Автор Тема: Холографски технологии - нови разработки  (Прочетена 28979 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 527
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #30 -: Януари 20, 2012, 13:28:37 pm »
...следното филмче. Кликва се върху посоченият линк и се стартира автоматично филмче с наименование Панацея-Младост. Ето линк към него - http://openmagic.org/molodost.wmv
Движещото се нещо представлява многомерна структура, която взаимодейства информационно с гледащият я човек. Забележка: За разлика от повечето такива разработки тази конкретно влияе изключително върху човешкия геном...

Допълнение към филмчето е следната матрица:

SAL
GAU
OUX

Пише се /желателно с дебел флумастер или маркер/ на квадратни картончета. Впоследствие тези картончета се поставят в обувките точно под петите на краката с буквите нагоре. Допълнително такова картонче може да се поставя и под чаша с вода - за структуриране на водата и пиене. Ефектът от филмчето се усилва.  :)
6285174923344176257

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 855
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #31 -: Януари 21, 2012, 00:05:02 am »
Може ли да се принтират на лазерен принтер?

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 527
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #32 -: Януари 21, 2012, 11:26:43 am »
Може, но създателят им казва, че на ръка /при това от собствената, на този, който ще носи/ било най-ефективно.

Не е проблем и да се ламинират или да се сложат в найлонче или да се покрият с тиксо, за да се запазят за по-дълго време.
6285174923344176257

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 011
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #33 -: Януари 21, 2012, 16:06:58 pm »
bofara, а за какво и как се ползва тази квадратна матрица

E P A                     
R Z M               
A S L
 
и какво ти е мнението за този прибор?
 

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 527
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #34 -: Януари 22, 2012, 10:09:18 am »
bofara, а за какво и как се ползва тази квадратна матрица
E P A                     
R Z M               
A S L

На руски

допълнителна информация

Модулите


какво ти е мнението за този прибор?

Много положително. Самостоятелно изготвяне на такъв прибор Отново на руски.

---------

Програма-софтуерот типа 25-ти кадър. Може да се пускат различни афирмации, афОрмации, намерения, желания и всякакви други такива за по-добра синхронизация между съзнание и подсъзнание. Всичко е обяснено подробно във файла "Сперва прочитай".  :)

---------

Който иска да пробва дистанционна енергия върху себе си - тук влиза /естествено след регистрация/ и пише: "Подключите меня к У2-У3". А ако му дойде множко  :rofl2: енергията може да се откачи отново с текст, написан пак там: "Отключите меня от У2-У3"

Предупреждавам, че са възможни натоварвания. Не е за всеки. Между другото всичко си е написано във самия форум там.  :)
6285174923344176257

Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 522
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #35 -: Януари 23, 2012, 00:26:15 am »
bofara, а за какво и как се ползва тази квадратна матрица

E P A                     
R Z M               
A S L
 
и какво ти е мнението за този прибор?
 

Няма ли такава матрица за привличане на пари късмет? Насе, чети там из сайтовете, ти по разбираш езика, и ми кажи :drinks:
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 527
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #36 -: Януари 23, 2012, 07:10:01 am »
Няма ли такава матрица за привличане на пари късмет?...

Принципно, аз тук гледам да публикувам безплатни технологии, за да са достъпни за всеки, който иска да ги ползва. А не да правя реклама. Туки тук има от платените, създадени специално за това, за което питаш. Ама трябва добре да се чете предварително. Аз такива нямам. Освен Светлици мога да ти препоръчам и Радионик. Както и ако имаш възможност да си направиш горепосоченото устройство /това, за което ме пита Наско/.

----
Между другото това са файлове-mp3-ки, които са предназначени за работа с това устройство.

Файлове

Още повече

Как работят

Абе, който не вярва, че тези неща работят - в по-горния пост съм писал къде да се включи и да пробва. Кхм.  :)
6285174923344176257

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 527
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #37 -: Февруари 01, 2012, 22:29:32 pm »
Съветвам всички /съдя по личните си съобщения/, които малко или много ползват версиите 1.0 и Панацея да минат на версия 3.0.

Тя се пише или с матрицата:

SXA
OVR
SLO

или се зарежда така /това е за препоръчване/

Защо?

