Автор Тема: Загадъчният пръстен на Людмила Живкова  (Прочетена 51944 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

coroviev

• Гост
Re: Загадъчният пръстен на Людмила Живкова
« Отговор #15 -: Декември 05, 2005, 17:33:44 pm »
Не забравяйте,че на  тази книга неможе да се гледа като на 100%достоверна литература,по-скоро обратното.На мен ми прилича на жълта преса в научно фантастичен стил.Сравнявал съм някои неща от романа, които съвпадат и  с историята и с""градските легенди"(Казанската икона например,където чистата история е далеч по-конспиративна и интересна от паранормалната),но това нищо нищо не означава.Цитирах книгата  просто като любопитна информация.Впрочем,абсолютно сигурно ли е,че такъв пръстен наистина е съществувал?

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #16 -: Декември 05, 2005, 18:03:02 pm »
Да. Не виждаш ли на снимките - има пръстен - хехехе :P

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
Отг: Загадъчният пръстен на Людмила Живкова
« Отговор #17 -: Февруари 11, 2006, 03:23:47 am »
Между другото, Светослав Николаевич направи за Людмила това, което на мен някога категорично отказа - заведе я при Сай Баба. Според думите й разговорът със Сай Баба имал твърде банален характер, но когато се сбогували, той, както винаги, демонстрирал своите способности: сътворил от нищото платинен пръстен с вграден голям тъмносив на цвят топаз.
- Той отгатна – каза после Людмила. – Моят камък е топаз.
Людмила ми показа пръстена. Държах го в ръце, гледах как топазът оцветява пръстите ми в лилаво. Изглежда, пръстенът притежаваше някакви магнетични свойства, защото пръстите ми също започнаха да излъчват лилава светлина. Забелязахме това, когато го върнах обратно на Людмила. Наистина явлението не продължи дълго, не повече от две-три минути.

(...)

...А пръстенът на Сай Баба, който някога ми показа Людмила Живкова, малко преди смъртта й, някъде се загуби. Тя самата ми каза за тайнственото му изчезване, когато дойде за кратко в Москва и имах възможност да се видя набързо с нея. Може би беше знамение, може би просто съвпадение, но, така или иначе, това ме наведе на мисълта, че предметите, които притежаваме от астралния свят, живеят по свои закони. Разбрах, че с тях непременно нещо се случва. Или изчезват в пространството, или, както златните монети на Басаврюк*, се превръщат в чиреп.

От книгата на Валентин Сидоров - "Людмила и Вангелия"

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #18 -: Февруари 11, 2006, 08:44:56 am »
Откъдето дошъл-там и отишъл   :)
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен doriangrey

• Четящ
  • *
  • Публикации: 45
  • Resist it and the soul grows sick with longing!
« Отговор #19 -: Април 17, 2006, 13:39:13 pm »
Каква е идеята?
Да намерим пръстена?
Или да опазим България?
Казвайте и да действаме, че време не остана !
Quis custodiet ipsos custodes?

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #20 -: Април 17, 2006, 14:49:23 pm »
Да направим от Родината си, пръстен на градивната сила?   :)
Или спирала....
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

otoketo

• Гост
« Последна редакция: Януари 20, 2007, 16:59:21 pm от otoketo »

Неактивен WhiteRider

• Пишещ
  • Публикации: 518
  • *terrafim*
« Отговор #22 -: Януари 20, 2007, 01:14:36 am »
всъщност способностите на сай баба са доста съмнителни, демонстрирани с помощта на дълбоки ръкави, отвори в страничните облегалки на стола и сръчност.
а за твърденията, че е ел мория, о плийз, смехотворно е. между другото мислех, че съм чел книгите на капка георгиева за ванга, но щях да запомня подобно сравнение ако ванга го е казала наистина.

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #23 -: Януари 20, 2007, 01:19:47 am »
Че има някакви способности има, ама да се прави на Христос... Пък ако е Мория още по-зле :P

Все пак интересна е връзката с Людмила.

Неактивен GNOSTIC

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 255
« Отговор #24 -: Януари 25, 2007, 13:00:46 pm »
За Людмила, дъщерята на бившия Първи - Тодор Живков, зная, че се е увличала по теософия - Блаватска, Рьорих и компания. Особено задълбочено е изучавала тази материя. Вярно е, че е била в Индия. Но за този пръстен не съм чувала нищо.
Зная, че на нея дължим някои културни инициативи, като "Знаме на мира", когато в България идваха деца от цял свят. Без значение от расовата и  културна принадлежност. Никой след нея не е правил подобни космополитни проекти./ Като дете съм присъствала на един карнавал в НДК, с който се закриваше "Знаме на мира" - мога да ви уверя, че това е нещо незабравимо за мен./ Занимавала се е изключително с култура и е покровителствала интелектуалци.
Мисля, че с поведението си разсърди братята - руснаци и се говори, че първата катастрофа, след която оцеля по чудо е инсцинирана от КГБ. И смъртта и приписват на тях. Какво му е било на бившия Първи, само той си е знаел!
Много неудобен човек за "социалистическите ценности".

