. Всичко това е показано в една такава светлина, че тя го е направила заради децата си - за да продължи да живее и да им се радва. Разказва че решението е било много трудно, но смята, че е направила правилният избор. Отдолу в коментарите я подкрепят, аплодират, поздравяват я и т.н.

Някой ако може да преведе статията, да не би да не съм схванал ако има някъде шега, майтап или нещо такова и да не съм разбрал за какво става дума.
Какво представлява човешката еволюция? - Пътят от примитивното през сложното към простото.

Неактивен trepa4a

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 189
Re: Учени лекуват рака, но никой не го забелязва
« Отговор #43 -: Октомври 13, 2012, 11:52:26 am »
Ето един интересен пост от друг форум на човек,който дава някаква яснота за италианският доктор Симончини и неговият метод-сода бикарбонат с кленов сироп:
Цитат
След два месеца четене и учене из форума, имам и какво да предложа. Малко инфо за метода на доктор Симончини. Всеки който иска може да получи консултация на адреса му в Рим (Via della Maratona, 13). Телефонът и електорнният му адрес се намират в нета. Консултацията струва 150 евро. Оттам нататък евентуалните процедури, които не знам къде извършва, не видях манипулационна край кабинета му. Той прилага содата директно върху раковото образование, където е възможно разбира се/ чрез впръскване, промивки, катетри. При мен не бе приложмо така че ме подкани енергично да ме оперира негов екип в Белград срещу 11 000 евро, като ме увери,че това е най/добрата цена на пазара. Не искам да добавям подробности, само ще кажа че се наложи да ТЕСам една седмица за да си върна равновесието след тази среща. Споделям информацията защото видях, че има интерес, а май аз съм единствената засега българка, която се е срещала с въпросния доктор и разминала се с метода му.
Всъщност по -важната причина за поста ми е, че приключих току що едномесечно Предизвикателство към диагнозата ми Карцином на шийката на матката-доста напреднал, нещо се плашат лекарите да го оперират. Понеже не е заболяване с лесно анализиране...не мога т.е. да си насроча сама ядрено магнитен резонанс) не знам какъв е резултата по диагнозата. Но искам да споделя, че в емоционално отношение съм много по-стабилна и уравновесена. Енергията ми се повиши и изглеждам много по-здрава ...така се и чувствам! Преди Предизвикателството направих един цикъл лечебно гладуване по Ковачева и след захранването не се върнах към готвеното хранене. Храня се със сурови зеленчуци, ядки, студено пресовани масла, пресни сокове и много, много, много вода. Медитирам и практикувам Петимата тибетци. Взимам антиоксиданти. Не ми предизвика никакъв душевен катарзис-засега- ТЕСането. Но с лекота се справя с редките пристъпи на паника. От четенето из форума разбрах, че мога спокойно да продължа да Предизвиквам, но се питах дали това ще е по-силния подход или примерно Техниката на конфликта или на Избора? Какво бихте ме посъветвали изобщо в този случай.....
За да приключа първия си пост искам да кажа, че без рационална причина много вярвам в ТЕС и благодаря на Иван за споделеното знание и отзивчивостта и на всички вас, които пишете и споделяте резултати, болки и съмнения... Невероятна общност сте!
Поста е от тук:
http://emozdrave.info/forum/viewtopic.php?t=225&start=75
И един последен за мен филм,който дава много добра яснота за тази болест-Доклад за рака
Not a valid vimeo URLАмериканците също признаха,че пилешкото причинява рак.Ако се замисли повече човек,тези пилета как стават толкова големи за кратко време,а и не е само с тях така,то всичко което поемаме през устата си е само химия.
В този раздел от който предлагам информацията тук има интересни други коментари по темата за желаещите да бъдат информирани и запознати.

Неактивен kalan

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 890
Re: Учени лекуват рака, но никой не го забелязва
« Отговор #44 -: Октомври 13, 2012, 12:01:37 pm »
Е Трепач, те тия пилета с хормони не са пилета. Според мен пилешкото и рибата са си най-полезните меса. Стига да не се прекалява. Друг е въпроса дали има естествени пилета и рибки. А хората, които наблягат на колбаси, салами и кренвирши е ясно, че рано или късно ще си имат проблеми. Но са слепи да разберат. Просто не вярват, че някой може да ги трови.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27