Защото светът се променя много бързо в последно време и ако искаме, както казва един много сериозен човек, да бъдем "Творци" на собствената си реалност, а не "твари", които ... абе какво ли не ги правят... това е ЕДИН от начините.

Който иска - да ме послуша. Изборът си е на всеки и НИКОЙ не задължавам.

Много здраве и щастие на всички! ЩЕ ИМА СЕРИОЗНИ ПРОМЕНИ, да се надяваме към много по-добро!
6285174923344176257

Неактивен Materius

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 35
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #38 -: Февруари 12, 2012, 15:47:48 pm »
Тези неща наистина са много интересни и аз не се съмнявам в тяхното действие. Но не съм съгласен, че човек има нужда от подобни "предмети" , защото всичко необходимо е вътре вкарано в нас. А поне от моят личен опит, мога да споделя, че подобни усещания та дори и къде къде по-интересни изживявания могат да бъдат предизвикани и най-важното управлявани - аз го правя с гъби. Но наистина това не е за всеки, в зависимост от енергията и енергийното ниво на което се намира или би искал да се намира. Всеки сам дълбае пътя си, но любов се ражда там където пътищата се пресичат :)

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 527
Re: Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #39 -: Май 08, 2012, 07:22:06 am »
Понеже темата беше заключена за известно време си позволявам да копирам материал за версия 3.0N, който съм публикувал в dreamland-bg.com.

"Зареждането на БЖ, версия 3.0 N се осъществява по следния начин:
В този файл:

http://openmagic.org/gene3.0/g30_pre.pdf

има три мандали. Първата е най-горната, втората е средната, а третата е най-долната, тя е тази с буквените матрици, обърнатата /няма никакво значение, че е обърната, когато се зарежда предмет/. Най-добре е да се принтират на лазерен цветен принтер/така, както и на фотоснимки се запазва най-много информация/. Ако предметът е малък може и във фотостудио/снимки/. Естествено, който няма възможност на цветен може и на черно-бял, може и на мастилено-струен, но информацията /цвял, пиксели.../ намалява, а това се отразява на "зареждането".

1Етап. Минимум 4 часа /отново кратно на 4 часа, максимално за най-пълно и силно зареждане - 2 денонощия/ - първата мандала. Това е един вид основа, базово състояние, вместо почистване.

2Етап. По същия начин, също толкова време - втората мандала /това е 3.0/.

3.Етап.Също толкова, колкото и първата и втората мандала - третата /това е матрица, описваща 3.0/

4.ЕтапСлед това увиваме предмета във всички три мандали едновременно, но в следния порядък: най-вътре /до предмета/ втората /средната/, след това третата /с матриците/, а след това, най-отвън - първата.

Всички 4 етапа полученият пакет от плътно обвитата от мандалата или мандалите в последния етап /с изображението сочещо към предмета във всички етапи/ се увива плътно и стабилно с алуминиево домакинско фолио.

За допълнително усилване може по време на последния, завършителен етап вътре в пакета да се сложат и слушалки от мп3-плейър, за да се пусне /в последния 4 етап/ следната 'мелодия':

http://mikesh.users.ru/audio/g3.0/g3.mp3

Добре е мелодията да се просвири цялата минимум веднъж.

Забележка. Опростената версия 3.0L /3.0Лайт/ се прави като на всяко звено, част или на целия предмет се изписва /желателно с маркер или друго съхнещо средство за нанасяне на букви, например лак за нокти  / матрицата:

SXA
OVR
SLO

НО! За препоръчване е все пак версията 3.0N. Когато се носи гривна БЖ3.0 /независимо коя версия/ НЕ се препоръчва управляването на каквито и да било машини, устройства, уреди и други такива... ВАЖНО! Прочетете инструкциите! /на руски в линка по-долу/

Подробно обяснение на версията 3.0.

Нямам физическата възможност да преведа цялата информация от руски език, за да могат повече хора да се информират. Затова препоръчвам, който има възможност, ако иска, да прочете обясненията във форумите.