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #25 -: Февруари 06, 2007, 17:09:23 pm »
Значи според мен това са глупости. Людмила Живкова я убиха заради друго. Трябва да се мисли малко и да се има правилната информация.

Принципно доста хора, които четат конспиративна литература не разбират едно главно нещо. За да се убие човек и то от такъв ранг като Людмила, трябва да има причина. Много, много сериозна причина. Това че отворила вратите на България за еди къде си са глупости. Най-малкото защото това не е противоречало на плана за страната. В България има много, много малко личности, които са се противопоставяли на плана. А плана (повярвайте ми) за тази страна не е излязал от завода фабрично наред с другите планове. За България има специален план. Левски се опря на плана обесиха го. Не защото сме били в турско робство. Защото е стигал до хората и ги е карал да мислят. Та така достигаме до главното - кукловодите си позволяват да убиват само хора, стигнали до такива неща, които карат народа да се замисли.
Редовно ми се задава въпроса - защо след като Дейвид Айк (заменете Айк с всяко име което дискутира същите теми) говори такива неща е още жив. Наивен въпрос. Жив е или защото служи на определена цел без да разбира, или разбира много добре на кой служи, или не е опасен. Защо? Защото тайните общества винаги разчитат на голямата зомбирана маса, която вовеки ще им служи независимо че излиза някой пред парламента и казва че рептилиите контролират Земята. Убиват се хора които наистина стигат до нещо. Хора като Фил Шнайдер, Купър, Спрингмайър и т.н.
Та - защо Людмила бе убита? Заради знаме на мира ли? Заради агни-йогата ли? На кого пречи това във времената на желязния червен юмрук?
Живкова стига до друга следа. Тя решава да отпътува към остров Малта, за да търси оригинални богомилски книги и до днес все още непроучени. След съответните потвърждения от малтийското министерство на културата за съществуването на такива книги, се организира екип от учени. Три дни преди тяхното заминаване обаче (юни, 1981 г.), експедицията се осуетява, поради внезапната смърт на Л. Живкова. Дали тези събития са свързани, не знаем, но от тогава втори опит не е правен с основателното оправдание на БАН, че няма пари.
Сега кое е опасното в случая. Опасното е, че тя е щяла да открие кои са богомилите, а оттам - кои са българите. А нали се сещате, че разберем ли кои сме - цялото Нибиру да се излее с флотата няма шанс. Людмила Живкова бе убита, защото тук се работи от столетия да не се разбере КОИ СМЕ НИЕ. "Хилядолетния ни враг трябва да бъде унищожен". Сега става ли ви по-ясно. Ако не, се запитайте защо Шесто управление се уплаши от книгата "Тракийските послания" и защо взе да я проучва. Страхуват се да не стане явна връзката тракийство-орфизъм-християнство-богомилство-космическа същност.

Търсете и мислете! Да се четат книги не е достатъчно в никакъв случай!

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #26 -: Февруари 06, 2007, 20:24:55 pm »
Богомилски книги на остров Малта...те това не го знаех  :-\   Няма ли начин да се проучат тези книжки, хептен ли няма кой да отиде до там? Тези от БАН са ясни, те все пари нямат.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #27 -: Февруари 06, 2007, 20:35:40 pm »
По принцип "има нещо гнило в Малта" ;D Там са били ранните змийски култове, като древните неолитни култове, които са построили сложни подземни храмове – например Хипогеума на Хал Сафлиенти, който някои вярват, че се свързва с най-долните нива на масивна извънземна подземна система – в която те пожертвали десетки хиляди хора в древни времена, за да умилостивят змийските "богове" на подземията. Случайно, в края на 30-те, над 30 деца от училище изчезват без следа в катакомбите Хипогеум на Хал Сафлиенти в Малта заедно с техните учители и водачи, инцидент, за който беше съобщено в Нешънъл Джиографик през август, 1940 г. На по-човешко ниво там е бил британския премиер Невил Чембърлейн, който всъщност даде Чехословакия на Хитлер, в жалък опит да умилостиви неговите диктаторски апетити за власт. Това обаче имаше противоположен ефект, и послужи само за усилване на апетита на Адолф Хитлер и смелостта му за превземане и презрението му към слабите лидери като Чембърлейн. Би било добре да се поучим от грешките на миналото.
Също така и малтийските рицари, после превърнати в масонски орден.

А тези книжки едва ли има начин да се проучат освен чрез RV или контактьорско инфо. Очевидно са базови и са ключ към друго разбиране на Битието.

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #28 -: Февруари 06, 2007, 23:40:17 pm »
Ако на някой му попаднат да ги скенне, аз се наемам да ги разпространявам по ел. пощата на всеки, който иска :)
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #29 -: Февруари 06, 2007, 23:52:51 pm »
Моето скромно мнение е, че пръстена на Людмилае е проклятие за България и че тя го получи като глезена (Но умна дъщеря) на управляващия. Людмила искаше да направи добрини на България, но тръгна със флага на злото. Затова много неща които откри и изчезнаха безследно в подезмията на Лондонските и Московските музеи и никога няма да ни ги върнат. Тя беше оръдие и (страхувам се да го кажа), но беше принесена в жертва от нашия Бог!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27