Не виждам някъде да съм писал пряка обида към някой (дори в посочения от теб цитат), така че тонажа от страна на "трола" е спазен.
А какво ти пречи да бъдеш космополит?
Кой казал, че съм или не съм?
И език и култура са подвластни на времето и трансформациите!Мартениците ни вече се правят в Китай!Нищо,че още се кичите с тях като български символ!

Мартениците далеч не се правят в Китай, но дори да е така, това си остава една характерна за българите черта.
Да де..То тва ясно.Ма не разбрах вашите ценности кви са..
Това е много индивидуален въпрос, в зависимост от разбиранията и призмата на отделния индивид
Еми..Като сте избрали да се "борите"из форумите,не очаквайте скорошни резултати.Макар..Пак да не разбирам..Темата е за България.В тая с връзка за кво се бориш?
Това, че някой е драснал няколко реда във форумите не означава, че се "бори" из тях. Темата не е за България, а за контролираната мизерия в България. В тая връзка съм ти дал точния отговор в предишния пост:
Пищим за по-добър живот. Борим се за същото, за свобода, за едно по-добро бъдеще, за децата си, за близките си, за тяхната защита, благополучие и закрила, за себе си, за да осъществим мечтите/целите/желанията си, за да оставим "следата", която искаме. Вероятно има и много други неща, за които си струва човек да се бори, но не смятам да навлизам в подробности.
Естествено всеки малко или много се отклонява или различава от изброените, но под общ знаменател г/д смятам, че това е, за което се борим.
За мизерстването, да, мизерстваме! Но за мен има разлика между "мизерно съществуване" и това "да мизерстваш".
Извинението ти се приема. Не мога да опиша усещането да не си трол!!!