Някои важни моменти за версия 3.0

Най-добре е да се носи БЖ3.0 с версия БЖ1.0 или по-висока /по високите версии, от вида 2.0, 2.5, 2.6, 2.7 и 2.8 са платени и са доста скъпи, а безплатната е версия 2.9 - когато имам възможност ще се спра на нея също/.
Версия 3.0 не се препоръчва за постоянно носене /аз лично нося постоянно, но след доста време/, защото активира т.нар. 'изменено състояние на съзнанието'. В началото е възможно главоболие /лично мен ме болеше доста главата и едвам осъзнавах къде се намирам, но аз ползвах първоначално матричната версия, а не 3.0N, с която е по-лесно. Главоболието ми мина за около 4-5 дни/.
В 3.0 са добавени възможности за получаване на енергия.
В 3.0 са добавени възможности за активация на собствените свръх-способности от различен вид и тяхната последваща регенерация /предполага се, че човек притежава такива способности изначално/.
Основното предназначение на 3.0 е осъзнато творческо влияние върху собствения живот, върху собственото тяло /здраве, хармонизация и др./ върху околния свят в зоната на лична отговорност /съзидание/.
Тук също се прилага технологията "клетъчна технология" или "клетъчен облак" /на руски 'КО - клеточное облако'/

3.0 има усилена система за навигация в събитията и вероятностите, както и проработка на безопасността, оптималните маршрути и защита от разрушаване, макар че това изисква определени познания и навици за работа с гореописаното.

3.0 е по-сложна за управление отколкото 1.0 или 2.х, защото предполага наличието на поне елементарни умения не само да се подават ментални команди, но и да се отчита сигналът на ниво 'вътрешен глас', интуиция, 'вътрешно виждане'. 

За да се проявят добре ефектите от 3.0 е добре преди това да се носи поне 6 месеца БЖ1.0 или по-висока версия.
6285174923344176257

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 527
Re: Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #40 -: Май 08, 2012, 12:54:10 pm »
Това са особен вид модули, които са така или иначе в потенциала на гривната /могат да се извикат дори само ментално/, но тук са представени за по-добра работа и усвояемост в мп3-формат и служат за повишаване на интуицията, ориентиране в различни вероятности и предвиждане /разбира се, който има достатъчно опит и лична сила за това, аз все още ги ползвам, за да се обучавам/

v1 виждам - базово състояние.
Съдържа работещо състояние, за всички останали подрежими.
v2 виждам - инсталация на връзките на образните канали.
Съдържа програма за връзка на входящата информация с библиотеката от образи. Включва възприятието именно посредством зрението /може да се настроите на каквото искате, например тактилно, но зрителният канала е най-удобен и ефективен/
v3 виждане тренинг1
v4 виждане тренинг2
v5 виждане тренинг3

3те мп3-ки дават нарастващо ниво на тренировките за състояния, т.е. увеличават сложността. Работят дори ако не се изпълнява никаква друга целенасочена тренировка за 'виждане', но е полезно да се използват с различни /съществуващи в специализирани сайтове и литература/ методики /например при тренировка със завързани очи/.

v6 виждане -навигация. Съдържа настройка на навигацията във времето, пространството, вероятностите, причините и връзките. Инсталира се навик на навигация и настройка на тези принципи.

v7 навигация на точката във времето - минало. Работа с миналото.

v8 навигация на точката във времето - бъдеще.
v9 навигация в пространството, разстояния
v10 навигация във вероятностните линии
v11 навигация на връзки /линкове/ между обекти /например маса-изработена е в завод-завод-направил я е майстор Петър-навигация линки между объектами (пример стол- собрали на заводе -завод-делал мастер Петя- мастер- в детстве майстор-в детството си е учил в училище-училище и така нататък по конкретни обекти/.

v12 общо фоново закрепление на изученото - съвместим с всички останали, спомага за закрепването на навиците.
v13 енергополета /аура/
v14 причинно /каузално/ тяло

Препоръчва се всеки да се започне с V1 и да се следва градацията на номерата. Работи се по няколко часа на ден, с всяко от качествата от седмица и повече в зависимост от личните усещания. Може да слуша или чрез колонки /съвсем тихо, фоново звучене, почти да не се чува на съзнателно усещане или чрез плейър и слушалки /може да се сложат и в джоба, не е задължително да се слуша с ушите, важно е да се въздейства със звуковите модулации на енергоинформационния пашкул-аурата.
Възможно е голямо допълнително натоварване на съзнанието, повишена умора, известна раздразнителност. Това се дължи на 'високочестотността' на модулациите.
Желателно е да се проработва всяко едно качество до неговото усвояване, а след това да се премине към следващото. Но същността на метода е такъв, че дори само да се държи работещ плейър със слушалки в джоба - това ще даде определен ефект и част от навика ще стане неотделима част от Вас.

Самите файлове са тук
http://openmagic.org/vid_a/


p.s. като цяло тук смятам да давам значително повече подробности.
« Последна редакция: Май 08, 2012, 14:04:54 pm от bofara »
6285174923344176257

Неактивен emo_G

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 55
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #41 -: Май 28, 2012, 00:27:09 am »
В джоба си почти винаги нося разпечатана в подходящ размер тази картинка:Нарича се Стопмагия и служи за отклоняване на негативна насоченост. В зависимост от силата и въздействието на тази насоченост съществува възможност отрицателното въздействие да се върне, понякога и с по-голяма сила, към първоизточника си.
Използва се и за защита по време на излизане от физическото тяло по време на сън или някакви практики.

Наблюдавам, че когато съм в близост до човек със слаба енергетика, например възрастен човек, той започва да се доближава до мен, дори несъзнателно, както и се опитва да осъществи контакт с мен - случайно ме заговаря например...  :o

Принципно горепосочената картинка-програма за защита е разработена за изделие, наречено стабилизатор. Но е напълно подходяща и за самостоятелно ползване и носене.
Ако някой се интересува от по-подробна информация - би могъл да се запознае тук.  :)


Аз да допълня малко информацията:
Според информацията в руския форум "подходящият" размер за картинката е до 1 инч. bofara, ти  в какъв размер си я принтирал? Въобще размерът на изображението има ли някакво значение?

П.П. Днес като ходих да принтирам тази чудесийка в копирния център, точно като почнаха да я принтират и им се бъгна нещо цветния принтер, та трябваше да ходя в друг копирен център. Възможно ли е въпросната картинка да е взаимодействала по някакъв начин с техниката и да я е извела извън строя? Явно яко съм се филмирал , за което моля да ме извините.
« Последна редакция: Май 28, 2012, 00:54:01 am от emo_G »

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 527
Re: Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #42 -: Май 31, 2012, 18:02:28 pm »
Правилно. И да и не. Да, понякога. Постарах се подробно да ти отговоря в лични.
6285174923344176257

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 527
Re: Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #43 -: Август 21, 2012, 23:15:11 pm »
Необходимият минимум, за да си направим Стабилизатор. /всички изображения - мандали за изработка на стабилизатора + необходимия минимум от програми за работа с него/. Как да си направим стабилизатор? /на руски, 1 и 2 страници от форума, а и не само/, естествено може и без аметист, глина, восък и другите усилители, а проста хартиена версия, която си функционира съвсем прилично. Аз лично моите ги заливам с много тънък слой водно стъкло, а отгоре отново нанасям 6+3 гранични зони, както е по правилата за изработка.

Допълнителна информация и файлове на руски.

Тази информация е косвено свързана с БЖ. Отнася се за методиката за възстановяване на целостността на организма, наречена Изцеляващ импулс, автор Владимир Вукста - Голтис. Самата методика. Най-актуалната информация е от 2012, има я в архивния файл. За да се разбере НАИСТИНА правилното изпълнение на упражненията е добре да се прегледа изцяло видеото в youtube, качено от ползвател  tatyana27041982 - ето пример за лицевите опори, всички клипчета с това 'слабичкото' момче са пример за правилно изпълнение на упражненията, както и обясненията, и могат напълно да се считат за допълнения към писмената методика. Добре е стриктното изпълнение на упражненията да се съчетава с носенето на БЖ и управлението с ментални команди на енергията в организма, нещо подобно на гимнастиката на Норбеков - визуализираме /насочваме вниманието/ си как енергията тече по определените меридиани и т.н., но посредством БЖ управляваме този процес значително по-осъзнато и ефективно.
6285174923344176257

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 527
Re: Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #44 -: Август 23, 2012, 21:49:33 pm »
ZAS
FRA
KOA

Матрица, лайт-лайт версия на БЖ-изделието Спектр. Работа с егрегори в няколко режима. За разбиращи какво правят и искат.  :)

п.с. съществува и клип Спектр.
6285174923344176257

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27